Ziua Logo
  Nr. 3492 de marti, 29 noiembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-11-29
Istvan (...@yahoo.com, IP: 82.77.135...)
2005-11-29 06:50
pseudo-jurnalism sau jurnalism de balta

Sunt socat ca un ziar care se respecta, precum e Ziua, publica un asemenea articol, in care acuza o anumita parte, fara sa dea dreptul si celeilalte parti sa-si expuna punctul de vedere. Sau, macar sa specifice acolo, in finalul articolului, "dr Marc a refuzat sa comenteze, etc, etc. D-le Kallai, de ce credeti ca dr. Laszlo si numai el detine adevarul? De ce nu ati mers la Gheorgheni sa stati de vorba cu oamenii, cu femeile tratate de el?? Lipsa de profesionalism. Punct.

Olga Khan (, IP: 68.104.208...)
2005-11-29 08:20
pseudo-jurnalism sau jurnalism de balta


Gazeta de Perete


Ne mandrim cu ei azi ??? Eroi pozitivi si eroi negativi !!!


Daca in final ati scris ceva si despre Gheorgheni, m-as fi asteptat la ceva mult mai pozitiv, localnicii merita un articol pe calapodul lor, ceva sa le laude sau sa le faca o reclama pozitiva prin sarguinta lor si rabdarea cu care asteapta sa intre in Europa si Revelionul sau Anul Nou 2006 ca sint cam obositi dupa atita munca.

Erau de mentionat si comunele care-l inconjoara si frumusetea naturii zonei de la varf de munte, despre traditia de a face Kurtos Kalacs, era important de indicat locul acelor doua gropi in drum spre Gara CFR mereu pline cu apa !?!?!? eu cred ca se formeaza un lac natural acolo ca nu mai seaca !!! si la vara sint la tzintzari !!! nici restul de gropi nu sint de colo, dar precum nimeni nu merge personal pe acolo, de unde sa stie cu ce se lupta orasul si NU exista aproape comunicare intre localitati.

Mergeti pe teren domnii reporteri, jurnalisti sau care este titlul sub care activati, ati fi mai valoros in suflet, ati putea redacta articole mai naturale si diverse. Incercati Gheorgheni, locuitorii sint foarte pasnici, maghiari in majoritate, ca mine din Suseni in drum spre Odorhei si peste Mures cu izvoarele de apa minerala natural gazoase, mai incolo Mina de Granit.

Niste munti superbi !!! cu zmeura, ciuperci si ursi grizly, cuiburi de barza peste tot pe acoperisurile caselor si randunici cat un nor mare si negru.

De pe aceste meleaguri ar fi fost frumos sa relatati ceva, un story care a zdruncinat viata locuitorilor de cand a fost eliminat din sistem Doctorul lor adorat care cunostea necesitatile lor sierau foarte multumit de felul cum le-a servit de un lung timp.

Se simte clar ca va remura tocul in mana cand ati scris acele rianduri, insecuritatea este la tot pasul in acel articol, frica de a demasca ca n-ati fost la fata locului in spital macar si daca cineva va trage la raspundere ?

Nu stiti adevarul despre fapte dar il sustineti ca si realitati confirmate doar ca n-ati gasit cuvintele potrivite sa-i dati viata textului si interpretilor !

E iarna grea in Gheorgheni, ursul coboara pana la oameni in curte de langa paraul Bekeny care curge la marginea orasului spre Lacu Rosu.






















La 2005-11-29 06:50:28, Istvan a scris:

> Sunt socat ca un ziar care se respecta, precum e Ziua, publica un
> asemenea articol, in care acuza o anumita parte, fara sa dea dreptul
> si celeilalte parti sa-si expuna punctul de vedere. Sau, macar sa
> specifice acolo, in finalul articolului, "dr Marc a refuzat sa
> comenteze, etc, etc. D-le Kallai, de ce credeti ca dr. Laszlo si
> numai el detine adevarul? De ce nu ati mers la Gheorgheni sa stati de
> vorba cu oamenii, cu femeile tratate de el?? Lipsa de profesionalism.
> Punct.
> 


     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cafeaua fara cofeina este periculoasa (353 afisari)
 Baroneti de Gheorgheni (344 afisari)
 Microhidrocentrale de interes (61 afisari)
 Pentru romani, bataia e rupta din Rai (54 afisari)
 Opriti-l pe Gabriel! (49 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00516 sec.