|
|
Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.219...) 2005-06-27 00:42 |
La noi nu e aer, asadar si prin urmare..
| |
aici te sufoci de caldura, pe bune ca mi rau,
matilda | |
| |
Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.104.210...) 2005-06-27 05:32 |
Re: La noi nu e aer, asadar si prin urmare..
| |
La 2005-06-27 00:42:40, Atamild a scris:
> aici te sufoci de caldura, pe bune ca mi rau,
> matilda
Matilda, de la umezeala din aer te sufoci nu de caldura. Inchide bine geamurile si usile si sa ai electric fen prin casa sa ai aer curat. Noi pe aici avemsi fen atasat de lumina pe tavan in fiecare incapere. NU este scump, este deja la pret de 55 de dolari cu 5 brate e foarte important cu brate.
Uite o reteta de tort cu "blood orange". E cam complicat si nu inteleg de unde se cumpara gelatina ??? ca nu mi se pare e la fel cu Jello american care este tot o gelatina ca niste foi se pun la inmuiat.
http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/torturi/tortportocale/
Olga
| |
| |
Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.195...) 2005-06-27 07:14 |
Re: La noi nu e aer, asadar si prin urmare..vulpea bucatar ?
| |
La 2005-06-27 05:32:00, Olga Khan a scris:
> La 2005-06-27 00:42:40, Atamild a scris:
>
> > aici te sufoci de caldura, pe bune ca mi rau,
> > matilda
>
>
> Matilda, de la umezeala din aer te sufoci nu de caldura. Inchide
> bine geamurile si usile si sa ai electric fen prin casa sa ai aer
> curat. Noi pe aici avemsi fen atasat de lumina pe tavan in fiecare
> incapere. NU este scump, este deja la pret de 55 de dolari cu 5
> brate e foarte important cu brate.
>
>
> Uite o reteta de tort cu "blood orange". E cam complicat
> si nu inteleg de unde se cumpara gelatina ??? ca nu mi se pare e la
> fel cu Jello american care este tot o gelatina ca niste foi se pun la
> inmuiat.
>
>
> http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/torturi/tortportocale/
>
>
> Olga
>
>
Buna dimineata ! A scazut,..din grade : ), hey Olga, la noi nu e vremea ca la voi si geamul ramine in permanenta deschis, am un ventilator mic , dar nu-l tin in permanenta deschis ; )
Esti sigura ca nu esti..vulpoi ?
Matilda | |
| |
Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.104.210...) 2005-06-27 08:02 |
Re: La noi nu e aer, asadar si prin urmare..vulpea bucatar ?
| |
La 2005-06-27 07:14:43, Atamild a scris:
> Buna dimineata ! A scazut,..din grade : ), hey Olga, la noi nu e
> vremea ca la voi si geamul ramine in permanenta deschis, am un
> ventilator mic , dar nu-l tin in permanenta deschis ; )
>>>>> Esti sigura ca nu esti..vulpoi ?
- Jur !!!
*********************
L-am copiat reteta din Google ca l-am confundat cu Tort Dobos.
N-am auzit de asta in Ro sau poate mereu mancam altceva ??? nu era portocala proaspata in permanenta din cate-mi amintesc si ma mir cum de exista reteta pentru un fruct sezonier ?!?!? poate era si cu alte fructe ??? Portocala numai de Sfintu' Nicolae se aducea din Haifa !!! si in Decembrie se gasea tot timpul dar in anul nou era alta viata deja.
Dar ce aroma avea portocala !!! invelita individual in foita !!! si costa
Lei 13 un kg cu 28 de ani in urma. Ce de eveniment si ocazie speciala era o portocala !!! De Revelion in 1973 intr-un loc cu cadrele medicale, loc de elita, ne-au oferit o portocala !!! La plecare garderobista ne impartea cadoul surpriza din partea conducerii !!! Eram invitata la party. | |
| |
« Toate comentariile
Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.
|
|
|
| |
|
|
|