Ziua Logo
  Nr. 3000 de miercuri, 28 aprilie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »

Cultura

2004-04-28
AVP din ro (...@yahoo.fr, IP: 217.10.201...)
2004-04-28 07:17
Indele & Smultroane,

Mai spre sfarsitu' Zilei, voi insera aci rubrica-mi de "Capse" si episodu' (eventual, episoadele) de rigoare din epistolar, aflate in stransa legatura, cum veti vedea, cu ierou' Iuliei Popo, Carta al nost'...;)

Stati cu ochii pa forumea, caci s-ar futea sa va para rau de ce-oti pierdea, n'asa...?;)

Ce voi declara ;), deocamdata, e ca-l recunosc aci pa fostu' meu coleg lunedist : carele cu aerele astea ale lui de "om discret", de ingenuu (alo, n-am zis ingeniu...;)) plin de amenitate & modestie ( pana si Th Mann stia ca "numai golanii sunt modesti" ;)) a castigat tontu'...;) Intamplarea ca iel (ca oricare hom ambatzaos) vrea si totu', asta e alta poveste... Nu ziceti ca colegu-mi visa la un moment dat chiar la premiu' Nobel, lucru ce dovedeste ca de fapt baietzelu' habar n-are pe ce lume traieste, he... ;) Limba rumina -si deci constiintza rumineasca - e coapta oare pt un premiu' ce simbolizeaza, atunci cand nu se acorda din considerente pur pulitice ;), accesu' la universalitate ? Si cu atat mai putin coapata e chiar natzia rumina, asta, care inca subzista, prin marea sa majoritate, in secoli revoluti (de unde nici nu se stie daca va mai ajunge vreodata pana-n Zilele noastre, de altfel...;)) Creiatoru' de limba romina (si va invit sa observati ca io nu vbesc de limba "romana", bey, si nu doar de literati ;)) care va lua un astfel de premiu nu va fi natzional si nici macar postmodern, ci, evident, postnational, universal si etern, n'asa...? ;) Aloo, e vba de "eternitatea" totusi "locala", nu va speriati...;)

Inca o chestie : vaz ca Mircea ii da zor cu "postmodernismu", iar pe langa iel toanta trupa-i de funi, incepand cu profu' IBL si alti criticastri aborigeni, desi mi-e demult clar ca astia habar n-au cam cu ce s-ar manca o asa crapelnitza...;)

In fine, va las, tre' sa fug la serviciu-mi d'aci, din tzarisoara lu' witt ;) Hai pa, statzi dreak pa forumea, caci s-ar futea, cum va spusei deja, sa va pice si voua in gura cevasilea...;) :))

ps.Indele, de ce ma ocolesti de la o vreme, bey...?! Iar mataputza, Smultroane, ce vrusesi sa zici cu vba aia : "Avp pe undeva iti poate da oarece idee despre" ? ;) Alo, bey, nu te-as intreba, daca n-as sti ca din cand in cand te cam lasa guritza aia nu tocmai bine centrata: nici pa hulla, nici pa udatura & laudatura, nici pa Bula, vba aia...;)

pps.A, sa nu uit : titlu' fatucii e de tont hazu', desi inteleg ca e d'ala "comercial", n'asa...? ;)


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Interviu cu marele scriitor Mircea Cartarescu (507 afisari)
 Mita la Ministerul Agriculturii (27 afisari)
 Inchisoarea Rahova, noua locuinta a devalizatorului BRD (23 afisari)
 Un vis al iredentismului unguresc: Reamplasarea la Arad a "Monumentului Libertatii maghiare" (20 afisari)
 Ziua si Replica (19 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00539 sec.