Ziua Logo
  Nr. 3419 de luni, 5 septembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-09-05
joe florea (, IP: 64.136.27...)
2005-09-05 03:59
ANALFABETII IN POLITICA

Tov.Ilici-cu limba lui de lemn sovietic-nu trebuie luat in consideratie niciodata pentru ca el nu poate fi inteles cand deschide gura. Rog pe oricine l-a ascultat -in tenura lui - sa spuna ce orientare ideologica are acest panglicar precum si ce a realizat el in Romania-dupa lovitura de stat din Decembrie 1989.
Geoana-de cand a depus cererea de angajare la Ministerul de Externe pentru pozitia de functionar-si care cerere ia fost pe loc aprobata de tov. Iliecu, a ajuns ambasador -just like that -si minune chiar in capitala vestului salbatic unde a locuit intr-un palat cu curte de tenis, bazin de inot sala de gimnastica si o curte imensa incat saracul de el de atata fericire si noroc care a dat peste capul lui nu a avut timp de treburile ambasadei or sa invete ceva despre sistemul guvernamental al Statelor Unite. Geoana poate fi comparat cu o valiza in turneu peste Atlantic. Asa ca va rog sa nu-l acuzati de incompetenta diplomatica or guvernamentala caci tov. Ilici i-a spus sa tine un profil cat mai jos si sa lase impresia ca reprezinta interesele Romaniei democratice acolo. Zecile de milioane de dolari cheltuiti de Geoana pentru fasturile date in cinstea atator senatori si congressmani la palatul sau rezidential au fost destinati sa adoarma atentia americanilor decat sa faca afaceri in favoarea Romaniei in timp ce in tara pensionarii si tineretul mureau de foame s-au isi luau lumea in cap. Acuma Geoana vrea sa devina leader si sa coaguleze stanga si dreapta-cum a coagulat Dej fostele partide in 1947 si apoi decapitat-si sa imparta placinta cu Ilici, Nastase si alti comunisti spre a pune in sfarsit bomboana pe coliva natiunii Romane.
Cat despre Nastase cred ca nu mai este nevoie de nici un comentariu daca el nu a fost in stare sa-si numere macar ouale.
In orice alta tara civilizata, aceste persoane care au contribuit la falimentul unei tari de talia Romaniei, ar fi fost indepartate precum metastazele si nu tolerate sa mai creieze un alt partid ultra comunist.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stiri pe scurt (55 afisari)
 Un miracol economic in Romania este inca posibil (45 afisari)
 Lectii interactive si ghiduri pentru Euro200 (30 afisari)
 Inca doua saptamani pentru debransare (25 afisari)
 Delta lui Bitner & Co (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00618 sec.