Ziua Logo
  Nr. 3149 de marti, 19 octombrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-10-19
Marc (, IP: 4.158.201...)
2004-10-19 05:12
Dl. Soros si amatorismul politic indaracinat in lipsa de ratiune


Este departe de mine gindul de a-l "dace praf" pe George Soros. Personalitate importanta, cu trasaturi binestiute de geniu financiar, cu apucaturi atit distructive (intrebati Banca Angliei. . .) cit si constructive (a facut mult bine, chiar si la noi), Dl. Soros nu poate fi simplu demonizat, nici ignorat (intrebati pusculita Democratilor in SUA. . .).

However. . . :

<<Nu am fost niciodata profund implicat in politica partizana, dar vremurile de acum nu sunt normale. Presedintele George W. Bush pune in pericol Statele Unite si siguranta lumii intregi in timp ce submineaza valorile americane. Pentru ca m-am opus lui, am fost demonizat de campania Bush.>>

Cu alte cuvinte, contrareactia fireasca a echipei electorale Republicane la demonizarea (indeed!) a Dlui Bush de catre Dl Soros este "demonizare". Always good to know.

<<In 2000, presedintele Bush a candidat cu o platforma care promitea o politica externa "modesta".>>

Adevarat. Dar se pare ca Dl. Soros uita sau se preface ca uita 11/9/2001. Orice presedinte ar fi fost atunci, cu orice politica externa declarata anterior (in 2000), evenimentul crucial al inceputului de secol 21 era de o natura sa obnubileze orice intentii anterioare si orice programe electorale devenite obsolete.

<<Daca va fi reales, doctrina Bush de actiune preferentiala - si invadarea Irakului - va fi girata, iar lumea va trebui sa traiasca consecintele.>>

Indiferent de cine va fi ales, butoiul cu pulbere al Orientului Mijlociu trebuie cu necesitate fie dezamorsat fie aruncat in aer. Ceea ce este inacceptabil este incercarea de prezervare a status quo-ului. S-a vazut unde a condus.

<<Repudiind politicile lui Bush la urne, America va avea sansa sa recastige respectul si sprijinul lumii.>>

Scuzele mele, Dle Soros.
1) America nu are nevoie de "respectul" intregii lumi. Oricum, nu de respectul liderilor ultracorupti din Franta de care scria cineva mai deunazi, nici de respectul dictatorilor canibali din Africa si nici de cel al parazitilor sugind fara nici un merit profiturile petrolului din Orientul Mijlociu in detrimentul propriilor lor popoare.
2) America nu este un Miss World nevoit sa faca bezele juriului international pentru a-si primi mult-rivnita coronit[z]a.
3) Istoriceste vorbind, lumea respecta forta mai mult decit orice altceva. Este marele merit (si, citeodata ni se pare, marea scadere) a(l) liderilor Americani, Democrati si Republicani deopotriva, ca folosesc forta de care dispun cu atita parcimonie, chiar si atunci cind soarta intregii lumi depinde de decisivitatea lor. . . sau de lipsa acesteia. Dar sa nu ne imbatam cu apa rece otherwise.

<<Atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 au cerut un raspuns puternic. Dar au condus la suspendarea procesului atat de important pentru o democratie - o discutie completa si cinstita despre probleme.>>

Oare de ce un om de seriozitatea si calibrul Dlui Soros intelege sa adopte tonul hiperbolizator si isteric al activistilor marunti? Bineinteles ca discutarea problemelor nu a fost nicidecum "suspendata" (dimpotriva, majoritatea mass-media Americane demonstreaza un subiectivism flagrant anti-Bush si polemicile sunt mai aprinse decit oricind). A, desigur, se pare ca "discutarea problemelor" nu va avea rezultatul electoral scontat de Democrati si de Dl Soros care a investit copios in campania domniilor lor, dar aceasta este deja o alta chestiune. Sa nu confundam interesul cu analiza.


<<Bush a linistit criticismul numindu-l nepatriotic.>>

[NB spre beneficiul traducatorului de la "Ziua": "he silenced (quietened?) the criticism" ar fi trebuit tradus prin "a descurajat/amut[z]it criticile", nicidecum prin "a *linistit* 'criticismul' "]

<<De fapt, Bush a facut o mutare direct in mainile lui Osama bin Laden. Invadarea Afganistanului a fost justificata: era locul unde traia ben Laden si unde Al-Queda isi avea taberele de antrenament. >>

Interesanta pozitie: inainte de invadarea Afganistanului, multi dintre cei care au combatut invadarea Irakului au atacat administratia Bush cu idei si floricele retorice aproape identice cu cele utilizate cu un an mai tirziu, cind Irakul a fost atacat. Acum abia se face subtila "distinctie", post-festum (or post-mortem, depinde de perspectiva celui care vorbeste).

<<Nu insa si invadarea Irakului. Aceasta a fost cadoul facut de Bush, fara intentie, lui ben Laden.>>

Pacat ca aceasta teorie se izbeste de un impediment faptic: teroristi de teapa lui AL-Zarkawi existau DEJA. Irakul i-a atras acolo ca lampa fierbinte pe fluture si e foarte bine ca s-a intimplat, asa si acolo. Unde ar fi Al-Zarkawi astazi si ce ar planui el daca nu ar fi "ocupat" in Irak? Ar spune el, precum distinsul Domn Soros, ca "Afganistan was OK, Irak wasn't? In conditiile in care mentorul sau, Bin Laden, se ascundea (si dupa toate probabilitatile a fost ucis in 2001) in Afganistan??



<<Bush insista ca teroristii urasc americanii pentru ceea ce sunt - oameni iubitori de libertate -, nu pentru ceea ce fac. Dar razboiul si ocupatia creeaza victime inocente. Numaram sacii cu corpurile soldatilor americani - peste 1000 in Irak.>>

Extrem de regretabil intr-adevar. Dar cel putin ei sunt soldati. Cel putin *civilii* Americani nu au mai fost atacati de ani de zile. In lupta impotriva terorismului, alegerea este intre a o purta pe teritoriul lor ("offensive") sau pe teritoriul tau ("defensive"). Dl. Bush a facut alegerea cuvenita si a facut-o bine. Americanii, mai informati mai ne, intuiesc aceasta realitate chiar si atunci cind nu o analizeaza exhaustiv.



<<Nici torturarea detinutilor din inchisoarea Abu Ghraib nu a fost opera catorva mere stricate. A fost parte a unui sistem de a trata prizonierii pus in practica de secretarul Apararii, Donald Rumsfeld.>>

Discutat si discutabil. Si chiar daca ar fi asa, avem griji mai importante decit compasiunea pentru umilirea unor teroristi sau complici de teroristi in Irak.


<<Opinia publica de peste tot condamna America, iar trupele din Irak platesc pretul.>>

Fascinant. Cu alte cuvinte inainte de publicizarea Abu Ghraibului, cind sute de civili Irakieni si zeci de Americani erau, deja, ucisi de teroristi in atentate repetate, trupele din Irak "plateau pretul" pentru un Abu Ghraib despre care nici nu se stia inca !


<<40% dintre americani inca mai cred ca Saddam Hussein a avut legatura cu 11 septembrie>>

1) Ignoranta exista pretutindeni. Un procent inspaimintator de Francezi cred teoriile conspirationiste, superstitioase si ridicole ale 9/11 fiind creat de CIA sau de Mossad. "Interpretarile" textelor lui Nostradamus si alte caraghioslicuri obscurantiste se vind cu sutele de mii in Germania. Etc. etc.

2) Intr-un anumit sens Saddam Hussein a avut legatura cu 11 septembrie. Bref, sentimentul dictatorilor din Orientul Mijlociu ca terorismul este mijlocul legitim si fara urmari de a rani o putere mult mai mare, SUA, trebuia distrus de la temelie si trebuia inceput de undeva. Continuarea va veni, in curind.


<<Razboiul din Irak a fost conceput gresit de la inceput pana la sfarsit - daca va avea sfarsit. A fost un razboi la alegere, nu de necesitate. Mai mult, America a plecat la razboi din motive false.>>

Falsa este aceasta teza. Saddam Hussein era un criminal impotriva umanitatii, si-a incalcat obligatiile asumate prin armistitiul din 1991, mai tirziu a incercat sa asasineze un Presedinte American si, printre altele, nu si-a indeplinit obligatiile de a da seama in legatura cu armamentul despre care se stia ca il detinuse. Mai multe motive nici nu erau necesare.


<<Numai ca democratia nu poate fi impusa cu forta.>>

Existenta democratiei in tari precum Germania sau Japonia ofer aproba contrariului.


<<Un moment de reflectie ar duce la o alta intrebare: mersul tantos de texan al lui Bush il califica sa ramana comandantul sef al Americii?>>

Se pare ca Dl. Soros si-a pastrat cel mai bine elaborat argument al expunerii domniei sale pentru ultimul paragraf. Singurul lucru pe care l-as putea oferi pe post de raspuns acestei atit de subtile intrebari ar fi:
"it's a matter of taste, Mr. Soros".

cu cele mai bune ginduri,
Marc

Marc (...@hotmail.com, IP: 4.158.201...)
2004-10-19 05:20
Re: cititi va rog "inradacinat" nu "indaracinat" - nu este vorba de Racine aici(-: NDC


>&nbsp;cu cele mai bune ginduri,
>&nbsp;Marc

Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 209.247.222...)
2004-10-19 05:21
Re: Dl. Soros si amatorismul politic indaracinat in lipsa de ratiune! YEP!!!!!!!

