Ziua Logo
  Nr. 3491 de luni, 28 noiembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-11-28
George_Daniel din Sofia (...@yahoo.co.uk, IP: 212.50.6...)
2005-11-28 11:47
Prostia omeneasca

Mdaaa, prostia omului nu are sfarsit...
Va aduceti amunte de povestea cu Pacala, care, sosit acasa de la camp,si-a gasit soacra si nevasta plangand langa soba. "De ce plangeti,mai?" , a intrabat Pacala. "Pai drobul de sare de pe soba o sa cada pe beleus si o sa-l omoare." Atunci Pacala si-aluat desaga si a plecat in lumea larga. Pana la urma s-a intors, dupa ce a vazut ca exista muuuulta prostie pe lume.
Asa...De un an de zile suntem guvernati ne oameni incaopabili sa faca asa ceva. Basescu este un tip corupt pana in maduva oaselor. Jurnalistii, si nu numai ei, stiu bine acest lucru. Insa toata lumea tace...Taticul natiunii, omu' cu podu' Maracinesti (aluie la "pe aici nu se trece") este de o dobitocie crasa. Se pricepe la absolut orice...Premierul Romaniei, un liberal, cica, este, nici mai mult nici mai putin decat un om de afaceri. Datorita pozitiei detinute el isi imbunatateste "ego-ul si alterego-ul" (ha, ha). De cand sunt la putere baietii astia (se intelege, BUNI!!!) nu fac absolut nimic pentru tara. Doar se plang ca PSD-ul si vremea le omoara guvernarea...Imi este sila...
Trebuie spus clar! Nici sub PSD nu se mai putea. Coruptia (si prostia) insa nu este "trade mark" PSD. Ceea ce am vazut pana acum sub noua conducere Romniei este jalnic. daca acum un an lucrurile stateau rau, acum suntem in pragul catastrofei (banii de pensii, medicamente, reforma in sanatate si justitie s.a.m.d.)
Si inca ceva...Basescu a fost FSN-ist. Mai tine cineva minte ce se striga in Piata Universitatii in 1990? Dar punctul 8 din declaratia de la Timisoara?!
Pacat, pacat pentru Romania. Avem un rai si din cauza prostiei si neputintei guvenantilor (din ultimii 15 ani, inclusiv) am reusit sa-l transformam (raiul) intr-un pustiu. Rusine! Poate domnul brucan (da, cu b, nu cu B) avea dreptate cand spunea despre romani: "poporul aste e plin de prosti" (citatul nu e exact, dar este pe aproape). Of, Doamne, cand ma gandesc la Carpati, la mare, la micul Paris (acum plin de gropi), la Timisoara, la Cioran - sunt mandru ca sunt roman. Dar cand vad slehta care conduce tara asta...

Raquel (...@hotmail.com, IP: 80.97.105...)
2005-11-28 12:11
Re: Prostia omeneasca

George, imi este foarte mila de cei care au votat cu buna credinta si speranta pe actualii guvernanti. Zilnic ma vad cu niste amici, oameni de afaceri cinstiti(ce dureros e ca trebuie sa subliniezi cinstea unui afacerist, care a deventit sinonim cu hot) si care-si pusesera mari sperante in acest guvern scremut dupa alegeri. Acum sunt depresivi, cand au vazut ca s-a ales praful de toate sperantele lor. Cam asa vor pati toti sustinatorii lor, viteza trezirii a fost pana nu de mult in functie de fler si perspicacitate, iar acum de realitate.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Centenar Jean Paul Sartre (66 afisari)
 Negocieri maraton (30 afisari)
 Fasole cu costita de 1 Decembrie (25 afisari)
 Tortura si umilire in Marina militara britanica (16 afisari)
 Directiva Bolkenstein contestata la Bucuresti (15 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00461 sec.