Ziua Logo
  Nr. 3175 de joi, 18 noiembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-11-18
Gore din Romania (...@rdslink.ro, IP: 82.77.61...)
2004-11-18 07:27
"Pe cine nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti." Dar zeloasa Ungarie pe ce loc o fi?

Raport de rahat. Ce directzie or fi luat, cele cateva miliarde de dolari, facute disparute ca prin minune dupa revolutzie, carora, nimeni nu le poate da de cap?

a4 (, IP: 80.98.220...)
2004-11-18 15:02
Re: "Pe cine nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti." Dar zeloasa Ungarie pe ce loc o fi?

Szervusztok!

Despre zeloasa Ungarie:

anu asta sau celebrat 60 de ani de cind o fo masacru de la budapesta
( bla bla bla bla)................
zeloasa ungarie oficial o inclinat steagu( nu uita colega si actualmente cea mai mare comunitate evreieasca din sud estul europei este in Ungaria Budapesta)

acu fiti atenti aici :


1.

cheltuielile pentru a asigura buna desfasurare a festivitatilor cu aceasta ocazie sau ridicat la suma de 30 milioane forinti ( banii contribuabililor din fondul de ceremoni ale statului maghiar).

S-o asigurat garda speciala de corp pentru don presedinte al stimabililor din Izrael plus tam tam ul de rigoare plus ................



un mic amanunt:
Spitalul Sfintul Ioan si sfintul Vasile se confruntau in aceiasi perioada cu grave probleme financiare din lipsa de fonduri ( fondurile se iau tot din bani contribuabililor).
Deci : ce este mai important : comemorarea sau vietile si grija bolnavilor non evrei :? va spun eu ca numaru unu :)


2. Cu ocazia sosirii domnului presedinte a Evreilor acilea la noi in budapesta serviciile secrete mossad au inminat colegilor lor maghiari de politie si antitero dosarul conducatorului moschei(ei):? din budapesta ca nealui are fonduri primite de la cica Al Quaida
Exista in Budapesta o organizatie patronata de FBI cu ofitzeri locali maghiari instruiti dupa metodele lor dar ei vezi doamne nu is la zi in baza lor de date despre circulatia banilor AL Quaida numa colegiidel aMossad is la zi ceilalti ciu ciu)
............rezultat:

omu bagat in inchisoare. surpriza................la 3 luni dupa ce l-o tinut in detentie inca nu l-o liberat sa se apere pe picioarele lui dar..........nota bene ....inca cerceteaza si cauta dovezi edificatoare ca intradevar omu nostru a primit de acolo banii si ce anume o facut cu ei( presupun bombe ecologice pe malul dunarii la parlamentu maghiar).
Nu so sesizatin legatura cu acest fapt nici liga drepturilor omului de la helsinki ( cel putin in media no so auzit nimic) numa tacere...si omu nostru sede la tzambal bine mersi...................( ca , comemorarea trebe facuta in linishte !)

respectivul cetatean sirian stabilit emigrat naturalizat in Ungaria cu familie cu treaba lui ma rog......( Va mai amintiti de scrierile lui MArio Varga Llosa: orashul si ciini parca ..........):????


in fine.


3. va amintiti ca anul trecut un cetatzean francez ( de sorginte evreieasca ) a cistigat in fata justitiei si a obligat SNCF ( caile ferate franceze) sa ii dea 1 euro si sa isi ceara scuze ca vezi doamne colegi francezi de la CFR si au facut prea bine datoria in al doilea razboi mondial cind au trimis trenurile cu ei la germani :?



noah bun : concluzia: cum spunea un bun preten de al meu de la bucuresti:


exista o groapa cu gunoi a istoriei unde anumiti evreii cauta din rasputeri..............

da, de mai gasesc o piele de tras jos. Si cind o gasesc atita o rod si o rod pina o rod de tot.cam asta e ideea.

2. ungurii si au recunoscut ( oficialitatiile) vina ba au si desfacut larg picioarele simai ales buzunarele , ba au turnat si cenusa peste cap. Numa sa miarga bussinesu.

numa sa nu apara in presa ca vezoi doamne ar fii tenta de antisemitism, ca nu ie frumos.la noi ( ungaria ) totu e rotund si frumos.Toti stimlectia si ca atare ne ferim.

cine plateste :)


evident contribuabilul.: vreti exemplu :) retrocedarile imediat dupa 1991 au avut drept cei mai mari cistigatori pe evreii. asta este. o piele trasa de pe unguri: c-est la vie.

nu ca convine: ) mutati-va in China ei stiu sa puna punctu pe I.:)

Numa bine stimati cetatzeni romani.

A4-non audi


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Privatizarea Petromin, ultimul tun PSD (196 afisari)
 Comisarul-mafiot Ioan David a ajuns la beci (34 afisari)
 Raportul Comisiei Internationale pentru Studierea Holocaustului in Romania (30 afisari)
 Ziua - Fanatik in Cupa Presei - MediaSind la volei (28 afisari)
 Regele evadarilor, incarcerat in "inchisoarea teroristilor" (27 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00660 sec.