La 2004-10-19 05:12:43, Marc a scris:

Norris din USA (...@msn.com, IP: 65.54.98...)
2004-10-19 05:28
Re: Dl. Soros si amatorismul politic indaracinat in lipsa de ratiune

recastige respectul si sprijinul lumii.>>
>&nbsp;
>&nbsp;Scuzele mele, Dle Soros.
>&nbsp;1) America nu are nevoie de "respectul" intregii lumi.
>&nbsp;Oricum, nu de respectul liderilor ultracorupti din Franta de care
>&nbsp;scria cineva mai deunazi, nici de respectul dictatorilor canibali din
>&nbsp;Africa si nici de cel al parazitilor sugind fara nici un merit
>&nbsp;profiturile petrolului din Orientul Mijlociu in detrimentul
>&nbsp;propriilor lor popoare.
>&nbsp;2) America nu este un Miss World nevoit sa faca bezele juriului
>&nbsp;international pentru a-si primi mult-rivnita coronit[z]a.
>&nbsp;3) Istoriceste vorbind, lumea respecta forta mai mult decit orice
>&nbsp;altceva. Este marele merit (si, citeodata ni se pare, marea scadere)
>&nbsp;a(l) liderilor Americani, Democrati si Republicani deopotriva, ca
>&nbsp;folosesc forta de care dispun cu atita parcimonie, chiar si atunci
>&nbsp;cind soarta intregii lumi depinde de decisivitatea lor. . . sau de
>&nbsp;lipsa acesteia. Dar sa nu ne imbatam cu apa rece otherwise.
>&nbsp;
>&nbsp;<<Atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 au cerut un raspuns puternic. Dar au condus la suspendarea procesului atat de important pentru o democratie - o discutie completa si cinstita despre probleme.>>
>&nbsp;
>&nbsp;Oare de ce un om de seriozitatea si calibrul Dlui Soros intelege sa
>&nbsp;adopte tonul hiperbolizator si isteric al activistilor marunti?
>&nbsp;Bineinteles ca discutarea problemelor nu a fost nicidecum
>&nbsp;"suspendata" (dimpotriva, majoritatea mass-media Americane
>&nbsp;demonstreaza un subiectivism flagrant anti-Bush si polemicile sunt
>&nbsp;mai aprinse decit oricind). A, desigur, se pare ca "discutarea
>&nbsp;problemelor" nu va avea rezultatul electoral scontat de
>&nbsp;Democrati si de Dl Soros care a investit copios in campania domniilor
>&nbsp;lor, dar aceasta este deja o alta chestiune. Sa nu confundam interesul
>&nbsp;cu analiza.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;<<Bush a linistit criticismul numindu-l nepatriotic.>>
>&nbsp;
>&nbsp;[NB spre beneficiul traducatorului de la "Ziua": "he
>&nbsp;silenced (quietened?) the criticism" ar fi trebuit tradus prin
>&nbsp;"a descurajat/amut[z]it criticile", nicidecum prin "a
>&nbsp;*linistit* 'criticismul' "]
>&nbsp;
>&nbsp;<<De fapt, Bush a facut o mutare direct in mainile lui Osama bin Laden. Invadarea Afganistanului a fost justificata: era locul unde traia ben Laden si unde Al-Queda isi avea taberele de antrenament. >>
>&nbsp;
>&nbsp;Interesanta pozitie: inainte de invadarea Afganistanului, multi dintre
>&nbsp;cei care au combatut invadarea Irakului au atacat administratia Bush
>&nbsp;cu idei si floricele retorice aproape identice cu cele utilizate cu
>&nbsp;un an mai tirziu, cind Irakul a fost atacat. Acum abia se face
>&nbsp;subtila "distinctie", post-festum (or post-mortem, depinde
>&nbsp;de perspectiva celui care vorbeste).
>&nbsp;
>&nbsp;<<Nu insa si invadarea Irakului. Aceasta a fost cadoul facut de Bush, fara intentie, lui ben Laden.>>
>&nbsp;
>&nbsp;Pacat ca aceasta teorie se izbeste de un impediment faptic: teroristi
>&nbsp;de teapa lui AL-Zarkawi existau DEJA. Irakul i-a atras acolo ca lampa
>&nbsp;fierbinte pe fluture si e foarte bine ca s-a intimplat, asa si acolo.
>&nbsp;Unde ar fi Al-Zarkawi astazi si ce ar planui el daca nu ar fi
>&nbsp;"ocupat" in Irak? Ar spune el, precum distinsul Domn Soros,
>&nbsp;ca "Afganistan was OK, Irak wasn't? In conditiile in care
>&nbsp;mentorul sau, Bin Laden, se ascundea (si dupa toate probabilitatile a
>&nbsp;fost ucis in 2001) in Afganistan??
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;<<Bush insista ca teroristii urasc americanii pentru ceea ce sunt - oameni iubitori de libertate -, nu pentru ceea ce fac. Dar razboiul si ocupatia creeaza victime inocente. Numaram sacii cu corpurile soldatilor americani - peste 1000 in Irak.>>
>&nbsp;
>&nbsp;Extrem de regretabil intr-adevar. Dar cel putin ei sunt soldati. Cel
>&nbsp;putin *civilii* Americani nu au mai fost atacati de ani de zile. In
>&nbsp;lupta impotriva terorismului, alegerea este intre a o purta pe
>&nbsp;teritoriul lor ("offensive") sau pe teritoriul tau
>&nbsp;("defensive"). Dl. Bush a facut alegerea cuvenita si a
>&nbsp;facut-o bine. Americanii, mai informati mai ne, intuiesc aceasta
>&nbsp;realitate chiar si atunci cind nu o analizeaza exhaustiv.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;<<Nici torturarea detinutilor din inchisoarea Abu Ghraib nu a fost opera catorva mere stricate. A fost parte a unui sistem de a trata prizonierii pus in practica de secretarul Apararii, Donald Rumsfeld.>>
>&nbsp;
>&nbsp;Discutat si discutabil. Si chiar daca ar fi asa, avem griji mai
>&nbsp;importante decit compasiunea pentru umilirea unor teroristi sau
>&nbsp;complici de teroristi in Irak.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;<<Opinia publica de peste tot condamna America, iar trupele din Irak platesc pretul.>>
>&nbsp;
>&nbsp;Fascinant. Cu alte cuvinte inainte de publicizarea Abu Ghraibului,
>&nbsp;cind sute de civili Irakieni si zeci de Americani erau, deja, ucisi
>&nbsp;de teroristi in atentate repetate, trupele din Irak "plateau
>&nbsp;pretul" pentru un Abu Ghraib despre care nici nu se stia inca !
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;<<40% dintre americani inca mai cred ca Saddam Hussein a avut legatura cu 11 septembrie>>
>&nbsp;
>&nbsp;1) Ignoranta exista pretutindeni. Un procent inspaimintator de
>&nbsp;Francezi cred teoriile conspirationiste, superstitioase si ridicole
>&nbsp;ale 9/11 fiind creat de CIA sau de Mossad. "Interpretarile"
>&nbsp;textelor lui Nostradamus si alte caraghioslicuri obscurantiste se vind
>&nbsp;cu sutele de mii in Germania. Etc. etc.
>&nbsp;
>&nbsp;2) Intr-un anumit sens Saddam Hussein a avut legatura cu 11
>&nbsp;septembrie. Bref, sentimentul dictatorilor din Orientul Mijlociu ca
>&nbsp;terorismul este mijlocul legitim si fara urmari de a rani o putere
>&nbsp;mult mai mare, SUA, trebuia distrus de la temelie si trebuia inceput
>&nbsp;de undeva. Continuarea va veni, in curind.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;<<Razboiul din Irak a fost conceput gresit de la inceput pana la sfarsit - daca va avea sfarsit. A fost un razboi la alegere, nu de necesitate. Mai mult, America a plecat la razboi din motive false.>>
>&nbsp;
>&nbsp;Falsa este aceasta teza. Saddam Hussein era un criminal impotriva
>&nbsp;umanitatii, si-a incalcat obligatiile asumate prin armistitiul din
>&nbsp;1991, mai tirziu a incercat sa asasineze un Presedinte American si,
>&nbsp;printre altele, nu si-a indeplinit obligatiile de a da seama in
>&nbsp;legatura cu armamentul despre care se stia ca il detinuse. Mai multe
>&nbsp;motive nici nu erau necesare.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;<<Numai ca democratia nu poate fi impusa cu forta.>>
>&nbsp;
>&nbsp;Existenta democratiei in tari precum Germania sau Japonia ofer aproba
>&nbsp;contrariului.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;<<Un moment de reflectie ar duce la o alta intrebare: mersul tantos de texan al lui Bush il califica sa ramana comandantul sef al Americii?>>
>&nbsp;
>&nbsp;Se pare ca Dl. Soros si-a pastrat cel mai bine elaborat argument al
>&nbsp;expunerii domniei sale pentru ultimul paragraf. Singurul lucru pe
>&nbsp;care l-as putea oferi pe post de raspuns acestei atit de subtile
>&nbsp;intrebari ar fi:
>&nbsp;"it's a matter of taste, Mr. Soros".
>&nbsp;
>&nbsp;cu cele mai bune ginduri,
>&nbsp;Marc
>&nbsp;>>>>>>> Dragule, daca esti tinar, pune naiba mina pe carte ( da' nu unilateral ) si foloseste-ti si cealalta parte a creierului !...O sa ai surprize interesante !...Daca esti mai in virsta, inseamna ca ai trecut prin viata ca gisca prin apa ( nu zic ceva de umbra si pamint, ca sa nu te jignesc )...Si ca sa intelegi mai bine ce spun, ada-ti aminte de ce a atacat aceasta administratie Irakul : nu sa-l inlature pe Sadam, nu pentru laba ala de leader arab, care acum ataca in draci, ci ( oficial ), pentru armele de distrugere in masa ( iar neoficial, pentru petrol, ca doar nu degeaba are Haliburton contracte fara licitatie cit toate celelate corporatii la un loc ! )...Ei ( politicienii ) si-au schimbat retorica ( minciunile ) din mers, insa nu toti sint uituci ori timpiti...Daca pornesti la discutie pornind de la realitate, avem ce vorbi, daca fabulezi, cinta la alta masa !...Sanatate, oricum, ca nu strica...

George W. Bush din White House (...@aol.com, IP: 198.81.18...)
2004-10-19 05:33
Este departe de mine gindul de a-l "dace praf" pe George Soros.Ai dreptate!Haaaat,departe.


