Ziua Logo
  Nr. 3398 de joi, 11 august 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-08-11
Tzepelica (...@yahoo.com, IP: 82.208.174...)
2005-08-11 09:00
In UE se resimte lipsa unor profesionisti...

...buni organizatori de vanatori de mistreti, buni negociatori de contracte grase (miliarde de Euro) pt. firmele din Germania si Franta.
In plus, Savarina picura soapte pline de otrava la adresa D.A. in urechile de la Bruxelles, cu o insistenta demna de o cauza mai buna, ca un bun patriot ce se afla.
Ca sa nu mai vorbim de socialistii din Germania, care deplang iesirea din scena a lui Bombo & Co.

ionion (...@hotmail.com, IP: 83.208.128...)
2005-08-11 09:19
Pai lui Jenica Dunareanul si lui Andy Cornistul le-au "ieshit" pasapoartele de emigrare in Germaaaniaaaa ! ndc

La 2005-08-11 09:00:09, Tzepelica a scris:

> ...buni organizatori de vanatori de mistreti, buni negociatori de
> contracte grase (miliarde de Euro) pt. firmele din Germania si
> Franta.
> In plus, Savarina picura soapte pline de otrava la adresa D.A. in
> urechile de la Bruxelles, cu o insistenta demna de o cauza mai buna,
> ca un bun patriot ce se afla.
> Ca sa nu mai vorbim de socialistii din Germania, care deplang iesirea
> din scena a lui Bombo & Co.
> 

Marrina din Romania (...@yahoo.es, IP: 82.79.246...)
2005-08-11 16:31
Re: In UE se resimte lipsa unor profesionisti...

La 2005-08-11 09:00:09, Tzepelica a scris:

Serios?
Deci astia habar nu au ce inseamna cum se gyuverneaza Romania, ca presedintele are cateva IDEI, si acelea putine si fixe, iar vina pentru toate o poarta alti.
PSD este de vina ca avem o guvernare de tot rahatul, ca in loc sa fie ingrijorati de aderare ei setin de certuri, jigniri, acuzatii reciproce...
Ba daca nu ne aderam, de vina este tot PSD, preuna cu dreapta si stanga germana, dreapta olandeaza, alegatorii francezi etc...
Hai sa fim seriosi....Daca nu ne vom integra, de vina, in exclusivitate este ACTUALA GUVERNARE.
vAD CA DEJA ACOLITII aLIANTEI., CAUTA SCUZA....Va inselati dom,nule Tzepelica daca credeti ca suntem destul de stupizi ca sa va credem....

Sergiu Popescu (, IP: 216.16.224...)
2005-08-11 18:19
Re: Da, de vina sunt doar PSD-isti, adica fostii FSN-isti,respectiv, fostii comunisti!

Daca sacrificiul romanilor din decembrie 1989 facuse o impresie foarte buna asupra europenilor, d-l Iiescu & Co a reusit sa stearga aceasta impresie inca din primele luni ale anului 1990, continuand sa demoleze aceasta imagine in toti anii in care s-a aflat la conducerea tarii. Nu uitati:
- conflictul de la Tg Mures;
- dubla chemare a minerilor;
- iesirile agresive, (verbal-agresive) in fata leaderilor Europeni, cand acestia ii reprosau lipsa de abilitate in stingerea conflictelor interetnice. ( Atunci Iiescu le recomanda europenilor sa-i educe ei pe romi - incurajand astfel romanii si maghiarii din Mures in linsarea si arderea caselor romilor - (drept pentru care acum , acestor sateni le sunt sechestrate bunurile);
- eliberarea de pasapoarte fara nici un fel de conditie tuturor recidivistilor, vagabonzilor, hotilor facand astfel ca europenii sa isi modifice stilul de viata in fata "navalitorilor" . (Daca pana atunci, germanii, spre exemplu, nici nu se gandeau sa-si incuie masinile in parcare, sau daca pana atunci posta lasa pachetele indiferent de continutul lor, in fata usii destinatarului, daca magazinele nu dispuneau de mijloace de semnalizare a furturilor, dupa momentul amintit, aceste elemente de "confort" si civilizatie au disparut complet. Pachetele nu se mai livrau liber, masinile seincuiatu, magazinele s-au dotat cu sisteme antifurt.
- toate cele de mai sus erau completate de imaginea de acasa, imaginea unei Romanii asaltata de coruptie, hotie, saracie si lipsa totala de respect fata de om in general.

Deci doamna/dominsoara, Marrina cauzele pentru care Romania nu a intrat si nu va intra in 2007 in EU sunt legate de anii de glorie iliesciana.

D-l Constantinescu o fi fost un presedinte slab, dar de ce nu a primit sprijinul necesar din partea mult experimentatului fost presedinte? De ce, in loc sa-l ajute, Iliescu si ai lui l-au sicanat tot mandatul? D-l Iliescu nu era in primul rand roman? Un politician roman adevarat, pune interesele Romaniei pe primul loc si isi ajusteaza politica de partid in functie de un singur scop, servirea intereselor tarii.
In acest moment, daca PSD ar servi interesele tarii, nu ar mai pune piedici aliantei, ci ar ajuta alianta, ar pune umarul si nu contre!

Problema Romaniei nu este alianta, nici nu poate fi judecata pentru modul cum lucreaza, pentru ca deocamdata nu reuseste sa lucreze si nu reuseste pentru ca PSD ii da bataie de cap - din aceasta cauza alianta se gandeste la anticipate!

Daca d-l Basescu ar fi un cretin, asa cum incercati sa-l zugraviti si daca PSD si aliatii ar sustine intersele tarii si ar colabora cu alianta, zbaterea unui presedinte idiot ar fi in van, mai ales ca prea multa putere nu are!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cea mai buna bere din lume (171 afisari)
 Stiri pe scurt (55 afisari)
 Paul Cézanne (1839-1906) (32 afisari)
 Dovada imposturii la Departamentul Romanilor de Pretutindeni (26 afisari)
 Care pe care (23 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00610 sec.