Ziua Logo
  Nr. 3419 de luni, 5 septembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-09-05
AVP din ro (...@yahoo.fr, IP: 217.10.201...)
2005-09-05 22:37
Zau, lucidule, cand spui adevarul...? Acum, cand te doboara mila de loserii din NO...

...sau atunci cand te durea undeva de amarastenii Ro...? Si nu uita : io te cred un hom serios, aloo...:(((

De la: AVP din ro (...@yahoo.fr)
Data: 2005-01-03 09:18:03 , IP: 217.10.201...

Lucidule, ia vino mai aproape, bey...

Am citit cu-ntarziere mesaju tau adresat forumitatzii dupa primu tur, dar mai bine nu-l mai citeam, jur ! :( Mi-ai aratat aci adevarata-ti fatza, lucidule, si nu numai a ta, ci a intregii trupe ce striga DA,! DA! pe sosea, de ochii lumii ce-o asculata cumintzea, adica nu cuminte sau cu minte, bey fugi drea', -caci de unde minte la naivii si inocentii lumii, a? -, ci CUM MINTZEA trupa ta, bey, fiindca "dreptatea si adevaru" cu care vreti voi sa-mbrobodeiti iar boboru nu prea au de a face cu binefacatoru tot cam ca Ilici de seducator si de fatal, cel putin cu "salvatoru" ala pe care ne-aratasi dta cam cum ai vrea sa fie cand va fi pe val total si cand ciolanu-cascaval va va zburli paru ca la sacal...:(

Zici dta, cu o ferocitate de hyena sadea, ca Romania muribunda tine-n loc -auzi la ea!- felina aia viguraoasa, dar flamanda, a ta, DA ...? Si ce-ai vrea tu, bey, sa fac cu mama -exempli gratia-, care se patimeste saracutza ca Iisus Christos atunci cand alti "lucizi" ca tine l-au batut in piroane pe Crucea care-i astazi credintza ta si-a celui ce-alaltaieri infocat se-nchina si poala popii pupa, n'asa?, si-n numele cariea speri sa-ti salvezi sufletu candva, uitand ca Tatal tocmai d'aia l-a detasat din Virtual pe-al sau Baiat, n'asa?, intr-o lume de rahat si-a lasat sa fie maltrat de ticalosii & nebunii de-altadat, pentru ca niciodat sa nu-si mai bata nimeni joc, bey, de Imparatia cu Miei, de niciuna din fiintzele Planetei Albastre, bey, caci toate formele de pe Globul ce constituie Oul de Taina al Firii sunt hypostaze ale Virtualitatii Iubirii, bey, pohta ce-a pohtit Domnul Vietii si-al Sfintirii. La mintea ta si la sufletu tau de tinichea, ai vrea poate s-o arunc pe maicutza-n drum, s-o fac scrum ori sapun, sa ma prefac ca nu-i aud rugamintzile, spaimele si umilintzele ce-o napadesc cu duium, in timp ce lacramile ma zugrum, s-o-ngrop de vie tragand culupa de stinghie peste amintirile-mi din copilarie, peste memoria ce-n fond ma face om si care de fapt nici nu-mi apartine mie, aloo, bey, vasalie, ci sunt proprietatea aceluiasi Patron care-a fost, este si-o sa fie in vecii veciilor Singurul Domn! Sau poate-ai vrea s-o-ngrop inca miscanda-n tzintirim, iar apoi sa ne veselim si sa benchetuim, strigand cu toti irozii la carnaval: "DA!, DA!", ierou marinal tre' creditat, caci e pe val!�, chiar daca nimeni nu stie despre flota aia adevaru adevarat, sau daca cel cu "dreptatea"-n cioc ca orice gog turuitor, a fost sau n-a fost turnator, dar nu la furnal !

