Ziua Logo
  Nr. 3187 de joi, 2 decembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-12-02
Franklin (, IP: 82.137.9...)
2004-12-02 12:56
Iata de ce a cerut Basescu anularea alegerilor

O veste buna pentru SRS si chiar si pentru dvs: Basescu a reusit ceea ce toata media, toti politicienii si mai toti marii maestii ai combinatiilor s-au chinuit in zadar de vreo 12 ani: marginalizarea lui Vadim.
Chiar daca Vadim ar fi cerut primul anularea alegerilor, nimeni n-ar fi zis nimic, ce, te pui cu nebunul... Iata insa ca acum sunt doi nebuni. Iar lumea asculta de Basescu si nu de Vadim asa cum echipajul asculta mai intai de capitan si apoi de seful de echipaj.

Pentru ca va decladati public incapacitatea de a intelege demersul basescian, va spun eu ca mutarea lui Basescu este legitima, naturala si devastatoare pentru putere.
In fata hotiei evidente, omul nu a facut decat ceea ce trebuie sa faca orice cetatean cu spirit civic, a demascat-o. Ne-a cerut-o insusi presedintele Iliescu, atunci cand, exasperat de plangerile unor cetateni cum ca politia nu face nimic pentru ca sa-i prinda pe hoti i-a indemnat pe cetateni sa aiba spirit civic si sa-i prinda singuri pe suti.

Daca d-l Basescu ar fi declarat dupa alegeri doar ca s-au inregistrat fraude am fi perceput-o ca pe un lucru firesc, ca la noi. (apropos, tot raul ni se trage de la acceptarea simulacrului de consultare electorala de la referendumul de anul trecut). Declarand insa ca aceste fraude exista si cerand si anularea alegerilor, d-l Basescu nu a facut altceva decat sa sublinieze acest denunt, suficient incat s-o percem cu totii si sa-i acordam importanta cuvenita. Este, daca vreti, maniera damboviteana de a anunta eficient ca dupa parerea Aliantei alegerile au fost fraudate. Nefiind putin lucru, denuntul trebuia facut. Aceasta in plan strategic.

In plan tactic, mutarea este devastatoare pentru putere aruncandu-l pe Nastase pe pozitia a IIa, si iata de ce:
1. Data fiind amploarea scandalului intern si international acum este de asteptat ca alegerile din turul II sa fie corecte.
2. D-l Basescu are ascendentul celui care se afla in ofensiva (al primadonei care, chiar si ragusita, pare mai frumoasa decat alte cantarete din cor). Lumea discuta de fraude si de Basescu si nu de cei patru ani lumina ai lui Nastase!
3. A reusit deja sa cucereasca electoratul lui Vadim, chiar si fara vreo negociere cu acesta (indemnul la boicotarea turului II adresat de Vadim catre propriul electorat pare o greseala impardonabila)

Iata de ce nu inteleg de ce aveti nevoie de parerile atat de multor prieteni care sa va faca sa intelegeti mutarea lui Basescu. Nu discutam aici care candidat ar fi mai bun pentru aceasta functie. Cert este ca, facand aceasta mutare Basescu a trecut in pol-position, iar sandramaua PSD-ista scartaie acum din toate incheieturile. I-ati mai vazut razand pe liderii PSD, ei nu erau prea veseli nici chiar duminica noaptea! Dezastrul este mai aproape de cat pare, credeti-ma. Mai ales ca prea putini relalizeaza pericolul (principiul atrofierii simtului pericolului la imbuibati).

Chinezu din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 193.230.160...)
2004-12-02 19:19
Re: Iata de ce a cerut Basescu anularea alegerilor. Ca sa semene mai bine cu Vadim,e o idee. Dar o fi bine? Nu cred!

Sa pui dovezi pe masa, da ar fi fost ceva. Sa anunti ca pe o mare descoperirea ceeace semnalase si BEC cu o ora inaine a semanat cu ridicarea fustelor in fatza occidentului.

Ati vazut pe undeva (ziar sau site) lista celor 800 de votanti fraudulosi pe care PD PNL a promis-o acum trei zile. Spuneti-mi si mie.

Pana atunci s'auzim numai de bine!

Chinezu'


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Fotografii nud cu fotbalisti (95 afisari)
 Armele cu electrosocuri pot ucide (89 afisari)
 Serviciile de radiologie ar putea fi externalizate (34 afisari)
 Ce au spus si ce ar fi trebuit sa spuna? (24 afisari)
 Nastase huiduit la Alba Iulia (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00662 sec.