Ziua Logo
  Nr. 3187 de joi, 2 decembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-12-02
Bruno (, IP: 82.79.129...)
2004-12-02 01:26
Comentarii, povesti, speculatii si altele pentru ... linistea noastra!

Comentariile analistilor, povestile unora, speculatiile altora ... modul in care sunt facute imi aduc aminte de comentariile literare din ani de scoala.
Deci: cineva scrie o poezie, pe urma un numar impresionant de critici incep sa faca comentarii ... ce a vrut sa zica autorul respectiv cand a scris el respectiva poezie, care erau trairile poetului, ale eroului principal, etc, etc.
Si dragii mei se scriu tone de comentarii si interpretari la o simpla poezie.
Saracul poet a pus si el pe hartie niste cuvinte, tema ar putea si ar trebui sa fie descifrata destul de simplu de primul om cu ceva minte la mansarda. Dar vai nu ... se intrec criticii in a gasi noi si noi abordari ale acelorasi 50 de cuvinte si scriu si scriu si dau cu presupusul pana cand saracul poet descopera si el de cat de profund a fost el cand a scris acea poezie.
Domnilor care faceti analize, comentarii sau raspanditi zvonuri povestea este extrem de simpla: Basescu a semnalat o potentiala frauda. Analizati daca exista o frauda sau nu. Raspundeti pertinent la acuzatiile aduse de catre Alianta. Comentati frauda, cauzele ei, posibila repetare a fenomenului, impactul fraudei asupra Romaniei. Faptul ca Basescu era doar indignat sau iritat sau se trezise cu fata la perna NU NE intereseaza. Nu despre Basescu e vorba aici ci despre frauda. Nu ocoliti problema.
Tactica PSD- ului si a simpatizantilor lor e sa distraga atentia de la adevarata problema care este FRAUDA. Nu Basescu a fraudat, PSD a fraudat. Nu acuzati acuzatorul, cercetati fenomenul, cauzele si implicatiile.


PS Daca pana si Dan Toader incepe sa isi puna intrebari inseamna ca otrava - pe care o administreaza PSD-ul , simpatizantii lor cat si analistii care abordeaza subiectul intr-un mod gresit, fie el si Stelian Tanase, un analist de marca si credibil- ne va omori incet, incet ... spre satisfactia celor care au furat tara asta 11 ani si ultimile alegeri ... asa pentru continuitate.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Fotografii nud cu fotbalisti (95 afisari)
 Armele cu electrosocuri pot ucide (89 afisari)
 Serviciile de radiologie ar putea fi externalizate (34 afisari)
 Ce au spus si ce ar fi trebuit sa spuna? (24 afisari)
 Nastase huiduit la Alba Iulia (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00629 sec.