Cu cele mai bune ganduri.


La 2004-10-19 05:12:43, Marc a scris:

>&nbsp;
>&nbsp;Este departe de mine gindul de a-l "dace praf" pe George
>&nbsp;Soros. Personalitate importanta, cu trasaturi binestiute de geniu
>&nbsp;financiar, cu apucaturi atit distructive (intrebati Banca Angliei. .
>&nbsp;.) cit si constructive (a facut mult bine, chiar si la noi), Dl.
>&nbsp;Soros nu poate fi simplu demonizat, nici ignorat (intrebati pusculita
>&nbsp;Democratilor in SUA. . .).

>&nbsp;Adevarat. Dar se pare ca Dl. Soros uita sau se preface ca uita
>&nbsp;11/9/2001. Orice presedinte ar fi fost atunci, cu orice politica
>&nbsp;externa declarata anterior (in 2000), evenimentul crucial al
>&nbsp;inceputului de secol 21 era de o natura sa obnubileze orice intentii
>&nbsp;anterioare si orice programe electorale devenite obsolete.
>&nbsp;
>
>&nbsp;
>&nbsp;Indiferent de cine va fi ales, butoiul cu pulbere al Orientului
>&nbsp;Mijlociu trebuie cu necesitate fie dezamorsat fie aruncat in aer.
>&nbsp;Ceea ce este inacceptabil este incercarea de prezervare a status
>&nbsp;quo-ului. S-a vazut unde a condus.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;Scuzele mele, Dle Soros.
>&nbsp;1) America nu are nevoie de "respectul" intregii lumi.
>&nbsp;Oricum, nu de respectul liderilor ultracorupti din Franta de care
>&nbsp;scria cineva mai deunazi, nici de respectul dictatorilor canibali din
>&nbsp;Africa si nici de cel al parazitilor sugind fara nici un merit
>&nbsp;profiturile petrolului din Orientul Mijlociu in detrimentul
>&nbsp;propriilor lor popoare.
>&nbsp;2) America nu este un Miss World nevoit sa faca bezele juriului
>&nbsp;international pentru a-si primi mult-rivnita coronit[z]a.
>&nbsp;3) Istoriceste vorbind, lumea respecta forta mai mult decit orice
>&nbsp;altceva. Este marele merit (si, citeodata ni se pare, marea scadere)
>&nbsp;a(l) liderilor Americani, Democrati si Republicani deopotriva, ca
>&nbsp;folosesc forta de care dispun cu atita parcimonie, chiar si atunci
>&nbsp;cind soarta intregii lumi depinde de decisivitatea lor. . . sau de
>&nbsp;lipsa acesteia. Dar sa nu ne imbatam cu apa rece otherwise.
>&nbsp;
>&nbsp;Oare de ce un om de seriozitatea si calibrul Dlui Soros intelege sa
>&nbsp;adopte tonul hiperbolizator si isteric al activistilor marunti?
>&nbsp;Bineinteles ca discutarea problemelor nu a fost nicidecum
>&nbsp;"suspendata" (dimpotriva, majoritatea mass-media Americane
>&nbsp;demonstreaza un subiectivism flagrant anti-Bush si polemicile sunt
>&nbsp;mai aprinse decit oricind). A, desigur, se pare ca "discutarea
>&nbsp;problemelor" nu va avea rezultatul electoral scontat de
>&nbsp;Democrati si de Dl Soros care a investit copios in campania domniilor
>&nbsp;lor, dar aceasta este deja o alta chestiune. Sa nu confundam interesul
>&nbsp;cu analiza.
>&nbsp;
>&nbsp;[NB spre beneficiul traducatorului de la "Ziua": "he
>&nbsp;silenced (quietened?) the criticism" ar fi trebuit tradus prin
>&nbsp;"a descurajat/amut[z]it criticile", nicidecum prin "a
>&nbsp;*linistit* 'criticismul' "]
>
>&nbsp;Interesanta pozitie: inainte de invadarea Afganistanului, multi dintre
>&nbsp;cei care au combatut invadarea Irakului au atacat administratia Bush
>&nbsp;cu idei si floricele retorice aproape identice cu cele utilizate cu
>&nbsp;un an mai tirziu, cind Irakul a fost atacat. Acum abia se face
>&nbsp;subtila "distinctie", post-festum (or post-mortem, depinde
>&nbsp;de perspectiva celui care vorbeste).
>&nbsp;
>&nbsp;Pacat ca aceasta teorie se izbeste de un impediment faptic: teroristi
>&nbsp;de teapa lui AL-Zarkawi existau DEJA. Irakul i-a atras acolo ca lampa
>&nbsp;fierbinte pe fluture si e foarte bine ca s-a intimplat, asa si acolo.
>&nbsp;Unde ar fi Al-Zarkawi astazi si ce ar planui el daca nu ar fi
>&nbsp;"ocupat" in Irak? Ar spune el, precum distinsul Domn Soros,
>&nbsp;ca "Afganistan was OK, Irak wasn't? In conditiile in care
>&nbsp;mentorul sau, Bin Laden, se ascundea (si dupa toate probabilitatile a
>&nbsp;fost ucis in 2001) in Afganistan??
>
>&nbsp;Extrem de regretabil intr-adevar. Dar cel putin ei sunt soldati. Cel
>&nbsp;putin *civilii* Americani nu au mai fost atacati de ani de zile. In
>&nbsp;lupta impotriva terorismului, alegerea este intre a o purta pe
>&nbsp;teritoriul lor ("offensive") sau pe teritoriul tau
>&nbsp;("defensive"). Dl. Bush a facut alegerea cuvenita si a
>&nbsp;facut-o bine. Americanii, mai informati mai ne, intuiesc aceasta
>&nbsp;realitate chiar si atunci cind nu o analizeaza exhaustiv.
>&nbsp;
>&nbsp;<<Nici torturarea detinutilor din inchisoarea Abu Ghraib nu a fost opera catorva mere stricate. A fost parte a unui sistem de a trata prizonierii pus in practica de secretarul Apararii, Donald Rumsfeld.>>
>&nbsp;
>&nbsp;Discutat si discutabil. Si chiar daca ar fi asa, avem griji mai
>&nbsp;importante decit compasiunea pentru umilirea unor teroristi sau
>&nbsp;complici de teroristi in Irak.
>&nbsp;&nbsp;
>&nbsp;Fascinant. Cu alte cuvinte inainte de publicizarea Abu Ghraibului,
>&nbsp;cind sute de civili Irakieni si zeci de Americani erau, deja, ucisi
>&nbsp;de teroristi in atentate repetate, trupele din Irak "plateau
>&nbsp;pretul" pentru un Abu Ghraib despre care nici nu se stia inca !
>&nbsp;
>&nbsp;<<40% dintre americani inca mai cred ca Saddam Hussein a avut legatura cu 11 septembrie>>
>&nbsp;
>&nbsp;1) Ignoranta exista pretutindeni. Un procent inspaimintator de
>&nbsp;Francezi cred teoriile conspirationiste, superstitioase si ridicole
>&nbsp;ale 9/11 fiind creat de CIA sau de Mossad. "Interpretarile"
>&nbsp;textelor lui Nostradamus si alte caraghioslicuri obscurantiste se vind
>&nbsp;cu sutele de mii in Germania. Etc. etc.
>&nbsp;
>&nbsp;2) Intr-un anumit sens Saddam Hussein a avut legatura cu 11
>&nbsp;septembrie. Bref, sentimentul dictatorilor din Orientul Mijlociu ca
>&nbsp;terorismul este mijlocul legitim si fara urmari de a rani o putere
>&nbsp;mult mai mare, SUA, trebuia distrus de la temelie si trebuia inceput
>&nbsp;de undeva. Continuarea va veni, in curind.

>&nbsp;Falsa este aceasta teza. Saddam Hussein era un criminal impotriva
>&nbsp;umanitatii, si-a incalcat obligatiile asumate prin armistitiul din
>&nbsp;1991, mai tirziu a incercat sa asasineze un Presedinte American si,
>&nbsp;printre altele, nu si-a indeplinit obligatiile de a da seama in
>&nbsp;legatura cu armamentul despre care se stia ca il detinuse. Mai multe
>&nbsp;motive nici nu erau necesare.
>&nbsp;
>&nbsp;<<Numai ca democratia nu poate fi impusa cu forta.>>
>&nbsp;
>&nbsp;Existenta democratiei in tari precum Germania sau Japonia ofer aproba
>&nbsp;contrariului.
>&nbsp;
>&nbsp;<<Un moment de reflectie ar duce la o alta intrebare: mersul tantos de texan al lui Bush il califica sa ramana comandantul sef al Americii?>>
>&nbsp;
>&nbsp;cu cele mai bune ginduri,
>&nbsp;Marc
>&nbsp;

Sobru (...@yahoo.com, IP: 213.157.173...)
2004-10-19 05:34
Re: Dl. Soros si amatorismul politic indaracinat in lipsa de ratiune

Nu stiu care a fost reactia de demonizare a lui Soros ca vezi doamne raspuns, insa una e sa "demonizezi" un om politic aflat la putere si alta un cetatean. Deci daca asa reactioneaza echipa Bush, e foarte prost, nu firesc.
Inteleg apoi, ca dupa ce Bush a facut o prostie, e necesar sa fie reales pentru ca raul deja s-a produs si tot el trebuie sa continue. Hilara optica.
Bineinteles ca America nu are nevoie de respectul nimanui. Asa gandesc toti badaranii. Ce le pasa lor, asta-i culmea! Auzi tu, respect!
In cazul Afganistan, nimeni n-a obiectat(europenii). Halal demonstratie, aducand in discutie "floricelele retorice" ale celor ce-au cartit mereu. Crezi ca daca pui nejustificat, eticheta justificata pentru unii, in carca altora, bati din palme si rupi gura targului cu o pirueta logica. Nu. In cazul Irakului singurele argumente ale lui Bush au fost minciunile, evidente pentru toata lumea. Chiar in halul asta iti inchipui ca poti convinge?
Bush seamana deja bine cu Ceasca pana si la figura, fara sa mai vorbim de cizmarie.

