Ziua Logo
  Nr. 3439 de miercuri, 28 septembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-09-28
VladTBB din Ciofliceni (...@gmail.com, IP: 217.10.213...)
2005-09-28 15:10
Nu dau doctore, prefer pelitonita; Nu dau controlorule, prefer amenda; Nu dau vamesule, stau in tara... DADADADAaaa...


Hai sa fim si seriosi... Politia rutiera in mare parte din cazuri nu mai accepta spagi, si asta am observat-o pe pielea mea.. Uite dom'ne ceva frumos: nu mai trebuie sa dosesc bancnote prin taloane... Daca nu fac nimic grav si respect politistul ma aleg cu o amenda usoara sau cu un avertisment... Luati exemplu ca-i de bine si aplicati si la alte institutii...

Sa nu-i dau doctorului? Pai ala ma lasa sa mor daca nu are scrupule. Nu mai e vorba de 35 de lei in 48 ore aici. Aici e vorba de viata.

Solutie - 13.5% impozit per salariu - eliberati sumele imense pe care le-ati strans la finante pentru medicina si o sa puteti reforma sistemul medical. Solutia nu se gaseste la cetateanul de rand dom' Base!

Sa nu-i dau controlorului? Pai ala de cate ori ma prinde?? Si cat percepe? Nu mai mult decat asi da eu pe bilete sau abonamente...
Solutie: - sistemul din Londra: in autobuz intra un numar fix de persoane pe usa din fata unde platesc calatoria. Cei care raman pe afara asteapta urmatorul autobuz CARE CHIAR VINE in timp. Dom' Base, nu pot eu sa fac asta!!

Sa nu-i dai politistului de frontiera??? Pai ala oricum stie ca pleaca la munca si chiar daca ar avea 500 eur in buzunar acolo ar ramane... Ca sta 5 zile sau 50 ii e totuna; macar stie ca a plecat pe la el... Asa ca ii da... Dar daca se pune pe furat acolo il trimite pachet inapoi acasa si ca rezultat avem toti acorduri unilaterale prin care cetateanul roman pierde orice sansa de a iesii din tara...

Solutie: - Acorduri bilaterale de sanctionare pentru abateri de la litera legii. Acorduri bilaterale de trecere a frontierei. Acorduri bilaterale de alocare a fortelor de munca! Acorduri multilaterale nu unilaterale prin care tot noi pierdem... GLOBALIZARE! Dom' Base, ce mai fac externele?? Se plimba cu avioane private pe banii statului ;)??

Si ca tot vorbeam de GLOBALIZARE si de UNIUNI VAMALE: de ce avem atatea taxe si accize neraportate la salariu mediu pe economie de ajungem sa mai dam o spaga si la vama ca sa importam un televizor??

Spuneti dumneavoastra domnule Basescu: cum pot rezista tentatiei?!?

Doro (...@yahoo.com, IP: 206.148.169...)
2005-09-28 16:31
Re: Nu dau doctore, prefer pelitonita; Nu dau controlorule, prefer amenda; Nu dau vamesule, stau in tara... DADADADAaaa...

La 2005-09-28 15:10:20, VladTBB a scris:

> 
> Stii cine a inventat shpaga? nuti spun ca sar pe mine daca esti totusi curios intreabai pe Mos Grigore,Phil,Roi, Oriana cu siguranta ati vor spune.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Casa lui Patsy Cline, monument istoric (55 afisari)
 Memorie mai buna cu broccoli, ridichi si cartofi (53 afisari)
 Detectivi particulari atestati de Politia Capitalei (34 afisari)
 Uraciunea ocultismului (34 afisari)
 Repartitoare de caldura cu transmisie radio (29 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00716 sec.