Ziua Logo
  Nr. 3457 de miercuri, 19 octombrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-10-19
adrianbmw (, IP: 84.162.94...)
2005-10-19 18:00
Domnul Ciachir are o singura scuza:

nu mai este de douazeci de ani....
Si nu poti fi un Delon-la- tinerete si in acelasi timp sa ai creierul lui Einstein(ca tot avem si "anul Einstein"!)si sa nu-ti placa femeia desteapta, emancipata si talentata....

Dar ce au toate acestea cu omul moral si cu acel caracter integru al omului?! Una este eutanazia(nazista, batu-ar focul!)si alta este o peruca la un batranel senil.....sau un fard pe fata tanara a unei doamne.
Una este schimbarea sexului la niste oameni bolnavi, ce sufera de pierderea oricarei identitati... si alta este o femeie emancipata.Ca tot despre EA este vorba,chiar daca trecem peste toate viciile omului modern!

Am vazut anul acesta prin Romania, femei superbe, dar imbracate putin straniu,cu fuste lungi pana la glezne,cu bazmale pe cap,cu fetele de culoarea pamantie...Erau ca niste sfinte pentru mine....Mai ales prin curtzile manastirilor...M-am intrebat unde erau barbatii acestor femei,"burtosii si parosii pe piept", care injura la orice ocazie?Nici un cuvant?!
Dar , vai,sa creada cineva ca tot omul rau este altfel imbracat, ca toate femeile lipsite de caracter nu poarta bazmale sau rochiile gri pana la glezne! Vrem chiar sa traim in "Tara-aparentelor"?Dar mamele eroine, care cresc trei-patru copii, care se mai duc si la servici(altfel cum sa-si intretina familia?) si care TREBUIE sa arate bine,la servici,in familie, ce-s cu ele?! Sunt depravate?!Sau domnul Ciachir a pierdut orice simt al realitatii??
Eu cred ca avem de-a face cu o rea vointa din moment ce autorul confunda pe unii anormali,bolnavii secolului... cu emanciparea femeii.Si....
Pentru ca nu poti dori sa admiri o femeie frumoasa, dar in acelasi timp sa spui ca femeia trebuie sa fie imbracata si sa arate ca o sfanta.Nu avem de-a face cu o dubla morala?!

Va doresc la toti o seara placuta!
Adrian TR


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Dan Cristian Comanescu: "Capitalismul are vocatia de a fi sau de a deveni ortodox" (133 afisari)
 Vladescu si greaua mostenire DA (68 afisari)
 Revolutie in Sanatate (39 afisari)
 Cu tertipuri masluite, la Judecata de Apoi (39 afisari)
 Becali a fost in audienta la Finante (35 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00617 sec.