Se pare ca oameni angrenati in asemenea functii nu vor sa simplifice modul de lucru pentru a nu i-si pierde functia sau mai bine zis,ciubucul.
Ministerele in drept ar trebui sa aplice o metoda noua de lucru cu restaurantele si micii meseriasi ,metoda ce ar da voie la buna desfasurare a activitatii lor,asta daca vrem sa facem si turism.Am ramas stupefiat cand am intrat intr-un restaurant si am cerut ca la un preparat solicitat de mine se se inlocuiasca maslinele cu ciuperci si mi sa spus scurt ...nu putem !
- de ce ?
- Asa e calculata reteta si daca vine politia financiara si ne prinde, ne amendeaza.
Deci daca eu sunt alergic la masline,trebuie sa renunt la tot preparatul sau sa nu mai ies la restaurant , daca nu mananbc ce-mi DICTEAZA legea.
Chestia cu gramajele ar trebui scoasa din lege si lasat fiecare sa faca la alegere meniul si cum doreste clientul. Nu ai sa faci niciodata turism impunandui clientului cat sa manance sau ce sa manance.Nimeni sa nu aibe dreptul sa intre intr-un restaurant si sa ii puna friptura pe cantar patronului. Clientul manaca odata,daca se simte inselat ,incearca la altul si asa fiecare i-si formeaza clientela,un fel de auto control.
Sunt deacord cu contriolul bauturilor alcolice si nealcolice....DE UNDE PROVIN , nu la ce pret sau gramaj sunt vandute.
Pentru traficarea de bauturi alcolice s-au nealcolice ,neaprobate de ministerul sanatati sau cine se ocupa de treaba asta,nu trebuiesc platite doar amenzi:
Puscarie,amenzi si interzicerea pe viata sa mai aiba licenta de alcool. |
La 2005-09-05 00:39:25, sarkizian a scris:
> Pentru traficarea de bauturi alcolice s-au nealcolice ,neaprobate de
> ministerul sanatati sau cine se ocupa de treaba asta,nu trebuiesc
> platite doar amenzi:
> Puscarie,amenzi si interzicerea pe viata sa mai aiba licenta de
> alcool.
>
Chiar asa!
Sa'nfunde puscaria toti crasmarii care toarna apa'n vin! |