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 70.48.17...)
2004-10-19 05:35
Re: Dl. Soros si amatorismul politic indaracinat in lipsa de ratiune


Domnule Marc, despre ce tara vorbiti? Despre URSS sau Germania Nazista? Ori ati copiat din Mein Kampf si doar ati inlocuit Germania cu America.


America a "cucerit" lumea cu exact opusul la ce spuneti dumneavoastra aici. Sau macar asa a lasat sa se inteleaga in planul imaginii.


La 2004-10-19 05:12:43, Marc a scris:

> 1) America nu are nevoie de "respectul" intregii lumi.
> Oricum, nu de respectul liderilor ultracorupti din Franta de care
> scria cineva mai deunazi, nici de respectul dictatorilor canibali din
> Africa si nici de cel al parazitilor sugind fara nici un merit
> profiturile petrolului din Orientul Mijlociu in detrimentul
> propriilor lor popoare.
> 2) America nu este un Miss World nevoit sa faca bezele juriului
> international pentru a-si primi mult-rivnita coronit[z]a.
> 3) Istoriceste vorbind, lumea respecta forta mai mult decit orice
> altceva. Este marele merit (si, citeodata ni se pare, marea scadere)
> a(l) liderilor Americani, Democrati si Republicani deopotriva, ca
> folosesc forta de care dispun cu atita parcimonie, chiar si atunci
> cind soarta intregii lumi depinde de decisivitatea lor. . . sau de
> lipsa acesteia. Dar sa nu ne imbatam cu apa rece otherwise.
>

costy din Germania (...@yahoo.de, IP: 217.234.169...)
2004-10-19 05:35
Norris, dragule, cu un sfert de bilion $ isi cumparau americanii petrol pe urmatorii 20 de ani !

Il inviti pe marc sa lectureze insa nu poti sa-i schimbi parerea, indiferent
ce-i bagi sub nas! E o chestie pe care nu poti sa o intelegi !!



>&nbsp;recastige respectul si sprijinul lumii.>>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Scuzele mele, Dle Soros.
>&nbsp;>&nbsp;1) America nu are nevoie de "respectul" intregii lumi.
>&nbsp;>&nbsp;Oricum, nu de respectul liderilor ultracorupti din Franta de care
>&nbsp;>&nbsp;scria cineva mai deunazi, nici de respectul dictatorilor canibali din
>&nbsp;>&nbsp;Africa si nici de cel al parazitilor sugind fara nici un merit
>&nbsp;>&nbsp;profiturile petrolului din Orientul Mijlociu in detrimentul
>&nbsp;>&nbsp;propriilor lor popoare.
>&nbsp;>&nbsp;2) America nu este un Miss World nevoit sa faca bezele juriului
>&nbsp;>&nbsp;international pentru a-si primi mult-rivnita coronit[z]a.
>&nbsp;>&nbsp;3) Istoriceste vorbind, lumea respecta forta mai mult decit orice
>&nbsp;>&nbsp;altceva. Este marele merit (si, citeodata ni se pare, marea scadere)
>&nbsp;>&nbsp;a(l) liderilor Americani, Democrati si Republicani deopotriva, ca
>&nbsp;>&nbsp;folosesc forta de care dispun cu atita parcimonie, chiar si atunci
>&nbsp;>&nbsp;cind soarta intregii lumi depinde de decisivitatea lor. . . sau de
>&nbsp;>&nbsp;lipsa acesteia. Dar sa nu ne imbatam cu apa rece otherwise.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<Atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 au cerut un raspuns puternic. Dar au condus la suspendarea procesului atat de important pentru o democratie - o discutie completa si cinstita despre probleme.>>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Oare de ce un om de seriozitatea si calibrul Dlui Soros intelege sa
>&nbsp;>&nbsp;adopte tonul hiperbolizator si isteric al activistilor marunti?
>&nbsp;>&nbsp;Bineinteles ca discutarea problemelor nu a fost nicidecum
>&nbsp;>&nbsp;"suspendata" (dimpotriva, majoritatea mass-media Americane
>&nbsp;>&nbsp;demonstreaza un subiectivism flagrant anti-Bush si polemicile sunt
>&nbsp;>&nbsp;mai aprinse decit oricind). A, desigur, se pare ca "discutarea
>&nbsp;>&nbsp;problemelor" nu va avea rezultatul electoral scontat de
>&nbsp;>&nbsp;Democrati si de Dl Soros care a investit copios in campania domniilor
>&nbsp;>&nbsp;lor, dar aceasta este deja o alta chestiune. Sa nu confundam interesul
>&nbsp;>&nbsp;cu analiza.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<Bush a linistit criticismul numindu-l nepatriotic.>>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;[NB spre beneficiul traducatorului de la "Ziua": "he
>&nbsp;>&nbsp;silenced (quietened?) the criticism" ar fi trebuit tradus prin
>&nbsp;>&nbsp;"a descurajat/amut[z]it criticile", nicidecum prin "a
>&nbsp;>&nbsp;*linistit* 'criticismul' "]
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<De fapt, Bush a facut o mutare direct in mainile lui Osama bin Laden. Invadarea Afganistanului a fost justificata: era locul unde traia ben Laden si unde Al-Queda isi avea taberele de antrenament. >>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Interesanta pozitie: inainte de invadarea Afganistanului, multi dintre
>&nbsp;>&nbsp;cei care au combatut invadarea Irakului au atacat administratia Bush
>&nbsp;>&nbsp;cu idei si floricele retorice aproape identice cu cele utilizate cu
>&nbsp;>&nbsp;un an mai tirziu, cind Irakul a fost atacat. Acum abia se face
>&nbsp;>&nbsp;subtila "distinctie", post-festum (or post-mortem, depinde
>&nbsp;>&nbsp;de perspectiva celui care vorbeste).
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<Nu insa si invadarea Irakului. Aceasta a fost cadoul facut de Bush, fara intentie, lui ben Laden.>>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Pacat ca aceasta teorie se izbeste de un impediment faptic: teroristi
>&nbsp;>&nbsp;de teapa lui AL-Zarkawi existau DEJA. Irakul i-a atras acolo ca lampa
>&nbsp;>&nbsp;fierbinte pe fluture si e foarte bine ca s-a intimplat, asa si acolo.
>&nbsp;>&nbsp;Unde ar fi Al-Zarkawi astazi si ce ar planui el daca nu ar fi
>&nbsp;>&nbsp;"ocupat" in Irak? Ar spune el, precum distinsul Domn Soros,
>&nbsp;>&nbsp;ca "Afganistan was OK, Irak wasn't? In conditiile in care
>&nbsp;>&nbsp;mentorul sau, Bin Laden, se ascundea (si dupa toate probabilitatile a
>&nbsp;>&nbsp;fost ucis in 2001) in Afganistan??
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<Bush insista ca teroristii urasc americanii pentru ceea ce sunt - oameni iubitori de libertate -, nu pentru ceea ce fac. Dar razboiul si ocupatia creeaza victime inocente. Numaram sacii cu corpurile soldatilor americani - peste 1000 in Irak.>>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Extrem de regretabil intr-adevar. Dar cel putin ei sunt soldati. Cel
>&nbsp;>&nbsp;putin *civilii* Americani nu au mai fost atacati de ani de zile. In
>&nbsp;>&nbsp;lupta impotriva terorismului, alegerea este intre a o purta pe
>&nbsp;>&nbsp;teritoriul lor ("offensive") sau pe teritoriul tau
>&nbsp;>&nbsp;("defensive"). Dl. Bush a facut alegerea cuvenita si a
>&nbsp;>&nbsp;facut-o bine. Americanii, mai informati mai ne, intuiesc aceasta
>&nbsp;>&nbsp;realitate chiar si atunci cind nu o analizeaza exhaustiv.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<Nici torturarea detinutilor din inchisoarea Abu Ghraib nu a fost opera catorva mere stricate. A fost parte a unui sistem de a trata prizonierii pus in practica de secretarul Apararii, Donald Rumsfeld.>>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Discutat si discutabil. Si chiar daca ar fi asa, avem griji mai
>&nbsp;>&nbsp;importante decit compasiunea pentru umilirea unor teroristi sau
>&nbsp;>&nbsp;complici de teroristi in Irak.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<Opinia publica de peste tot condamna America, iar trupele din Irak platesc pretul.>>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Fascinant. Cu alte cuvinte inainte de publicizarea Abu Ghraibului,
>&nbsp;>&nbsp;cind sute de civili Irakieni si zeci de Americani erau, deja, ucisi
>&nbsp;>&nbsp;de teroristi in atentate repetate, trupele din Irak "plateau
>&nbsp;>&nbsp;pretul" pentru un Abu Ghraib despre care nici nu se stia inca !
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<40% dintre americani inca mai cred ca Saddam Hussein a avut legatura cu 11 septembrie>>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;1) Ignoranta exista pretutindeni. Un procent inspaimintator de
>&nbsp;>&nbsp;Francezi cred teoriile conspirationiste, superstitioase si ridicole
>&nbsp;>&nbsp;ale 9/11 fiind creat de CIA sau de Mossad. "Interpretarile"
>&nbsp;>&nbsp;textelor lui Nostradamus si alte caraghioslicuri obscurantiste se vind
>&nbsp;>&nbsp;cu sutele de mii in Germania. Etc. etc.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;2) Intr-un anumit sens Saddam Hussein a avut legatura cu 11
>&nbsp;>&nbsp;septembrie. Bref, sentimentul dictatorilor din Orientul Mijlociu ca
>&nbsp;>&nbsp;terorismul este mijlocul legitim si fara urmari de a rani o putere
>&nbsp;>&nbsp;mult mai mare, SUA, trebuia distrus de la temelie si trebuia inceput
>&nbsp;>&nbsp;de undeva. Continuarea va veni, in curind.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<Razboiul din Irak a fost conceput gresit de la inceput pana la sfarsit - daca va avea sfarsit. A fost un razboi la alegere, nu de necesitate. Mai mult, America a plecat la razboi din motive false.>>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Falsa este aceasta teza. Saddam Hussein era un criminal impotriva
>&nbsp;>&nbsp;umanitatii, si-a incalcat obligatiile asumate prin armistitiul din
>&nbsp;>&nbsp;1991, mai tirziu a incercat sa asasineze un Presedinte American si,
>&nbsp;>&nbsp;printre altele, nu si-a indeplinit obligatiile de a da seama in
>&nbsp;>&nbsp;legatura cu armamentul despre care se stia ca il detinuse. Mai multe
>&nbsp;>&nbsp;motive nici nu erau necesare.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<Numai ca democratia nu poate fi impusa cu forta.>>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Existenta democratiei in tari precum Germania sau Japonia ofer aproba
>&nbsp;>&nbsp;contrariului.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<Un moment de reflectie ar duce la o alta intrebare: mersul tantos de texan al lui Bush il califica sa ramana comandantul sef al Americii?>>
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Se pare ca Dl. Soros si-a pastrat cel mai bine elaborat argument al
>&nbsp;>&nbsp;expunerii domniei sale pentru ultimul paragraf. Singurul lucru pe
>&nbsp;>&nbsp;care l-as putea oferi pe post de raspuns acestei atit de subtile
>&nbsp;>&nbsp;intrebari ar fi:
>&nbsp;>&nbsp;"it's a matter of taste, Mr. Soros".
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;cu cele mai bune ginduri,
>&nbsp;>&nbsp;Marc
>&nbsp;>&nbsp;>>>>>>> Dragule, daca esti tinar, pune naiba mina pe carte ( da' nu unilateral ) si foloseste-ti si cealalta parte a creierului !...O sa ai surprize interesante !...Daca esti mai in virsta, inseamna ca ai trecut prin viata ca gisca prin apa ( nu zic ceva de umbra si pamint, ca sa nu te jignesc )...Si ca sa intelegi mai bine ce spun, ada-ti aminte de ce a atacat aceasta administratie Irakul : nu sa-l inlature pe Sadam, nu pentru laba ala de leader arab, care acum ataca in draci, ci ( oficial ), pentru armele de distrugere in masa ( iar neoficial, pentru petrol, ca doar nu degeaba are Haliburton contracte fara licitatie cit toate celelate corporatii la un loc ! )...Ei ( politicienii ) si-au schimbat retorica ( minciunile ) din mers, insa nu toti sint uituci ori timpiti...Daca pornesti la discutie pornind de la realitate, avem ce vorbi, daca fabulezi, cinta la alta masa !...Sanatate, oricum, ca nu strica...
>&nbsp;
>&nbsp;

