Ziua Logo
  Nr. 3283 de marti, 29 martie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2005-03-29
internautul din Sf Gheorghe (...@yahoo.com, IP: 82.79.23...)
2005-03-29 21:08
Usor cu pianul pe scari!

Latino-armeanule, ce-ti veni flacau sa umbli cu dezinformarea pe aici?
La cati dusmani are Marian Munteanu, de mult ar fi fost dupa gratii daca ar fi fost cu afacerile in neregula. Pai s-ar mai fi chinuit ei sa-l "incondeieze" in fel si chip daca ar fi avut ceva concret impotriva lui? Nu, desigur.
Mataluta ori esti platit sa improsti diverse tinte, ori esti o simpla victima a unor campanii duse prin presa impotriva adevaratilor patioti, cei care fac, nu promit doar sa faca.

internautul (, IP: 82.79.23...)
2005-03-29 21:52
Pe de alta parte, ca sa nu fiu acuzat de partizanat.

Desi, daca ar fi sa fim corecti pana la capat, un partizanat, in sensul ca apreciem mai mult o parte decat alta, tot trebuie sa ne asumam daca nu vrem sa fim lasi sau sa parem idioti.

O cunostinta din Brasov, stiind ca am un nick name pe forumul acesta si vazand ca mai bantui uneori pe aici, m-a sunat sa-mi povesteasca despre colaborarea dintre Liga Studentilor condusa de MM si miscarea muncitoreasca de la Brasov si sa-mi spuna cat de mult se bucura ca baietii care au participat la Drumul crucii nu au sucombat in dezamagire si inactivitate dupa seria de deceptii suferite in "tanara noastra democratie". Am mai aflat insa ceva, o intamplare pe care m-am tot intrebat azi daca s-o amintesc pe aici sau nu. Intamplarea releva ceva la care nu ma asteptam din partea d-lui Ceremus. Pana la urma, dat fiind faptul ca domnia sa tocmai a luat pe umeri o cruce atat de grea, m-am hotarat sa-i amintesc de ea pentru ca apasarea sa nu-i fie mai grea in viitor prin interventia intempestiva a cuiva, "binevoitoar" si dispus la detractarea patriotilor romani.

internautul din Sf Gheorghe (...@yahoo.com, IP: 82.79.23...)
2005-03-29 22:45
Computerul facut uitat.

In urma cu un numar de ani, fiind prin Brasov si in mari nevoi financiare, un membru al Asociatiei 15 Noiembrie 1987 i-a facut cunostinta d-lui Ceremus cu un patron local care avea o firma de software.
Dl. Ceremus s-a oferit sa faca vanzari pentru firma, in tara si in Basarabia si chiar mai departe, contra unui procent important din fiecare contract. Patronul, fericit ca a cunoscut un unionist de peste prut, i-a oferit tot concursul. Dupa un timp, la solicitarea domnului Ceremus, i-a dat chiar si un computer cu tot ce trebuie (monitor, imprimata etc.) pentru a face niste prezentari de produs undeva prin vestul Ardealului. A fost si ultima ocazie cu care l-a mai vazut. La telefon i-a mai raspuns odata sau de doua ori, dupa care nimic...
Patronul nu s-a suparat. Nici computerul nu era de ultima generatie si nici rau nu voia sa-i faca unui roman care facuse ceva pentru tara. Dovada sta faptul ca, desi intrebat fiind de Politie si S.R.I. (oare sunt tinuti sub observatie patriotii romani de peste Prut de "organele abilitate"?) de relatia lui cu Ceremus, nu s-a gandit o clipa sa faca o plangere ca sa-si recupereze bunurile. A ramas insa cu gustul amar al unei dezamagiri neastptate si nemeritate.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ivantoc exploatat politic de Serebrian (72 afisari)
 AUGUSTIN CUPSA (36 afisari)
 TREI ZIARISTI ROMANI RAPITI IN IRAK (34 afisari)
 Patriarhul Romaniei a binecuvantat Proiectul Unirii (29 afisari)
 Stiri pe scurt (27 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00573 sec.