Ziua Logo
  Nr. 3191 de marti, 7 decembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-12-07
George-Felix (...@yahoo.com, IP: 132.195.96...)
2004-12-07 10:59
hotu' de pagubas



Mai ce hot de pagubas e Basescu asta. Cel putin in viziunea severiniana.

Adica nu Nastase et co sunt de vina ca alegerile au fost "ajustate" ci Basescu ca "da apa la moara rechinilor liberali"

Dom' Severin, sa va spun eu cum e cu importanta procentului furat: daca diferenta intre DA si PSD scade de la 6% la 3% (ceea ce inseamna ca 1.5% din voturi se intorc la matca) asta poate sa insemne o alta majoritate parlamentara.

Ca Basescu s-a plans aiurea in tramvai si ca nici macar nu a depus contestatia la forul competent, asta e alta poveste. Ca tipul nu este, dupa parerea mea, de incredere, e alta poveste. Dar asta nu justifica hotia voturilor. Si nici nu justifica flotarea logica din articol.

Iar daca lui Severin ii pasa de imaginea Romaniei, ar trebui sa faca ceva ca macar la turul 2 sa nu se mai fure voturi!


Felix


Vlad111 din Romania (...@yahoo.com, IP: 193.226.170...)
2004-12-07 11:29
Ce voturi sa se adauge?!!! Poate trebuie sa le mai scada! Singurii candidati HOTI DOVEDITI SUNT DE LA PD!!!

La 2004-12-07 10:59:52, George-Felix a scris:

> 
> 
>  Mai ce hot de pagubas e Basescu asta. Cel putin in viziunea
> severiniana.
> 
>  Adica nu Nastase et co sunt de vina ca alegerile au fost
> "ajustate" ci Basescu ca "da apa la moara rechinilor
> liberali"
> 
>  Dom' Severin, sa va spun eu cum e cu importanta procentului furat:
> daca diferenta intre DA si PSD scade de la 6% la 3% (ceea ce inseamna
> ca 1.5% din voturi se intorc la matca) asta poate sa insemne o alta
> majoritate parlamentara.
> 
>  Ca Basescu s-a plans aiurea in tramvai si ca nici macar nu a depus
> contestatia la forul competent, asta e alta poveste. Ca tipul nu este,
> dupa parerea mea, de incredere, e alta poveste. Dar asta nu justifica
> hotia voturilor. Si nici nu justifica flotarea logica din articol.
> 
>  Iar daca lui Severin ii pasa de imaginea Romaniei, ar trebui sa
> faca ceva ca macar la turul 2 sa nu se mai fure voturi!
> 
> 
>  Felix
> 
> 
> 
> 

Shadow (, IP: 213.41.108...)
2004-12-07 11:33
Re: hotu' de pagubas pt george

>  Mai ce hot de pagubas e Basescu asta. Cel putin in viziunea
> severiniana.

Pai ce ai vrea de la severin?
Ete exemplu:

"Libertatea presupune ca alegatorii si-au exercitat dreptul de vot in afara oricarei constrangeri fizice sau morale."

Sa nu uite sa-l anunte si pe ambasadorul de la bruselles la doi pasi de el. Mai sunt si alti ambasadori "de anuntat".

"Pentru ca alegerile sa fie invalidate este nevoie sa se dovedeasca ca fraudele sau erorile tehnice au condus la un rezultat formal al scrutinului care nu este doar diferit ci fundamental opus dorintei real exprimate a electoratului"

Adica pt severin fraude erau doar daca in realitate nici psd si nici da nu obtineau decat 1-2% si restul png, pntcd, etc, etc obtineau "potul". Asta e "diametral opus" dle severin. Reprezentant de "3 parale".

"Daca impactul fraudei sau al erorilor poate fi cuantificat atunci rezultatul se corecteaza corespunzator. Daca impactul nu poate fi cuantificat dar nici nu se poate dovedi ca ierarhia alesilor a fost rasturnata, rezultatele se valideaza."

Poate ne explica tov severin "cum se corecteaza". Vine "cine" sa corecteze sau se corecteaza de la sine?
E suficientca tov severin sa fi lasat diaspora sa voteze si "ierarhia alesilor" nu ar fi fost "rasturnata"(psd, da pe ultimele locuri si cele din coada in cap) ci doar primele doua clasate "inversate". Greu la "deal" cu boii mici.

"Rareori frauda este organizata chiar de guvern. De regula, partidele competitoare - deopotriva de guvernamant sau de opozitie - sunt cele care incearca sa fraudeze. "

Guvernul este "echidistant" n-ui asa? Sau el nu "fraudeaza" decat in "timpul liber" cand face munca de partid? Poate frauda acela care are "cheile" de la urne prin persoanele pe care si le "plaseaza" unde trebuie.

" Fara complicitatea guvernului nu se poate ajunge, totusi, la vicierea decisiva a scorului."

Si gata "demonstratia" deci cum "nu s-a viciat decisiv" e clar ca guvernul nu e complice. fane ghieorghiu scrie pe "maria sa".

Mai compara din nou Romania cu SUA ceea ce pt un asemenea "geniu" politic este o gafa, si mai compara si "mere" cu pere respectiv numaratoarea de la prezidentiale cu cea de la camere. Nu tin minte ca in Florida sa fi fost pusi in discutie reprezentanti in congres. Ori in "primul tur" in Romania in principal asta s-a pus in discutie.

