Ziua Logo
  Nr. 3421 de miercuri, 7 septembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-09-07
matemca (, IP: 80.97.80...)
2005-09-07 11:38
Sa'i multumim lui Ion Ilici Iliescu!!!

Ma tem ca Ion Ilici Iliescu este principalul vinovat de retragerea Romaniei, alaturi de "pretenaru'" Mircea Snegur care l'a avut in mana pe Smirnov si l'a eliberat! Ma tem ca nu putem uita sperietura lui Ilici la constituirea "podurilor de flori" din 1990 la initiativa lui Gavrila-Copil, demonstratiile bucurestenilor care scandau:
"Mircea Snegur - Mircea Druc,
Jos hotaru' de la Prut!"
apoi debarcarea lui Mircea Druc din fruntea guvernului Moldovei Orientale dupa intalnirea privata cu Petre Roman la Stanca Costesti de catre acelasi Mircea Snegur, urmata de debarcarea lui Petre Roman cateva luni mai tarziu prin Mineriada din acel SEPTEMBRIE NEGRU 1991initiata si organizata de Ion Ilici Iliescu!!!
Ma tem ca nu pot scapa de greata cand il vad pe Ilici incercand sa revie pe esichierul politic, in loc sa fie judecat pentru crimele comise impotriva poporului roman in perioada in care a condus Romania!
Iar "slujul" lui Petre Roman in fata acestei "relicve a unui trecut de trista amintire"(ca sa'l citez pe Mircea Geoana din scrisoarea de 17 pagini trimisa de la Washington noului Presedinte Emil Constantinescu in decembrie 1996), il descalifica si pe el, demonstrand ca schimbarea sa din fruntea PD-ului cu Traian Basescu a fost binevenita!
Mi-aduc aminte cum in ianuarie 1990, intr-un interviu acordat revistei studentesti "ING", nea "Tache" (Silviu) Brucan spunea: "Nu stiu ce inseamna Basarabia. Stiu ca exista doar RSS Moldoveneasca!"
Ma tem ca asta spune tot despre comunistii care ne-au guvernat sau au influentat capital viata politica postrevolutionara a romanilor, oriunde s'art afla!
matemca
PS: In timp ce mancurtii lui Smirnov ardeau in piata din Tiraspol circa 100.000 de exemplare a cartii lui Nicolae Dabija "MOLDOVA DE PESTE NISTRU", Ion Ilici Iliescu declara ca "Transnistria nu'i pamant romanesc pentru ca n'a apartinut niciodata Romaniei"!!! E clar ca nu citise cartea! Dar si cu logica statea prost, pentru ca pe firul logicii lui si maghiarii ar fi putut sa se intrebe: "Pana in 1918, cand a mai apartinut Ardealul Romaniei?"


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Escrocherii cu proprietatile Diasporei (276 afisari)
 Modificarea noului Cod Penal adoptata de Guvern (92 afisari)
 Domeniile Statului sfideaza recomandarile Bancii Mondiale (83 afisari)
 Rechizitoriul "Delta" (61 afisari)
 Aventuri prin Nord (31 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00598 sec.