Ziua Logo
  Nr. 3384 de marti, 26 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-07-26
Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 208.207.43...)
2005-07-26 18:18
Poze din satelit cu zoom & pan & tilt 3D

download la Google Earth.

http://kh.google.com/download/earth/index.html

va puteti vedea de sus mahalale pe unde ati copilarit. Temesvar se vede cel mai bine.

Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2005-07-26 18:36
Re: Nein, nicht Temeswar, ein bisschen hoeher

La 2005-07-26 18:18:47, Mos Grigore a scris:

> download la Google Earth.
> 
> http://kh.google.com/download/earth/index.html
> 
> va puteti vedea de sus mahalale pe unde ati copilarit. Temesvar se
> vede cel mai bine.
> 

Seherezada (...@yahoo.com, IP: 81.243.236...)
2005-07-26 18:56
Re: zoom & boom


... stind in hamak si contemplind viitorul, ma gindeam ... uite, domle cu cita naivitate ne bucuram de realizarile tehnologiei de azi. Se mai vorbeste si de folosirea telefoanelor portabile spre a declansa de la distanta (sa zicem de la munte sau de la mare) tot felul de intrerupatoare pe-acasa, adica sa stingem lumina uitata aprinsa in sufragerie... pai cine vor fi primii care sa foloseasca aceste minunatii, aud ? ... parca ii si vad, la o cafenea, cu celularul in mina, cu laptopul cu poze din satelit zoom, pai nici nu le mai trebuie sinucigasi ... sper ca glumesc.


La 2005-07-26 18:18:47, Mos Grigore a scris:

> download la Google Earth.
> 
> http://kh.google.com/download/earth/index.html
> 
> va puteti vedea de sus mahalale pe unde ati copilarit. Temesvar se
> vede cel mai bine.
> 

Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2005-07-26 20:16
Re: Persecutii "europene"

(2) la forza della ragione, di Oriana Fallaci

Si ca sa vezi, in 1795 Franta republicana, Franta Revolutiei franceza, Franta care a tras pe ghilotina pe Louis al XVI- lea si pe Marie Antoinette abolind monarhia, tocmai ea combatea un razboi impotriva monarhiilor din Austria si Prusia, un razboi declarat chiar de ea, Franta republicana. Combatea si in razboiul din Vandea, adica in razbunarea fratzeasca pe care Revolutia giacobina o pornise impotriva catolicilor si a monarhicilor (majoritatea erau doar tarani, padurari, tzine bine minte) din Vandea.

Si la Paris cel care in numele Liberté- Egalité- Fraternité ar fi dus apoi razboiul in toate regiunile din Europa, si in Egipt, si in Russia, adica acel super- republican de Napoleon Bonaparte, debutà in contul Directoratului in meseria de general, adica innabusea insurectia pro- monarhica.
Ca sa vezi dom'le, de atunci oportunistii dau jos pacifismul in sens unic al lui Kant, si intre timp da-i cu razboiul cu nerusinata degajare. Poate cu un steag Sol dell' Avenir. (nota: soarele viitorului comunist).

Pt. ca o Revolutie este un razboi, dragii mei. Un razboi civil e si mai crunt decat un razboi normal, si in Istoria omenirii toate revolutiile au fost de fapt razboaie civile. Si ca sa venim la timpuri mai recente, gandeste-te la ceea ce noi chemam Revolutia Rusa ori la ce chemam noi Revolutia Franceza ori Revolutia Chineza. Gandeste- te la Razboiul Civil Spaniol. Gandeste- te la razboiul din Vietnam care, in orice sens fu un razboi civil (nota trad: bande de comunisti din nord forajati de sovietici si chinezi), si cine nu admite acest lucru ori e un dizonest ori un cretin. Gandeste-te la Cambogia care a fost exact acelas lucru (nota trad: exterminare de masa facuta de khmer ros, comandati de calaul Pol pot, un Hitler asiatic, forajat de sovietici si chinezi).