"unii care se opun extinderii organizatiei. In conditiile globalizarii, la alegerile din Romania se confrunta nu doar PSD si PNL ci si marea familie a social-democratilor europeni cu mica familie a liberalilor europeni. Cei dintai sunt pentru simultaneitatea extinderii cu adancirea integrarii. Cei din urma se tem ca extinderea va compromite adancirea. Altii nu vor sa imparta ajutoarele Uniunii cu un nou beneficiar sau sa vada cum fabricile din tarile lor se inchid spre a se muta in Romania unde, deocamdata, costurile productiei sunt mai mici. Celor interesati sa amane primirea Romaniei agitatia excesiva a domnului Basescu le da argumente."

Si ce gogoritze ne vinde tov severin. Deci in Romania se confrunta socialistii europeni cu liberalii (minusculi europeni), respectiv socialistii vor extindere, vor sa imparta "ajutroarele"(ca in fond asta e miza partidului sau), si vor ca fabricile din tarile lor sa se inchida si sa se mute in Romania in tim ce liberalii( de ce isi mai spun liberali???? Dumnezeu stie) nu vor ca Romania sa se integreze, nu vor sa "'imparta ajutoarele"(le tin pt ei), nu vor ca fabricile lor sa se "mute". Tovarasul severin defineste taman pe dos socialismul si liberalismul. Zau asa tov severin ai uitat din ce "grup" faci parte?
Si ce argumente dai matale cum ca "liberalismul" este "rau". Cred ca basescu e mic copil fata de tine.

"Daca respectiva agitatie s-a facut cumva fara o intelegere externa, impredictibilitatea lui Traian Basescu, chiar daca unora le-a servit, va fi aspru sanctionata de toti intrucat rechinii acvariului global nu accepta ca un peste mic sa ia initiative permise doar pestilor mari."

Si acvariul "apoteotic" in care rechinii "puternici" care e clar ca nu pot fi socialistii europeni nu admite initiative "pestiucului" mic socialist inca neuropean. Stie el severin ca "initiativa" poate fi considerata si o "mica" jonglerie cu voturile, o centralizare colo sa. Parca recitesc din tezele lui nastase din tinerete in care critica occidentul ca nu vrea sa actioneze "egalitarist" fata de societatile comuniste.

" Pe termen scurt, scandalul afecteaza capacitatea Romaniei de a incheia la timp negocierile cu UE. "

Tov severin "uita" ceea ce a sustinut barosso explicit ca amanarea "incheierii negocierilor" nu au legatura cu alegerile. Ce usor se "manipuleaza" tov severin.

"Pe termen mediu, el dezbina un popor care de abia incepuse sa-si vindece fracturile."

Fracturile se vindeca prin justitie in primul rand dle severin si nu prin "uitare".

"Pe termen lung, el zdruncina increderea lumii in Romania."

Sau "da in fapt" fata reala a guvernului si partidului la putere actual. Asta nu ai mai vrut sa spui tov severin ca nu era politic nu?

"a cui este vina si cine va castiga alegerile, societatea romaneasca apare in fata Occidentului ca o pruna stricata. Chiar daca numai o jumatate este viermanoasa pruna se arunca in intregime. ".

Si e normal dle severin sa fie aruncat fructul stricat chiar si pe jumtate. Ma indoiesc ca dta "mananci"/"consumi" o juma de pruna buna. Sa zicem mersi ca nu se taie "prunul". Aruncarea prunei stricate inseamna schimbare de putere normala intr-un "prun" care simbolizeaza "Romania". Si asta fara sa fac referire la "palinca".

Normal de vina nu e ala care "fura" ci ala care face public furtul. Acest articol merge perfect cu "viziunea" severiniana despre masurarea virtutii prin viciu.

George-Felix (...@yahoo.com, IP: 132.195.96...)
2004-12-07 12:10
Re: hotu' de pagubas pt george

La 2004-12-07 11:33:39, Shadow a scris:


Shadow,

Ai si dreptate si rabdare:) sa analizezi bucata cu bucata ineptiile lui tov Severin. Felicitari!


Felix


dan toader din franta (...@hotmail.com, IP: 212.194.236...)
2004-12-07 12:16
shadow, tu chiar crezi ca severin cu toate ca e la osce a auzit de pozitia lui bayrou sau madelin?

ce sa zica si el de liberali daca nu a auzit decat ca grup. oricum ple nu e chiar asa mic. parca e al treilea dupa ppe si pse daca tin eu minte.

chestia e ca nu sunt cunoscuti personalitatile lor fiindca indeobste sunt pe locurile 3-4 in tarile occidentale deci nu ocupa pozitii de prim plan in diplomatie care e indeobste apanajul socialistilor sau crestin-democratilor.

in schimb, crezi tu ca domnul severin nu stie ca liberalii si popularii sunt aliati in pe? stie si inca bine. dar prefera sa faca abstractie. fiindca nu foloseste prunei stricate.



     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Gabriela Botezat este Miss Romania 2004 (1090 afisari)
 Razboiul reginelor (31 afisari)
 Stefania Mihalache, "Est-falia" (30 afisari)
 Stiri pe scurt (27 afisari)
 Trisorii de la ruleta (22 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00780 sec.