Ziua Logo
  Nr. 3369 de vineri, 8 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2005-07-08
Aladin din york (...@optonline.net, IP: 69.113.12...)
2005-07-08 03:29
Tapul a fost si el o lichea comunista.

Cand in 1996 am afirmat asta intr-o sadinta de suportarea candidaturii acestui individ ( comunist si securist ) am fost huiduit.
Cand s-a vazut sus NU A FACUT NIMIC !!! s-a miorlait ca nu a castigat puterea si a stopat ori ce actiuni pentru eliminarea comunistilor din politica, ( el fiind fost secretar de pcr).
Apoi a semnat un tratat rusinos de cedare a teritoriilor ce fusesera furate
fara a obtine nimic. Nu ar strica ca si acesta sa fie judecat pt. ca printre altele a contribuit din plin la distrugerea PNTCD-ului. Un pervers ce a inselat Romanii si a facilitat reintoarcerea dictaturii iliescu la putere.

Duca (...@hotmail.com, IP: 24.201.83...)
2005-07-08 08:18
Re: Tapul a fost si el o lichea comunista.

Aladin, nu cred ca a fost o lichea comunista. Mai degraba cred ca a fost un visator, un prostavan care a crezut ca intr-adevar face un bine cu tratatul ala nenorocit. Sa nu uitam ca si Tapul s-a nascut la Tighina(oras basarabean, azi sub ocupatie Transnistriana). El pur si simplu a crezut ca daca renunta oficial la teritorii, am fi intrat in NATO. Si sa nu uitam ca la vremea aia multa lume zicea "ca ce bine am facut", "ca sa lasam istoria si sa mergem spre viitor". Noi aveam alte interese. Se pare ca a fost degeaba, pentru ca era clar atunci ca nu puteam sa intram in NATO cu polonia si ungaria iar daca mai asteptam 4 ani intram cu sau fara tratat din cauza lui 9/11.

La fel am facut si cu Republica Moldova in 90 si chiar in Razboiul de pe Nistru in 92, pe noi "fratii romani" ne-a durut in c..... .

Multa lume face acum cam la fel cu UE. UE a devenit o obsesie a romanilor: "TREBUIE SA INTRAM IN UE IN 2007". Habar nu au cei mai multi romani, de ce inseamna cu adevarat UE.

Ei se compara cu celelalte tari pana la 2004 si cred ca integrarea va fi usoara. Romania nu poate fi comparata nici macar cu Polonia. Nu avem aceeasi situatie. Nici imprejurarile si termenii in care ne integram noi nu sunt aceeasi.
Cei mai multi cred ca dupa 2007, imediat or sa poata sa mearga mai usor la cules de portocale in Spania, dar sa nu va fie frica ca timp de 7 ani, deci pana in 2014 nimeni nu poate merge nicaieri. In schimb totusi, o sa ne coste mamaliga de 3 ori mai mult :).

Pentru asta romanii sunt in stare sa faca orice.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stiri pe scurt (100 afisari)
 Stiri pe scurt (92 afisari)
 Pactul Ribbentrop-Molotov si alte teme ale istoriei (48 afisari)
 Masuri antiteroriste (36 afisari)
 Ziarista de la "N.Y. Times" a fost inchisa (28 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00637 sec.