Ziua Logo
  Nr. 3130 de luni, 27 septembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-09-27
Pinkie din Franta (...@voila.fr, IP: 213.228.30...)
2004-09-27 01:06
Damigeana , analistul poolii ....



esti prost ca noaptea.


§§§

Geo111 (...@yahoo.com, IP: 130.126.30...)
2004-09-27 01:38
Re: shi zise ca nu ma mai ceteshte, sireaca


Din clasici:

***DRAGHE DIANA*** ,


Murdaria este cea mai mare lashitate sufleteasca a zis un mare filozof care degeaba tzi-l spun. Pen'caci, iculta cum te afli, habar nai. De aceea scirba repulsiei pe careo simtzesc, scriindu-tzi aceste citeva cuvinte cu fieru roshu al miniei foste proletare, fuse atita de mare, ca ma mir ce ma impedica ca sa nu te dizinfectesc cu indeferentza pa care tzi-o port in mod sincer shi curat.

Afla ca shtiu totu shi ca eshti cel mai necinstit om, din totzi hotzii shi mincinoshii cu care am lucrat la viatza mea shi cu care am mare esperentza. Ca eshti pupincurist-terorista o shtim. Toata justitzia shi cabinetu frantzuz va afla cine eshti ca sa fii in straie vargate cum itzi sta bine la curu tau poponetzos.

Ma facui de betzivan. Ca de obecei, nu shtii ce-tzi vorbeshte gura fara tine pentru caci gura bate curu cum scrise la intzelepizciunea proverbelor ancentrale a poporulu nostru. Poate ma confundashi cu pretenarul AVP, care-shi mai permite, ca io nu mai baui de shapte luni, de dupa boboteaza noastra creshtin-ortodosa, caci lasinduma de alcool in urma acelui ulcer ce-l avui, cind dl. doctor zise ca daca nu-mi iau picarbonadu shi mai beau o luna, salutare shi fratzie cu mine, caci mor prin deces pa caz de boala agravata. Itzi atrasei atentzia ca sa termini cu aceste glume chear de injuranturi ceea ce nu-tzi permit intr-un mod cit se poate de prost crescut. Eu tz-am vorbit intodeauna frumos shi cu duhu blindetzii, chiar daca te shtiu de poama notorie de cartier ce-mi eshti, ca te shtie shi Parisu ca voia sa te rada-n cap doamna Shitrac, sau cum ii spune la ala a vostru de conduse sora noastra mai mare de s-a ramolit, Francia.

Nu-mi sta in caracter - deshi unii zise ca n-am da e o calomnie ordinara -sa ma iau la cearta sau sa jicnesc otrepe otravite shi matracuci vestejite d'alde tine sau alelante poame da pe sub podu suedez sau italian. Te intzeleg, eshti curva cinstita, trebe sa-tzi cishtigi shi tu un venit ca ceea ce se chiama existentza shi ghiorait de stomac. Altceva nu invatzashi sa faci. Atita potzi atita faci. Fiecare munci cu ce-l duse, eu cu capu, to cu capu poolii cleentului. Traeshti in Paris, sint convins ca eshti foarte numeroasa, ca mode shi confectziuni, incaltzaminte fina, cofetarie shi braserie, chiar daca eshti proasta de se stinge luminarea. Shi o duci bine chiar shi ca ceea ce se chiama dentist, ca tzi l-ai pus pe ala din fatza de-tzi lipsea, ca strungareatza ziseshi tu, da tot carteru shtia ca era de cind te-a batut, cu armament de categorie ushoara precum pari shi alte devize domestice din curte, nevasta bulibashei de ai incercat sa i-l sufleshti la balu comunal. Eu itzi doresc succes in profesia pe care cu onoare tz-o alesei, Diano, cu esperentza ta mai invatz-o shi tu pe Viviana saraca un truc sau doua, de macheaj ceva, cum sa devina shi Viviana competitiva din nou, ca acuma ride cleentu potintzial de ea cind o vede cum arata. Da mai lasa-i pe turcitzi in pace, ca cind le vine vremea tot ii explodeaza tufishu de nici n-o sa shtii pe unde fusera. Chiar crezi ca se uita unu ca Bush la o vacaca tine? Servus, tu, shi ceao lu Viviana, ca aia sireaca nici nu mai poate vorghi romaneshte asha bine shi conrect precum ca noi putem. Pupici.




     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Andi Moisescu si Olivia Steer s-au casatorit (341 afisari)
 Trei morti din cauza bacilului piocianic (206 afisari)
 Lehamitea lui Branzan tine Ambulanta BGS pe dreapta (104 afisari)
 Conexiunea Cotroceni – Nufarul (65 afisari)
 ICONOSTASUL BISERICII DARUITE DE PAPA (59 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00571 sec.