Ziua Logo
  Nr. 3191 de marti, 7 decembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-12-07
S (...@yahoo.fr, IP: 82.123.76...)
2004-12-07 10:34
IMPLACABIL !!!

Eheheeeiii, nea Severine, ce ti-ai zis mata..."i-am spart pe târtanii astia cu argumentele mele irefutabile !". Pe unii da, pe altii nu ;
Ne vanturi fraude din "lumea civilizata" (adica din SUA, ha, ha) pe la nas, zicand ca suntem in randul lumii. Ca guvernul e o floare dalba flori de mar, nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Eiiii nu, ascuzand si acceptand gainariile de care vorbesti, guvernul nu numai ca e complice dar si autor moral.
Vezi Doamne ne-am discreditat la NATO...Da cine-i NATO asta ??? Romanii incep sa-si dea seama ca am fost asimilati pentru pozitia strategica interesanta pt moment si carnea de tun "bon marché". Care-i solda unui marins american in Irak, ca romanii dau cu pusca (si cu sapa) pentru 1 000 de euro/zi ?!
Iar NATO cand avem nevoie de el (vezi Bastroe) ne trimite la cules ciuperci.
Cat despre integrarea europeana, nu-i bai...prefer cu Basescu in 2009 decat cu Nastase in 2007. O sa explic intr-o alta postare de ce, dar in doua cuvinte, decat inapti intr-o Europa destinata celor de-a doua categorie, mai bine solizi in Europa celor puternici (iar Romania cu cei 24 milioane de viitori cetateni europeni poate face parte dintre cei mari).
In orice caz, impactul valurilor lui Basescu (infantile de altfel) asupra Europei au fost minime, eclipsati fiind de vecina Ucraina.
Chestia cu pestii in acvariu unii mari si altii mici, m-a dat pe spate...Mai ales ca nu stiu ce-i aia "inpredictibilitatea lui Traian Basescu" - sper sa fi reusit sa copii corect termenul, (vine de la prada sau de la predica???) .
Evident ai grija pe termen scurt, mediu si lung pt imaginea Romaniei in lume (sau pe romaneste - cum sa ascunzi mai bine gunoiul sub pres). Da' poate-i mai bine ca lumea sa stie unde-i gunoiul. Iar daca noi nu stim sa-l maturam, sa ne spuna ea cum s-o facem.
Romania nu-i "pruna stricata", ci comentariul matale valoreaza (cum spune tractoristul)...o coacaza.

dan toader din franta (...@hotmail.com, IP: 213.44.168...)
2004-12-07 10:51
:)) o spui fain fain S. cu exceptia problemei bastroe unde a fost cacialma pt. geoana in mare sunt de acord cu tine.

la bastroe a fost gonflat subjectu' ca sa arate cat de mult muncesc ei. nu zic ca ucraina nu a calcat pragul ci doar ca putea fi rezolvat fara razboi mediatic pe dunare.

acuma ca e la moda chestia cu "esti cel mai bun petre" sau "crede-ma caline, esti mai bun ca nastase pm" iti zic si eu tie:

"S, esti mai tare ca Severin".

numai bine,
Dan


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Gabriela Botezat este Miss Romania 2004 (1090 afisari)
 Razboiul reginelor (31 afisari)
 Stefania Mihalache, "Est-falia" (30 afisari)
 Stiri pe scurt (27 afisari)
 Trisorii de la ruleta (22 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00685 sec.