akimote din MuyotoCity (...@hotmail.com, IP: 24.200.7...)
2004-10-19 05:38
Cu cele mai bune ginduri......????

Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si rele....
Nu merge nici macar cu asta.
Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
.... s-auzim de bine !




Ted (...@austin.rr.com, IP: 63.246.187...)
2004-10-19 05:43
Re: cititi va rog "inradacinat" nu "indaracinat" - nu este vorba de Racine aici(-: NDC

La 2004-10-19 05:20:00, Marc a scris:

Am anpicitat :radacinita-tulpinita-flocirica..
Miciurin,sau cam asa ceva.......


>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;cu cele mai bune ginduri,
>&nbsp;>&nbsp;Marc
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

california din cualalumpur (...@yahoo.com, IP: 209.179.168...)
2004-10-19 05:44
Re: Dl. Soros si amatorismul politic indaracinat in lipsa de ratiune

Din pacate viziunea ta sufera de efectul blur, ca sa fiu foarte moderat in exprimare. Foarte moderat !!!!

La 2004-10-19 05:35:08, Ratacitul a scris:

>&nbsp;
>&nbsp;Domnule Marc, despre ce tara vorbiti? Despre URSS sau Germania
>&nbsp;Nazista? Ori ati copiat din Mein Kampf si doar ati inlocuit Germania
>&nbsp;cu America.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;America a "cucerit" lumea cu exact opusul la ce spuneti
>&nbsp;dumneavoastra aici. Sau macar asa a lasat sa se inteleaga in planul
>&nbsp;imaginii.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;La 2004-10-19 05:12:43, Marc a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;> 1) America nu are nevoie de "respectul" intregii lumi.
>&nbsp;> Oricum, nu de respectul liderilor ultracorupti din Franta de care
>&nbsp;> scria cineva mai deunazi, nici de respectul dictatorilor canibali din
>&nbsp;> Africa si nici de cel al parazitilor sugind fara nici un merit
>&nbsp;> profiturile petrolului din Orientul Mijlociu in detrimentul
>&nbsp;> propriilor lor popoare.
>&nbsp;> 2) America nu este un Miss World nevoit sa faca bezele juriului
>&nbsp;> international pentru a-si primi mult-rivnita coronit[z]a.
>&nbsp;> 3) Istoriceste vorbind, lumea respecta forta mai mult decit orice
>&nbsp;> altceva. Este marele merit (si, citeodata ni se pare, marea scadere)
>&nbsp;> a(l) liderilor Americani, Democrati si Republicani deopotriva, ca
>&nbsp;> folosesc forta de care dispun cu atita parcimonie, chiar si atunci
>&nbsp;> cind soarta intregii lumi depinde de decisivitatea lor. . . sau de
>&nbsp;> lipsa acesteia. Dar sa nu ne imbatam cu apa rece otherwise.
>&nbsp;>
>&nbsp;
>&nbsp;

costy din Germania (...@yahoo.de, IP: 217.234.169...)
2004-10-19 05:45
Re: Cu cele mai bune ginduri......????/ Iti vine greu si sa pronunti !!

La 2004-10-19 05:38:26, akimote a scris:

>&nbsp;Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
>&nbsp;Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si
>&nbsp;rele....
>&nbsp;Nu merge nici macar cu asta.
>&nbsp;Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti
>&nbsp;adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
>&nbsp;Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
>&nbsp; .... s-auzim de bine !
>&nbsp;

-----------------------------------------------------------------------------------

Suna mult mai frumos si melodios decat prostiile din unele postari
ale tale! Si diferenta dintre Marc si tine sare in ochi, el nu a jignit pe
nimeni! Tu o faci adesea !
>&nbsp;
>&nbsp;

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 70.48.17...)
2004-10-19 05:46
Re: Dl. Soros si amatorismul politic indaracinat in lipsa de ratiune

Din pacate parerea ta n-are nici o importanta. Asta ca sa fiu foarte politicos.

La 2004-10-19 05:44:19, california a scris:

> Din pacate viziunea ta sufera de efectul blur, ca sa fiu foarte
> moderat in exprimare. Foarte moderat !!!!
>
> La 2004-10-19 05:35:08, Ratacitul a scris:
>
> >
> > Domnule Marc, despre ce tara vorbiti? Despre URSS sau Germania
> > Nazista? Ori ati copiat din Mein Kampf si doar ati inlocuit Germania
> > cu America.
> >
> >
> > America a "cucerit" lumea cu exact opusul la ce spuneti
> > dumneavoastra aici. Sau macar asa a lasat sa se inteleaga in planul
> > imaginii.
> >
> >
> > La 2004-10-19 05:12:43, Marc a scris:
> >
> > > 1) America nu are nevoie de "respectul" intregii lumi.
> > > Oricum, nu de respectul liderilor ultracorupti din Franta de care
> > > scria cineva mai deunazi, nici de respectul dictatorilor canibali din
> > > Africa si nici de cel al parazitilor sugind fara nici un merit
> > > profiturile petrolului din Orientul Mijlociu in detrimentul
> > > propriilor lor popoare.
> > > 2) America nu este un Miss World nevoit sa faca bezele juriului
> > > international pentru a-si primi mult-rivnita coronit[z]a.
> > > 3) Istoriceste vorbind, lumea respecta forta mai mult decit orice
> > > altceva. Este marele merit (si, citeodata ni se pare, marea scadere)
> > > a(l) liderilor Americani, Democrati si Republicani deopotriva, ca
> > > folosesc forta de care dispun cu atita parcimonie, chiar si atunci
> > > cind soarta intregii lumi depinde de decisivitatea lor. . . sau de
> > > lipsa acesteia. Dar sa nu ne imbatam cu apa rece otherwise.
> > >
> >
> >
>
>

Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 209.247.222...)
2004-10-19 05:50
Re: Dl. Soros si amatorismul politic indaracinat in lipsa de ratiune. Inca ceva

La 2004-10-19 05:12:43, Marc a scris:

mi-a adus cineva din RO o carticica a lui Soros:

SUPREMATIA AMERICANA UN BALON DE SAPUN 9Editura ANTET 2004)

(The Bubble of the American Supremacy. Correcting the Missuse of American Power).

