Ziua Logo
  Nr. 3401 de luni, 15 august 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-08-15
lucid din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 194.102.59...)
2005-08-15 11:27
gluma cretina care arata perfect nivelul unor ziaristi de la Ziua

In orice tara civilizata institutia - de stat sau privata - care exploateaza podurile dadea imediat in judecata ziarul cerand daune morale imense, si castiga la sigur, pentru ca ce ar fi daca de exemplu soferii diverselor companii ar refuza sa mai treaca podurile in zonele unde ploua pe motiv ca "scrie la ziar ca pot sa cada"? Si ca sa fie tacamul complet nu se spune nimic despre ADEVARATUL motiv al caderii podului feroviar de la Gradistea: saparea inconstienta dupa balast sub piciorul podului de catre zeci de firme autorizate de organele judetene pedeserizate pana in varful unghiilor si azi. Ziaristii de la Ziua se fac ca nu au auzit strigatele de disperare ale satenilor care cereau ieri sa vina acolo minstrul de interne, chiar si presedintele, ca altfel nu au curajul sa spuna CINE a sapat dupa pietris si ai cui oameni politici cu influenta in zona sunt respectivele firme. E timpul ca si ziaristii sa intelega ca apelul sa iesim din minciuna al lui Basescu li se adreseaza si lor si sa lase producerea de bancuri tampite cu noile semne de circulatie si sa-si faca datoria elementara de a informa corect asupra adevaratelor cauze pentru care ne bate Dumnezeu in aceasta vara: disolutia cvasitotala in coruptie si incompetenta a autoritatilor statului, mana in mana cu agentii economici si cu complicitatea activa de multe ori si pasiva intotdeauna a populatiei, disolutie care produce defrisari pe banda, acoperirea santurilor si colmatarea podurilor, pacalirea sistematica atunci cand e vorba de primit ajutoare in primul rand de catre cei ce nu au suferit mai deloc (vezi cazul unei batrane in mod sigur mare inchinatoare si pupatoare de icoane din Vrancea, care si-a trecut pe lista sinistratilor ramasi fara acoperis si pe fiu-su din Italia "justificand" ca daca vine "baietu" inapoi unde sa stea si el, chiar daca nu avea inainte casa, sa-i faca guvernul unua ca are de unde). Pana nu vom intelege ca hotzia nu salveaza Romania si nici pe noi ca indivizi decat pana la o vreme tzara asta nu va avea nici un viitor.

bogdancastana din iasi (...@k.ro, IP: 82.77.24...)
2005-08-15 14:08
Re: gluma cretina care arata perfect nivelul unor ziaristi de la Ziua

dar nu este o gluma cretina. jurnalistul alege un titlu pentru a atrage atentia si care in acelasi timp sintetizeaza articolul. problema este k infrastructura este deficitara de multa vreme si a fost nevoie de ploi si inundatii pentru ca acest lucru sa fie evident intregii opinii publice. dar in acelasi timp se stie k autoritaile cunosteau aceasta situatie. si este condamnabil k nu au luat masurile care se impuneau in timp util. reabilitarile se fac de multe ori mai mult de ochii lumii. peste poduri se mai reface periodic covorul asfaltic dar la structura sa nu se lucreza de loc. si apoi se ajunge in astfel de situatii. chiar nu au fost alocate sume pentru rebilitari si pentru intretinerea corespunzatoare a podurilor de pe drumurile nationale sau cele judetene? fie direct de la CJ sau CL sau de la guvern? asta as vrea sa citesc din presa. daca s-au dat bani sau nu. daca s-au dat ce s-a facut cu ei, daca nu atunci de ce nu? etc..

traktorist din SMT (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2005-08-15 17:46
Nu e gluma deloc !

La 2005-08-15 11:27:11, lucid a scris:

> In orice tara civilizata institutia - de stat sau privata - care
> exploateaza podurile dadea imediat in judecata ziarul cerand daune
> morale imense,

Tu nu ai auzit de libertatea cuvintului ? Daca un ziarist scrie la amiaza mare ca este miezul noptii, poate sa scrie. Ca are acest drept .
Asa si ziarele in US scriu verzi si uscate si Miruna le ia drept bune si le scrie si ea mai departe. Ca nu este cel mai important sa scrii bazagonii; important e sa gasesti pe cineva sa citeasca si sa mai si creada. Ziaristul nu mai este agent , ca pe vremuri , sa intrebe pe banii cui stau aprinse becurile pe strada cind e soarele de doua sulitze pe cer. Sau cum e ..... aprovizionata piata Garii. El scrie si tu alegi ! Nu e asa ca e faina democratia ?

Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.204...)
2005-08-15 23:11
Re: Nu e gluma deloc !

La 2005-08-15 17:46:15, traktorist a scris:

> La 2005-08-15 11:27:11, lucid a scris:
> 
> > In orice tara civilizata institutia - de stat sau privata - care
> > exploateaza podurile dadea imediat in judecata ziarul cerand daune
> > morale imense,
> 
>  Tu nu ai auzit de libertatea cuvintului
> ? Daca un ziarist scrie la amiaza mare ca este miezul
> noptii, poate sa scrie. Ca are acest drept .
> Asa si ziarele in US scriu verzi si uscate si Miruna le
> ia drept bune si le scrie si ea mai departe. Ca nu este
> cel mai important sa scrii bazagonii; important e sa gasesti
> pe cineva sa citeasca si sa mai si creada. Ziaristul nu mai
> este agent , ca pe vremuri , sa intrebe pe banii cui stau
> aprinse becurile pe strada cind e soarele de doua sulitze
> pe cer. Sau cum e ..... aprovizionata piata Garii. El
> scrie si tu alegi ! Nu e asa ca e faina democratia ?
> 
Da de Canalul Panama de ce nu a scris nimeni? Ca azi e 15 August..
Matilda


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lege pentru lapte (129 afisari)
 Lacul Sfanta Ana este inchis pentru masini (103 afisari)
 Cei mai iubiti francezi (85 afisari)
 Atentie! Cad poduri! (52 afisari)
 Inghetati in aer (48 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01326 sec.