Gandeste-te la masacrele cu care tarile africane se autodistrug de la sfarsitul colonialismului incoace. (nota trad: mor de foame, mor de foame dar au milioane de $ pt. arme, iar acum se dau si la Islam). Gandeste-te in fine la razboiul civil moralmente-un-razboi-civil pe care servitorii Islamului l-au pornit si pe care-l conduc actualmente in Occident...

Platon spunea ca " razboiul exista si ca va exista mereu pt. ca naste din pasiuni umane. La care nimeni nu se poate substrage pt. ca este inauntrul naturii umane, adica in tendinta noastra spre ura si prevaricare, in angoasele noastre de a ne aferma si de a exercita predominiu, suprematie ". Este fara indoiala o gandire justa. Daca te gandesti bene, fiecare gest al nostru e un act de razboi pe care-l exercitam impotriva cuiva or a ceva.

Lista sevitziilor include si procesul in care fui supusa la Paris pt. rasism- xenofobie - blasfemie - instigatie la ura impotriva Islamului. Proces, cum vom vedea, aprins cu contributul unei asociatii ebraice, dupa cum pare, uitand lupta pe care eu am dus-o in favoarea lor cum s-a declansat antisemitismul... Include si murdaria greu de iertat a tarii ce produce ceasuri si a bancilor atat de dragi tiranilor din orice coltz de lume, seihilor, emirilor, la toti alde Bin Laden, alde Arafat and Company.

Vorbesc de Elvetia. Elvetia aceea unde fiii lui Allah au devenit de-acum mai numerosi , mai puternici, mai aroganti decat la Mecca, si unde dupa pofta lor in 1995 a fost varat art. 261 bis din Codice Penal.
Datorita acestui articol un imigrat musulman poate castiga orice controversie ideologica or sindicala or privata doar apelandu-se la rasismul religios si la discriminatia rasiala. (adica: "nu m-au dat afara din slujba pt. ca am furat, ci pt. ca sunt musulman"; "nu m-a luat la pumni pt. ca am atins fundul nevestei lui, ci pt. ca sunt musulman").

Si cu un dossier incarcat greu, trimis prin Ambasada Elvetiana de la Roma, in nov. 2002 Biroul Federal de Justitie din Berna a indraznit sa ceara Statului Italian ca sa ma extradeze ori sa deschida impotriva mea si a editorilor mei o procedura penala in baza continutului din cartea "La rabbia e l'orgoglio". (nota trad: scris in 2001 dupa atacul din N. York).

Procedura de condus in baza art. 261 si 261 bis din Codice penal Elvetic, ca sa vezi, solicitat de un grup de musulmani din Elvetia: Centrul islamic si Asociatia Somalilor din Geneva, Sos Racisme din Lausanne si de dl. Nustiucine din Neuchatel. Niste tipi, care dupa asa- zisele injurii scrise de mine despre Islam, spun ca "eu pun in pericol pacea publica". (Chiar asa domnilor: pacea publica).


La 2005-07-26 18:18:47, Mos Grigore a scris:

> download la Google Earth.
> 
> http://kh.google.com/download/earth/index.html
> 
> va puteti vedea de sus mahalale pe unde ati copilarit. Temesvar se
> vede cel mai bine.
> 

Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2005-07-26 20:22
Re: Persecutii "elvetziene"

(3) continua din "La forza della ragione" di Fallaci

Cererea fu respinsa tout-court de Ministrul Justitiei Italiene Roberto Castelli (nota trad: un personaj fin intelectual, nationalist, din Lega Lombarda) i-a atras atentia colegului elvetic ca art. 2 si in particular art. 21 din Constitutia Italiana garanteaza cetateanului italian inviolabilitatea dreptului sau de a manifesta liber propria gandire in scris si in vorbire.

Cererea la Statul italian care sa ma proceseze pt. ca mi-am manifestat ideile mele, adica legitima expresie de critica politica si ideologica, ar fi lezat un principiu fundamental din Constitutia noastra si deci demnitatea Statului italian. Iar apoi, am auzit multe personaje asa-zis alto-locate din asa-zisa Extrema Stanga protestand si urandu-mi sa fiu procesata si condamnata macar in Elvetia.