Daca vrei sa-i aprofundezi GINDIREA acolo e de vazut pentruca o ia pe trotineta prin toata politica si economia americana.

california din cualalumpur (...@yahoo.com, IP: 209.179.168...)
2004-10-19 05:52
Re: Dl. Soros si amatorismul politic indaracinat in lipsa de ratiune

Sa stii ca nu dorm la noapte din cauza asta. imi propusesem sa te schimb si vad ca n-am succes. Ma faci sa oftez....:)))))

La 2004-10-19 05:46:17, Ratacitul a scris:

>&nbsp;Din pacate parerea ta n-are nici o importanta. Asta ca sa fiu foarte
>&nbsp;politicos.
>&nbsp;
>&nbsp;La 2004-10-19 05:44:19, california a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;> Din pacate viziunea ta sufera de efectul blur, ca sa fiu foarte
>&nbsp;> moderat in exprimare. Foarte moderat !!!!
>&nbsp;>
>&nbsp;> La 2004-10-19 05:35:08, Ratacitul a scris:
>&nbsp;>
>&nbsp;> >
>&nbsp;> > Domnule Marc, despre ce tara vorbiti? Despre URSS sau Germania
>&nbsp;> > Nazista? Ori ati copiat din Mein Kampf si doar ati inlocuit Germania
>&nbsp;> > cu America.
>&nbsp;> >
>&nbsp;> >
>&nbsp;> > America a "cucerit" lumea cu exact opusul la ce spuneti
>&nbsp;> > dumneavoastra aici. Sau macar asa a lasat sa se inteleaga in planul
>&nbsp;> > imaginii.
>&nbsp;> >
>&nbsp;> >
>&nbsp;> > La 2004-10-19 05:12:43, Marc a scris:
>&nbsp;> >
>&nbsp;> > > 1) America nu are nevoie de "respectul" intregii lumi.
>&nbsp;> > > Oricum, nu de respectul liderilor ultracorupti din Franta de care
>&nbsp;> > > scria cineva mai deunazi, nici de respectul dictatorilor canibali din
>&nbsp;> > > Africa si nici de cel al parazitilor sugind fara nici un merit
>&nbsp;> > > profiturile petrolului din Orientul Mijlociu in detrimentul
>&nbsp;> > > propriilor lor popoare.
>&nbsp;> > > 2) America nu este un Miss World nevoit sa faca bezele juriului
>&nbsp;> > > international pentru a-si primi mult-rivnita coronit[z]a.
>&nbsp;> > > 3) Istoriceste vorbind, lumea respecta forta mai mult decit orice
>&nbsp;> > > altceva. Este marele merit (si, citeodata ni se pare, marea scadere)
>&nbsp;> > > a(l) liderilor Americani, Democrati si Republicani deopotriva, ca
>&nbsp;> > > folosesc forta de care dispun cu atita parcimonie, chiar si atunci
>&nbsp;> > > cind soarta intregii lumi depinde de decisivitatea lor. . . sau de
>&nbsp;> > > lipsa acesteia. Dar sa nu ne imbatam cu apa rece otherwise.
>&nbsp;> > >
>&nbsp;> >
>&nbsp;> >
>&nbsp;>
>&nbsp;>
>&nbsp;
>&nbsp;

Ted (...@austin.rr.com, IP: 63.246.187...)
2004-10-19 05:57
Re: Ba mos G,ce faci cu toata ingramaditura aia da` carti dupa ce le citesti?...

La 2004-10-19 05:50:04, Mos Grigore a scris:


.....Le vinzi la anti-cariat...?

>&nbsp;La 2004-10-19 05:12:43, Marc a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;mi-a adus cineva din RO o carticica a lui Soros:
>&nbsp;
>&nbsp;SUPREMATIA AMERICANA UN BALON DE SAPUN 9Editura ANTET 2004)
>&nbsp;
>&nbsp;(The Bubble of the American Supremacy. Correcting the Missuse of
>&nbsp;American Power).
>&nbsp;
>&nbsp;Daca vrei sa-i aprofundezi GINDIREA acolo e de vazut pentruca o ia pe
>&nbsp;trotineta prin toata politica si economia americana.
>&nbsp;

akimote din MuyotoCity (...@hotmail.com, IP: 24.200.7...)
2004-10-19 05:59
Re: Cu cele mai bune ginduri......????/ Iti vine greu si sa pronunti !!

Bai cacareaza , ce-mi vine greu sa pronunt ?
Niste fardati ca voi nu ma intereseaza si nici nu ma vor interesa vreodata.
M-ai intrebat de mai multe ori cite ceva si precum bine ai vazut...nu ti-am raspuns !
De ce ?
Pentru ca te consider un plingacios ...ai un stil muieros fara nici un pic de vina !
Marc este un balos prefacut si tu nu esti departe.....
Te tot dai dupa anumiti limbisti de vaza dup'acilea vrind sa fii si tu un motz !
Pai esti .....



La 2004-10-19 05:45:23, costy a scris:

>&nbsp;La 2004-10-19 05:38:26, akimote a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
>&nbsp;>&nbsp;Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si
>&nbsp;>&nbsp;rele....
>&nbsp;>&nbsp;Nu merge nici macar cu asta.
>&nbsp;>&nbsp;Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti
>&nbsp;>&nbsp;adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
>&nbsp;>&nbsp;Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
>&nbsp;>&nbsp; .... s-auzim de bine !
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;-----------------------------------------------------------------------------------
>&nbsp;
>&nbsp;Suna mult mai frumos si melodios decat prostiile din unele postari
>&nbsp;ale tale! Si diferenta dintre Marc si tine sare in ochi, el nu a
>&nbsp;jignit pe
>&nbsp;nimeni! Tu o faci adesea !
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

california din cualalumpur (...@yahoo.com, IP: 209.179.168...)
2004-10-19 06:00
Re: Ba mos G,ce faci cu toata ingramaditura aia da` carti dupa ce le citesti?...

Asta intrebare, cotrofelnito. Tu n-ai timp, ca esti cu ochii numa' dupa femei. Si m-am prins, iti plac mexicancele :)

La 2004-10-19 05:57:32, Ted a scris:

>&nbsp;La 2004-10-19 05:50:04, Mos Grigore a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;.....Le vinzi la anti-cariat...?
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:12:43, Marc a scris:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;mi-a adus cineva din RO o carticica a lui Soros:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;SUPREMATIA AMERICANA UN BALON DE SAPUN 9Editura ANTET 2004)
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;(The Bubble of the American Supremacy. Correcting the Missuse of
>&nbsp;>&nbsp;American Power).
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Daca vrei sa-i aprofundezi GINDIREA acolo e de vazut pentruca o ia pe
>&nbsp;>&nbsp;trotineta prin toata politica si economia americana.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

George W. Bush din White House (...@aol.com, IP: 198.81.26...)
2004-10-19 06:02
Iti vine greu si sa pronunti !! bai siamezu' lu' kalifloku'.

Ba,tu esti prost sau batut in tartakutza.
Ba,tu ai ceva din nonshalantza porkului.
Baietzii loko,fin si elegant,te lasa sa intzelegi
ca esti b&acirc;t&agrave;,da tu o tzi ca jidanu',numai p-a-ta.
Auzi bai pootza,citeste de 50 de ori postarea
lui Ted si apoi sa vi sa te askult.
Vi tu,un kakat lipit de pantof,undeva,in Germany,
sa ne dai noua lektzii gen pakuraras,cu biciu'-n
mana?Ia-l pa marc al tau si poopa-l in koor,cu
cele mai bune ganduri.ok?akum treci si amesteka mortaru'.


La 2004-10-19 05:45:23, costy a scris:

>&nbsp;La 2004-10-19 05:38:26, akimote a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
>&nbsp;>&nbsp;Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si
>&nbsp;>&nbsp;rele....
>&nbsp;>&nbsp;Nu merge nici macar cu asta.
>&nbsp;>&nbsp;Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti
>&nbsp;>&nbsp;adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
>&nbsp;>&nbsp;Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
>&nbsp;>&nbsp; .... s-auzim de bine !
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;-----------------------------------------------------------------------------------
>&nbsp;
>&nbsp;Suna mult mai frumos si melodios decat prostiile din unele postari
>&nbsp;ale tale! Si diferenta dintre Marc si tine sare in ochi, el nu a
>&nbsp;jignit pe
>&nbsp;nimeni! Tu o faci adesea !
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

california din cualalumpur (...@yahoo.com, IP: 209.179.168...)
2004-10-19 06:05
Re: Cu cele mai bune ginduri......????/ Iti vine greu si sa pronunti !!

Costy se da cu ruj? Ce dreaq vorbesti, Akimote ? Mah, tu oi fi avut fro experenta nasoala. Poate-ti trebuie ochelari sa le vezi tuleiele la timp, ca vaz ca ai ramas cu socul:)))))

La 2004-10-19 05:59:51, akimote a scris:

>&nbsp;Bai cacareaza , ce-mi vine greu sa pronunt ?
>&nbsp;Niste fardati ca voi nu ma intereseaza si nici nu ma vor interesa
>&nbsp;vreodata.
>&nbsp;M-ai intrebat de mai multe ori cite ceva si precum bine ai vazut...nu
>&nbsp;ti-am raspuns !
>&nbsp;De ce ?
>&nbsp;Pentru ca te consider un plingacios ...ai un stil muieros fara nici un
>&nbsp;pic de vina !
>&nbsp;Marc este un balos prefacut si tu nu esti departe.....
>&nbsp;Te tot dai dupa anumiti limbisti de vaza dup'acilea vrind sa fii si tu
>&nbsp;un motz !
>&nbsp;Pai esti .....
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;La 2004-10-19 05:45:23, costy a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:38:26, akimote a scris:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;rele....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nu merge nici macar cu asta.
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp; .... s-auzim de bine !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;-----------------------------------------------------------------------------------
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Suna mult mai frumos si melodios decat prostiile din unele postari
>&nbsp;>&nbsp;ale tale! Si diferenta dintre Marc si tine sare in ochi, el nu a
>&nbsp;>&nbsp;jignit pe
>&nbsp;>&nbsp;nimeni! Tu o faci adesea !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

costy din Germania (...@yahoo.de, IP: 217.234.169...)
2004-10-19 06:09
Re: Cu cele mai bune ginduri......????/ Iti vine greu si sa pronunti !!

Nu vreaun sa te jignesc, doar sa-ti mai arat o data diferenta intre tine
si Marc ! Asa vanos cum te prezinti in lume, pari un vanos prost crescut,
mai mult vana decat os!
Nu ma baga in seama!
Cacareaza, Plangaciosul sau cum iti cade tie mai bine la vana !





