Ziua Logo
  Nr. 3079 de joi, 29 iulie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-07-29
vasile (, IP: 24.13.191...)
2004-07-29 10:25
Ce articol prost...sau ce ziarist incuiat....

Macar daca ar avea bunul simt sa se documenteze un pic. Hai sa vedem ce porcarii afirma acest Andreescu.
Cica: "Asocierea dintre petrol si o cultura deficitara in elementul umanist, in care barbatul domina viata publica, iar viata pe pamant pare doar premisa palida a unui paradis populat cu fecioare i-a asigurat o forta fara egal. "

Poate cineva sa priceapa ceva din fraza de mai sus???? CE are petrolul cu barbatul si cu fecioarele? Mai imbecil nici ca se poate.

Altceva: " La Olimpiada de la München, gruparea "Septembrie negru" a capturat atletii israelieni si a impuscat 12 dintre ei. Daca s-ar fi uitat un pic pe internet ar fi vazut ca ostaticii au murit in schimbul de focuri cu fortele antitero de pe aeroport. De fapt cei mai multi au murit in elicopter in momentul in care unul dintre teroristi a aruncat o grenada. Gresala a fost din partea trupelor antitero, care au fost organizati prost, au fost putini si au atacat intr-un moment nepotrivit. Atunci au murit toti ostaticii, toti teroristii si citiva politisti.

Alta perla: " in luna octombrie(1993), 18 soldati americani au pierit in atentatul de la Mogadiscio"

In cazul asta tot ce trebuia sa faca tantalaul asta de ziarist era sa se uite la filmul Black Hawk down. In mare parte a respectat adevarul. A fost o actiune de comando prin care se urmarea capturarea unui gangster local. A iesit o incaierare intre americanii si sustinatorii gangsterului in care au murit cei 18 soldati si citeva sute de negri, printre care femei copii etc. Nu a fost vorba de nici un atentat. Elicopterele au fost doborite cu aruncatoare de rachete de umar si soldatii au murit in lupta cu salbaticii.

Mai spune asta ceva: "As sustine ca intarirea este posibila tocmai prin procedeul care se extinde acum in Irak, al taierii capetelor ne-musulmanilor."
Numai ce s-a anuntat ca au taiat capul si la doi pakistanezi, musulmani get-beget. Aia taie capul la toti cei care colaboreaza cu americanii, fara sa faca discriminari pe baza de religie....

"Parasirea de catre straini a regiunilor cu petrol ale Orientului Mijlociu inseamna, practic, punerea in pericol a stabilitatii intregului sistem mondial. Caci societatile actuale sunt dependente, cel putin inca un numar de decenii, de sursele de energie din zona."

Cine este de vina ca societatile actuale sinte dependente de petrolul din zona? Nu este obligat nimeni sa isi cumpere masina de 5000 cmc sa se plimbe prin oras....Nu trebuie sa iti cumperi Hummer, Lincoln Navigator, Ford Expedition si alte camioane de oras ca sa mergi la bar...
Deci arabii nu vin la noi, noi mergem peste ei pentru petrol? Daca ar fi fost lasati in pace nu aveau treaba cu nimeni, nu?


LA sfirsit vine cu bomba: " Ne-credinciosii" nu au ce cauta in teritoriile "lor". Intr-o prima etapa. Caci, desigur, intr-o a doua, intreaga lume trebuie supusa lui Allah.

Asta ori a fost beat cind a scris articolul, ori a fost drogat...Trebe sa merem repede sa cumparam turbane ca o sa fie criza! Sa invatam sa facem matanii ca trecem toit la mahomedanism.
La andreescu asta i-ar trebui o frectie musulmana, poate se vindeca!






neverul again din Israel (...@yahoo.com, IP: 82.166.55...)
2004-07-29 10:54
Re: Ce articol prost...sau ce ziarist incuiat....

La 2004-07-29 10:25:22, vasile a scris:
> 
> Altceva: " La Olimpiada de la München, gruparea
> "Septembrie negru" a capturat atletii israelieni si a
> impuscat 12 dintre ei. Daca s-ar fi uitat un pic pe internet ar fi
> vazut ca ostaticii au murit in schimbul de focuri cu fortele antitero
> de pe aeroport. De fapt cei mai multi au murit in elicopter in
> momentul in care unul dintre teroristi a aruncat o grenada. Gresala a
> fost din partea trupelor antitero, care au fost organizati prost, au
> fost putini si au atacat intr-un moment nepotrivit. Atunci au murit
> toti ostaticii, toti teroristii si citiva politisti.
> 


Nu fii ridicol Vasile deci dupa pararea ta la moartea atletilor israelieni sint vinovati nemtii pt ca nu "s-a organizat bine"? Rolul nemtilor a fost sa se organizeze olimpiada nu sa lupte impotriva teroristilor ..cine sint criminali sint teroristii bales-i nu altii


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stiri pe scurt (81 afisari)
 Arhitectura la Realitatea (37 afisari)
 Cavalerii medievali asalteaza Sighisoara (30 afisari)
 Spaga din uniforme (28 afisari)
 Consumatorii renunta temporar la "lumina" (19 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00762 sec.