Si pt. ca se stie ca Elvetia are naravul de a procesa in contumacia si fara stirea imputatului, s-ar putea foarte bine ca treaba asta elvetica - kafkiana sa fi ajuns deja la o concluzie. Sunt multe victimele art. 21 si 21 bis in civilizata Elvetie.

Unul de ex. este animalistul elvetic Erwin Kessler care, ca si Brigitte Bardot nu suporta macelarea halal, si care pt. ca si-a permis sa o critice si-a papat doua luni de puscarie fara conditionala. Altul este batranul de 80 de ani istoric elvetic Gaston Armand Amaudruz, care tiparea un mic ziar lunar revizionist (revederea Istoriei povestind si cealalta versiune, neuficiala, care in Elvetia este interzis: traiasca libertatea!) si din aceasta cauza pe 10 apr. 2000 a fost condamnat de Tribunalul din Lausanne la 1 luna de inchisoare.

Altul este istoricul francez Robert Faurisson, tot un revizionist, pe 15 iun., 2001 procesat fara stirea lui, si in ciuda varstei lui, fara conditonala. Motivul, un articol publicat in Franta si reluat de presa elvetica.

Daca fara stirea mea am fost procesata si condamnata de tara ceasurilor si a bancilor drage tiranilor, deci ca sa ajung in puscarie la Berna or Lausanna or Geneva, e suficient sa ma duc sa beau o cafea la Lugano (nota trad: cantonul italian din sud). Sau sa ma aflu pe un avion care poate ateriza, din cauza unei tempeste or a unui dirotament, exact la Zuerich.

Ba mai mult, e de-ajuns sa intre si Elvetia in UE, ca si Parlamentul Italian sa aprobe Mandatul de Arestare European, acceptand asa necorectetea comisa dupa 11 Sept. New York de catre inefabila Comisie Europeana.



La 2005-07-26 18:18:47, Mos Grigore a scris:

> download la Google Earth.
> 
> http://kh.google.com/download/earth/index.html
> 
> va puteti vedea de sus mahalale pe unde ati copilarit. Temesvar se
> vede cel mai bine.
> 

Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 208.207.43...)
2005-07-26 20:31
Persecutii "europene". Interesant! Si cind te gindesti ca sint niste timpiti pe aici care vorbesc de lipsa de libertate

La 2005-07-26 20:16:47, Oriana a scris:

> (2) la forza della ragione, di Oriana Fallaci
> 
> Si ca sa vezi, in 1795 Franta republicana, Franta Revolutiei franceza,
> Franta care a tras pe ghilotina pe Louis al XVI- lea si pe Marie
> Antoinette abolind monarhia, tocmai ea combatea un razboi impotriva
> monarhiilor din Austria si Prusia, un razboi declarat chiar de ea,
> Franta republicana. Combatea si in razboiul din Vandea, adica in
> razbunarea fratzeasca pe care Revolutia giacobina o pornise impotriva
> catolicilor si a monarhicilor (majoritatea erau doar tarani, padurari,
> tzine bine minte) din Vandea.
> 
> Si la Paris cel care in numele Liberté- Egalité-
> Fraternité ar fi dus apoi razboiul in toate regiunile din
> Europa, si in Egipt, si in Russia, adica acel super- republican de
> Napoleon Bonaparte, debutà in contul Directoratului in
> meseria de general, adica innabusea insurectia pro- monarhica.
> Ca sa vezi dom'le, de atunci oportunistii dau jos pacifismul in sens
> unic al lui Kant, si intre timp da-i cu razboiul cu nerusinata
> degajare. Poate cu un steag Sol dell' Avenir. (nota: soarele
> viitorului comunist).
> 
> Pt. ca o Revolutie este un razboi, dragii mei. Un razboi civil e si
> mai crunt decat un razboi normal, si in Istoria omenirii toate
> revolutiile au fost de fapt razboaie civile. Si ca sa venim la
> timpuri mai recente, gandeste-te la ceea ce noi chemam Revolutia Rusa
> ori la ce chemam noi Revolutia Franceza ori Revolutia Chineza.
> Gandeste- te la Razboiul Civil Spaniol. Gandeste- te la razboiul din
> Vietnam care, in orice sens fu un razboi civil (nota trad: bande de
> comunisti din nord forajati de sovietici si chinezi), si cine nu
> admite acest lucru ori e un dizonest ori un cretin. Gandeste-te la
> Cambogia care a fost exact acelas lucru (nota trad: exterminare de
> masa facuta de khmer ros, comandati de calaul Pol pot, un Hitler
> asiatic, forajat de sovietici si chinezi).
> 
> Gandeste-te la masacrele cu care tarile africane se autodistrug de la
> sfarsitul colonialismului incoace. (nota trad: mor de foame, mor de
> foame dar au milioane de $ pt. arme, iar acum se dau si la Islam).
> Gandeste-te in fine la razboiul civil moralmente-un-razboi-civil pe
> care servitorii Islamului l-au pornit si pe care-l conduc actualmente
> in Occident...
> 
> Platon spunea ca " razboiul exista si ca va exista mereu pt. ca
> naste din pasiuni umane. La care nimeni nu se poate substrage pt. ca
> este inauntrul naturii umane, adica in tendinta noastra spre ura si
> prevaricare, in angoasele noastre de a ne aferma si de a exercita
> predominiu, suprematie ". Este fara indoiala o gandire justa.
> Daca te gandesti bene, fiecare gest al nostru e un act de razboi pe
> care-l exercitam impotriva cuiva or a ceva.
> 
> Lista sevitziilor include si procesul in care fui supusa la Paris pt.
> rasism- xenofobie - blasfemie - instigatie la ura impotriva
> Islamului. Proces, cum vom vedea, aprins cu contributul unei
> asociatii ebraice, dupa cum pare, uitand lupta pe care eu am dus-o in
> favoarea lor cum s-a declansat antisemitismul... Include si murdaria
> greu de iertat a tarii ce produce ceasuri si a bancilor atat de dragi
> tiranilor din orice coltz de lume, seihilor, emirilor, la toti alde
> Bin Laden, alde Arafat and Company.
> 
> Vorbesc de Elvetia. Elvetia aceea unde fiii lui Allah au devenit
> de-acum mai numerosi , mai puternici, mai aroganti decat la Mecca, si
> unde dupa pofta lor in 1995 a fost varat art. 261 bis din Codice
> Penal.
> Datorita acestui articol un imigrat musulman poate castiga orice
> controversie ideologica or sindicala or privata doar apelandu-se la
> rasismul religios si la discriminatia rasiala. (adica: "nu m-au
> dat afara din slujba pt. ca am furat, ci pt. ca sunt musulman";
> "nu m-a luat la pumni pt. ca am atins fundul nevestei lui, ci
> pt. ca sunt musulman").
> 
> Si cu un dossier incarcat greu, trimis prin Ambasada Elvetiana de la
> Roma, in nov. 2002 Biroul Federal de Justitie din Berna a indraznit
> sa ceara Statului Italian ca sa ma extradeze ori sa deschida
> impotriva mea si a editorilor mei o procedura penala in baza
> continutului din cartea "La rabbia e l'orgoglio". (nota
> trad: scris in 2001 dupa atacul din N. York).
> 
> Procedura de condus in baza art. 261 si 261 bis din Codice penal
> Elvetic, ca sa vezi, solicitat de un grup de musulmani din Elvetia:
> Centrul islamic si Asociatia Somalilor din Geneva, Sos Racisme din
> Lausanne si de dl. Nustiucine din Neuchatel. Niste tipi, care dupa
> asa- zisele injurii scrise de mine despre Islam, spun ca "eu pun
> in pericol pacea publica". (Chiar asa domnilor: pacea publica).
> 
>========================================================
de expresie din US! 


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Noua lege a proprietatii e in vigoare (167 afisari)
 Munca si recalificare (144 afisari)
 Oul lui Columb si Constitutia (138 afisari)
 Stiri pe scurt (93 afisari)
 Catehismul lui Neceaev (88 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00562 sec.