>&nbsp;Bai cacareaza , ce-mi vine greu sa pronunt ?
>&nbsp;Niste fardati ca voi nu ma intereseaza si nici nu ma vor interesa
>&nbsp;vreodata.
>&nbsp;M-ai intrebat de mai multe ori cite ceva si precum bine ai vazut...nu
>&nbsp;ti-am raspuns !
>&nbsp;De ce ?
>&nbsp;Pentru ca te consider un plingacios ...ai un stil muieros fara nici un
>&nbsp;pic de vina !
>&nbsp;Marc este un balos prefacut si tu nu esti departe.....
>&nbsp;Te tot dai dupa anumiti limbisti de vaza dup'acilea vrind sa fii si tu
>&nbsp;un motz !
>&nbsp;Pai esti .....
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;La 2004-10-19 05:45:23, costy a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:38:26, akimote a scris:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;rele....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nu merge nici macar cu asta.
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp; .... s-auzim de bine !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;-----------------------------------------------------------------------------------
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Suna mult mai frumos si melodios decat prostiile din unele postari
>&nbsp;>&nbsp;ale tale! Si diferenta dintre Marc si tine sare in ochi, el nu a
>&nbsp;>&nbsp;jignit pe
>&nbsp;>&nbsp;nimeni! Tu o faci adesea !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

akimote din MuyotoCity (...@hotmail.com, IP: 24.200.7...)
2004-10-19 06:09
Re: Cu cele mai bune ginduri......????/ Iti vine greu si sa pronunti !!

Tocmai ce vorbeam de limbistii de vaza si ...tzup , iata unul !....
Ce limba aspra ai....de la prea multe rashchete la birne ?


La 2004-10-19 06:05:01, california a scris:

>&nbsp;Costy se da cu ruj? Ce dreaq vorbesti, Akimote ? Mah, tu oi fi avut
>&nbsp;fro experenta nasoala. Poate-ti trebuie ochelari sa le vezi tuleiele
>&nbsp;la timp, ca vaz ca ai ramas cu socul:)))))
>&nbsp;
>&nbsp;La 2004-10-19 05:59:51, akimote a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Bai cacareaza , ce-mi vine greu sa pronunt ?
>&nbsp;>&nbsp;Niste fardati ca voi nu ma intereseaza si nici nu ma vor interesa
>&nbsp;>&nbsp;vreodata.
>&nbsp;>&nbsp;M-ai intrebat de mai multe ori cite ceva si precum bine ai vazut...nu
>&nbsp;>&nbsp;ti-am raspuns !
>&nbsp;>&nbsp;De ce ?
>&nbsp;>&nbsp;Pentru ca te consider un plingacios ...ai un stil muieros fara nici un
>&nbsp;>&nbsp;pic de vina !
>&nbsp;>&nbsp;Marc este un balos prefacut si tu nu esti departe.....
>&nbsp;>&nbsp;Te tot dai dupa anumiti limbisti de vaza dup'acilea vrind sa fii si tu
>&nbsp;>&nbsp;un motz !
>&nbsp;>&nbsp;Pai esti .....
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:45:23, costy a scris:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:38:26, akimote a scris:
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;rele....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nu merge nici macar cu asta.
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp; .... s-auzim de bine !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;-----------------------------------------------------------------------------------
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Suna mult mai frumos si melodios decat prostiile din unele postari
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;ale tale! Si diferenta dintre Marc si tine sare in ochi, el nu a
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;jignit pe
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;nimeni! Tu o faci adesea !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

california din cualalumpur (...@yahoo.com, IP: 209.179.168...)
2004-10-19 06:11
harakiri are tulburari de personalitate

Baietii loco, nu loko, cacu finesurilii si subtilitatilii tale suntem complet lamuriti. Ca daca toti ar fi la fel de fini ca tine, hmm...
Amarat esti, mah ! Plezniti ai draq, de fiecare data cand posteaza Marc:)))

La 2004-10-19 06:02:49, George W. Bush a scris:

>&nbsp;Ba,tu esti prost sau batut in tartakutza.
>&nbsp;Ba,tu ai ceva din nonshalantza porkului.
>&nbsp;Baietzii loko,fin si elegant,te lasa sa intzelegi
>&nbsp;ca esti b&acirc;t&agrave;,da tu o tzi ca jidanu',numai p-a-ta.
>&nbsp;Auzi bai pootza,citeste de 50 de ori postarea
>&nbsp;lui Ted si apoi sa vi sa te askult.
>&nbsp;Vi tu,un kakat lipit de pantof,undeva,in Germany,
>&nbsp;sa ne dai noua lektzii gen pakuraras,cu biciu'-n
>&nbsp;mana?Ia-l pa marc al tau si poopa-l in koor,cu
>&nbsp;cele mai bune ganduri.ok?akum treci si amesteka mortaru'.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;La 2004-10-19 05:45:23, costy a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:38:26, akimote a scris:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;rele....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nu merge nici macar cu asta.
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp; .... s-auzim de bine !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;-----------------------------------------------------------------------------------
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Suna mult mai frumos si melodios decat prostiile din unele postari
>&nbsp;>&nbsp;ale tale! Si diferenta dintre Marc si tine sare in ochi, el nu a
>&nbsp;>&nbsp;jignit pe
>&nbsp;>&nbsp;nimeni! Tu o faci adesea !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

Make din Los Angeles (...@aol.com, IP: 198.81.26...)
2004-10-19 06:14
Re: Dl. Soros si amatorismul politic indaracinat in lipsa de ratiune

La 2004-10-19 05:12:43, Marc a scris:
Domnule Marc,
Va rog sa primiti felicitarile mele pentru claritatea si obiectivitatea de care ati dat dovada in postarea dv. Efectul celor spuse de dv. se vede in postarile "democratilor", care nu au ce spune alceva, ca replica inteligenta, decat insulte si vorbe fara noima. Inca odata va felicit.
Make

>&nbsp;
>&nbsp;Este departe de mine gindul de a-l "dace praf" pe George
>&nbsp;Soros. Personalitate importanta, cu trasaturi binestiute de geniu
>&nbsp;financiar, cu apucaturi atit distructive (intrebati Banca Angliei. .
>&nbsp;.) cit si constructive (a facut mult bine, chiar si la noi), Dl.
>&nbsp;Soros nu poate fi simplu demonizat, nici ignorat (intrebati pusculita
>&nbsp;Democratilor in SUA. . .).

akimote din MuyotoCity (...@hotmail.com, IP: 24.200.7...)
2004-10-19 06:19
Re: Cu cele mai bune ginduri......????/ Iti vine greu si sa pronunti !!

Nu ma compar niciodata cu un asa parfumat !
Ma simt excelent in pielea mea si n-am avut prea multe reclamatii !
Complexele si scolioza le las altora....


La 2004-10-19 06:09:08, costy a scris:

>&nbsp;Nu vreaun sa te jignesc, doar sa-ti mai arat o data diferenta intre
>&nbsp;tine
>&nbsp;si Marc ! Asa vanos cum te prezinti in lume, pari un vanos prost
>&nbsp;crescut,
>&nbsp;mai mult vana decat os!
>&nbsp;Nu ma baga in seama!
>&nbsp;Cacareaza, Plangaciosul sau cum iti cade tie mai bine la vana !
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Bai cacareaza , ce-mi vine greu sa pronunt ?
>&nbsp;>&nbsp;Niste fardati ca voi nu ma intereseaza si nici nu ma vor interesa
>&nbsp;>&nbsp;vreodata.
>&nbsp;>&nbsp;M-ai intrebat de mai multe ori cite ceva si precum bine ai vazut...nu
>&nbsp;>&nbsp;ti-am raspuns !
>&nbsp;>&nbsp;De ce ?
>&nbsp;>&nbsp;Pentru ca te consider un plingacios ...ai un stil muieros fara nici un
>&nbsp;>&nbsp;pic de vina !
>&nbsp;>&nbsp;Marc este un balos prefacut si tu nu esti departe.....
>&nbsp;>&nbsp;Te tot dai dupa anumiti limbisti de vaza dup'acilea vrind sa fii si tu
>&nbsp;>&nbsp;un motz !
>&nbsp;>&nbsp;Pai esti .....
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:45:23, costy a scris:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:38:26, akimote a scris:
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;rele....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nu merge nici macar cu asta.
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp; .... s-auzim de bine !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;-----------------------------------------------------------------------------------
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Suna mult mai frumos si melodios decat prostiile din unele postari
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;ale tale! Si diferenta dintre Marc si tine sare in ochi, el nu a
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;jignit pe
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;nimeni! Tu o faci adesea !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

akimote din MuyotoCity (...@hotmail.com, IP: 24.200.7...)
2004-10-19 06:27
Re: harakiri are tulburari de personalitate

Marc prosteaza mai de mult tot felul de minciuni care prind la cei obositi de-atita vislit !
N-am fost niciodata invidios pa mincinosi !
Tu insa, la nivelul tau ...poate te-oi minuna !


La 2004-10-19 06:11:18, california a scris:

>&nbsp;Baietii loco, nu loko, cacu finesurilii si subtilitatilii tale suntem
>&nbsp;complet lamuriti. Ca daca toti ar fi la fel de fini ca tine, hmm...
>&nbsp;Amarat esti, mah ! Plezniti ai draq, de fiecare data cand posteaza
>&nbsp;Marc:)))
>&nbsp;
>&nbsp;La 2004-10-19 06:02:49, George W. Bush a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Ba,tu esti prost sau batut in tartakutza.
>&nbsp;>&nbsp;Ba,tu ai ceva din nonshalantza porkului.
>&nbsp;>&nbsp;Baietzii loko,fin si elegant,te lasa sa intzelegi
>&nbsp;>&nbsp;ca esti b&acirc;t&agrave;,da tu o tzi ca jidanu',numai p-a-ta.
>&nbsp;>&nbsp;Auzi bai pootza,citeste de 50 de ori postarea
>&nbsp;>&nbsp;lui Ted si apoi sa vi sa te askult.
>&nbsp;>&nbsp;Vi tu,un kakat lipit de pantof,undeva,in Germany,
>&nbsp;>&nbsp;sa ne dai noua lektzii gen pakuraras,cu biciu'-n
>&nbsp;>&nbsp;mana?Ia-l pa marc al tau si poopa-l in koor,cu
>&nbsp;>&nbsp;cele mai bune ganduri.ok?akum treci si amesteka mortaru'.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:45:23, costy a scris:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:38:26, akimote a scris:
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;rele....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nu merge nici macar cu asta.
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp; .... s-auzim de bine !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;-----------------------------------------------------------------------------------
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Suna mult mai frumos si melodios decat prostiile din unele postari
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;ale tale! Si diferenta dintre Marc si tine sare in ochi, el nu a
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;jignit pe
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;nimeni! Tu o faci adesea !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

costy din Germania (...@yahoo.de, IP: 217.234.169...)
2004-10-19 06:31
Pt. nenea Akimote cel vanos!