Bey, tu stii ca poetu Ro nu minte deloc, precum un canticel de Mozart sau de Zavaidoc, fiindca ursitoarea l-a dragalit c-un busuioc si c-un fir din al ei floc, ca sa-i poarte noroc, (dar nu de porc, bey, sau de dobitoc, fugi drea'), asa ca n-o sa-ti ascund ca si pe mine ma framanta, in momentele de inima grea, gandu ca scumpa mea, cu boala si cu suferintza sa, ma tzine-n loc, n'asa?, si poate c-ar fi mai bine si pentru ea sa procedeze ca babutza din Laponia, n'asa?, iesind in fatza Ursului subt steaua cazatoare a sa, a...? Dar ce, bey, este voia la mine sau la ea...?? Doar Socotitoru din Hyperborea tzine raboju, bey, si doar el stie cand ne va sosi ceasu sa fim absorbiti prin Triunghiu-Cer, iar asta e valabil si pt un sfant, pt un ticalos, insurat sau becher, dar si pt un popor oricat de brav, de bogat, de sarman sau de pishicher ! Cine era boboru Atlandidei sau al Incasilor din al Anzilor ger, si unde sunt azi boboarele astea glorioase, mon cher ? Cine fu rege stralucit la Cartagena sau in Babilonu marit, si unde sunt acum regii astia, adica nu c-au murit, caci tonti mierlim mai mult sau mai putin emerit, insa popoarele care i-au slavit ubi sunt, nu cumva si iele au pierit ? Nu prin voia sau prin puterea homului trecator se tine-n viatza un intreg Bobor, ci prin comanda din nor a Celui Atoatetiitor, bey ! Iar daca El nu-ti face parte, nepoate, sau daca tu nu faci fapte curate, dar nu calcand cu salbaticie Legile Minunate pe care Fiul Sau le-a lasat pe Pamant cu limba de moarte (strigand si voi DA!, DA!, doar asa, ca tzatza ADA, de ochii lu baba Rada, a multimii poate toante, n'asa?, insa nevinovate, bey, pe care vrei tu s-o-njunghii pe la spate, caci si asa e "muribunda", n'asa? iar de raul ei nu mai poate burghezia activisto-securea sa-noate pana la tzarmurile edulcorate, ci sa faci fapte intra-adevar cu Adevar si Dreptate), pai, atunci poti sa-l aduci in Ro si pe imperioru BunaParte, iar nu doar un marinal ce da si iel in marea spurcata din coate sau o tufa de venetzia fara carte, caci de viitor ca Neam intre Neamuri sau ca Popor Tricolor nici la pulivara nu vei mai avea parte, cognate !

Asta e situatia, fartate... ! Am trecut cu totii prin Lagaru cel toropitor si hirsut, si tont cu tontii tre' sa iesim, pe scut ori subt scut, iar nu numai unii cu vile, piscine, lefuri babane, conturi si copii la scoli in tzeri streine, gradini suspendate si adaposturi antiatomice subt pamant, iar altii nici macar cu-n mormant !!

Nedreaptatea si adevaru' cumplit -si care ar trebui sa te lase pe vecie mut- tocmai astea sunt, bey, lucide, bey : ca acei care ATUNCI au stiut ce se-ntampla in Lagaru Slut -faptu ca fibra esentiala a boborului e batuta cu rosul cnut si deci va deveni agonica pentru ani si ani de durut si de gemut-, nu numai c-au tacut, insa au fost Administratorii si Garda Pretoriana a Mutantului Asternut, pentru ca azi tot ei sa strige cum ca Boboru nevinovat, bolnav, carunt si-n cur futut, care macar n-a stiut ce se-ntampla si care in ei a crezut, tre' sa crape si sa intre-n amaratu mormant, ca sa le fie doar lor bine in Patria din Mit, care-n fond si la urma urmei e chiar Raiu pe care Tatal doar sfintilor, dreptilor si inocentilor Sai l-a fagaduit !


De la: lucid Data: 2004-11-30 11:58:00 , IP: 194.102.59...

Romania muribunda trage in groapa si Romania activa

Acum ca avem date si despre categoriile votantilor nu se poate ca oricarui roman care mai tine la demnitatea acestui nume sa nu ii treaca un fior rece pe sira spinarii. Astfel: voturile lui Basescu vin de la orase, populatia cu educatie superioara si medie si de la cei sub 50 de ani (sub 35 de ani are un scor impresionant). Nastase este preferatul satelor - moldovenii din nord domina, celor cu studii inferioare sau deloc si celor peste 50 de ani, obtinand recordul de peste doua treimi al celor peste 65 de ani. Deci exact categoriile supuse unui proces de moarte sigura in urmatorii 10-15 ani - printr-un proces natural (cei peste 65 de ani) - sau prin regulile de fier ale Europei si progresului societatii (taranii semianalfabeti). Etc.!

http://www.ziua.ro/f.php?year=2004&prevpage=&thread=33440&page=1&id=190925


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stiri pe scurt (55 afisari)
 Un miracol economic in Romania este inca posibil (45 afisari)
 Lectii interactive si ghiduri pentru Euro200 (30 afisari)
 Inca doua saptamani pentru debransare (25 afisari)
 Delta lui Bitner & Co (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00719 sec.