As vrea sa restabilim adevarul! Tu ai fost ala care m-ai abordat primul!
sper sa-ti amintesti, cand cu Piata Universitatii, atunci te-ai exprimat,
cum ca as fi baiat sincer...sau ceva asemanator!
Asta a fost mativul de te-am abordat, ma gandeam sa-ti dau o sansa!
Nu mi-o lua in nume de rau, asa a gandit o cacareaza !
Drept sa-ti spun am avut o repulsie fata de tine si te-am ocolit, cred ca
vana din tine m-a tinut la distanta!
Vana, daca ai, trebuia sa ti-o arati in fata lui Secu, in Piata Universitatii
si in pat, sa-ti geamada damele sub tine ! Pe forum, sa sperii
cacareze si plangaciosi, sunt destui!
Nu am sa te plang la cap, menajeaza-te si nu mai da click pe cacareze !
Sanatate si toate bune !
Cacreaza costy !


>&nbsp;Tocmai ce vorbeam de limbistii de vaza si ...tzup , iata unul !....
>&nbsp;Ce limba aspra ai....de la prea multe rashchete la birne ?
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;La 2004-10-19 06:05:01, california a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Costy se da cu ruj? Ce dreaq vorbesti, Akimote ? Mah, tu oi fi avut
>&nbsp;>&nbsp;fro experenta nasoala. Poate-ti trebuie ochelari sa le vezi tuleiele
>&nbsp;>&nbsp;la timp, ca vaz ca ai ramas cu socul:)))))
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:59:51, akimote a scris:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Bai cacareaza , ce-mi vine greu sa pronunt ?
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Niste fardati ca voi nu ma intereseaza si nici nu ma vor interesa
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;vreodata.
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;M-ai intrebat de mai multe ori cite ceva si precum bine ai vazut...nu
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;ti-am raspuns !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;De ce ?
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Pentru ca te consider un plingacios ...ai un stil muieros fara nici un
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;pic de vina !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Marc este un balos prefacut si tu nu esti departe.....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Te tot dai dupa anumiti limbisti de vaza dup'acilea vrind sa fii si tu
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;un motz !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Pai esti .....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:45:23, costy a scris:
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:38:26, akimote a scris:
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;rele....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nu merge nici macar cu asta.
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp; .... s-auzim de bine !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;-----------------------------------------------------------------------------------
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Suna mult mai frumos si melodios decat prostiile din unele postari
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;ale tale! Si diferenta dintre Marc si tine sare in ochi, el nu a
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;jignit pe
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;nimeni! Tu o faci adesea !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

akimote din MuyotoCity (...@hotmail.com, IP: 24.200.7...)
2004-10-19 06:52
Re: Pt. nenea Akimote cel vanos!

In Piata aia voi va luptati cu vodka, cu trasu' scuipatilor la tinta, cu arsu-n bulan iar cei mai norocosi ramineau cu cite-un sculament !
Am fost , am vazut , am scuipat si eu si-am plecat !
Cu Secu n-am avut de gind sa ma lupt niciodata intrucit nu m-a deranjat niciodata.... Azi , da, ma deranjeaza ciordelile si faptul ca unii din prietenii mei inca n-au pus-o acolo.... dar ei sint mai mult teoreticieni (ca tine) cu fapta si vina e mai greu... si uite cum iar nu ma mai intereseaza ...nici aici, departe ....
Daca pa ei nu-i intereseaza ... de ce m-ar interesa pa mine !
In ceea ce privesc femeile , nu-ti mai povestesc c-o sa ai si mai mare boala pa mine !....)))
Ce mai vrei sa stii , rotundule ?




La 2004-10-19 06:31:03, costy a scris:

>&nbsp;As vrea sa restabilim adevarul! Tu ai fost ala care m-ai abordat
>&nbsp;primul!
>&nbsp;sper sa-ti amintesti, cand cu Piata Universitatii, atunci te-ai
>&nbsp;exprimat,
>&nbsp;cum ca as fi baiat sincer...sau ceva asemanator!
>&nbsp;Asta a fost mativul de te-am abordat, ma gandeam sa-ti dau o sansa!
>&nbsp;Nu mi-o lua in nume de rau, asa a gandit o cacareaza !
>&nbsp;Drept sa-ti spun am avut o repulsie fata de tine si te-am ocolit, cred
>&nbsp;ca
>&nbsp;vana din tine m-a tinut la distanta!
>&nbsp;Vana, daca ai, trebuia sa ti-o arati in fata lui Secu, in Piata
>&nbsp;Universitatii
>&nbsp;si in pat, sa-ti geamada damele sub tine ! Pe forum, sa sperii
>&nbsp;cacareze si plangaciosi, sunt destui!
>&nbsp;Nu am sa te plang la cap, menajeaza-te si nu mai da click pe cacareze
>&nbsp;!
>&nbsp;Sanatate si toate bune !
>&nbsp;Cacreaza costy !
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Tocmai ce vorbeam de limbistii de vaza si ...tzup , iata unul !....
>&nbsp;>&nbsp;Ce limba aspra ai....de la prea multe rashchete la birne ?
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 06:05:01, california a scris:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Costy se da cu ruj? Ce dreaq vorbesti, Akimote ? Mah, tu oi fi avut
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;fro experenta nasoala. Poate-ti trebuie ochelari sa le vezi tuleiele
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;la timp, ca vaz ca ai ramas cu socul:)))))
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:59:51, akimote a scris:
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Bai cacareaza , ce-mi vine greu sa pronunt ?
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Niste fardati ca voi nu ma intereseaza si nici nu ma vor interesa
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;vreodata.
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;M-ai intrebat de mai multe ori cite ceva si precum bine ai vazut...nu
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;ti-am raspuns !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;De ce ?
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Pentru ca te consider un plingacios ...ai un stil muieros fara nici un
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;pic de vina !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Marc este un balos prefacut si tu nu esti departe.....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Te tot dai dupa anumiti limbisti de vaza dup'acilea vrind sa fii si tu
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;un motz !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Pai esti .....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:45:23, costy a scris:
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;La 2004-10-19 05:38:26, akimote a scris:
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nici tu nu te crezi dar'mite eu !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Esti doar un fard ingrosat la maximum pe fata unei femei urite si
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;rele....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Nu merge nici macar cu asta.
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Incerci sa minuiesti niste vorbe care suna fals rau de tot si ocolesti
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;adevarul pe care toata lumea il cunoaste....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Citeste si altceva nu numai ... opere alese de Mos ORL....
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp; .... s-auzim de bine !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;-----------------------------------------------------------------------------------
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Suna mult mai frumos si melodios decat prostiile din unele postari
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;ale tale! Si diferenta dintre Marc si tine sare in ochi, el nu a
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;jignit pe
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;nimeni! Tu o faci adesea !
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

marcus din us (...@aol.com, IP: 198.81.26...)
2004-10-19 06:53
Re: Marc,

excelent! o adevarata placere sa-ti citesc replay-urile!

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 70.48.17...)
2004-10-19 07:00
Re: Marc,

Io-te toata ceata lui Robin Hood. Sau mai sunteti?


La 2004-10-19 06:53:39, marcus a scris:

> excelent! o adevarata placere sa-ti citesc replay-urile!
>

alias (, IP: 198.81.26...)
2004-10-19 08:07
Ratacitule Re: Marc,

La 2004-10-19 07:00:52, Ratacitul a scris:

>&nbsp;Io-te toata ceata lui Robin Hood. Sau mai sunteti?
>&nbsp;
>&nbsp;
Mai suntem !

Si uite cea mai veche balada care povesteste despre Robin Hood si ceata lui de "Merry Men". Si avea el un arc cu treizeci de sageti...Si nu gresea tinta niciodata !


"Robyn Hode in Scherewod
stod hodud and hathud,
hosuf and schod ffour
and thuyrti arowus he bar in his hondus"

15th Century manuscript, Lincoln Cathedral
>&nbsp;
>&nbsp;
ps. pentru ca ai facut o comparatie in favor :)

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 67.68.69...)
2004-10-19 14:52
Ratacitule Re: Marc,

He, he, he, tu trebuie sa fii Anton, varu' lu Marcu.

Hai noroc.


La 2004-10-19 08:07:34, alias a scris:

> La 2004-10-19 07:00:52, Ratacitul a scris:
>
> > Io-te toata ceata lui Robin Hood. Sau mai sunteti?
> >
> >
> Mai suntem !
>
> Si uite cea mai veche balada care povesteste despre Robin Hood si
> ceata lui de "Merry Men". Si avea el un arc cu treizeci de
> sageti...Si nu gresea tinta niciodata !
>
>
> "Robyn Hode in Scherewod
> stod hodud and hathud,
> hosuf and schod ffour
> and thuyrti arowus he bar in his hondus"
>
> 15th Century manuscript, Lincoln Cathedral
> >
> >
> ps. pentru ca ai facut o comparatie in favor :)
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Batuti de fiul senatorului Iorga (49 afisari)
 Privatizarea Securitatii (II) (38 afisari)
 Costel Danculea, bronz la Campionatele Mondiale de judo (28 afisari)
 Robert Sandu, trimis in judecata (23 afisari)
 Abramovici a cumparat un castel al familiei Windsor (23 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01333 sec.