Ziua Logo
  Nr. 2994 de miercuri, 21 aprilie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-04-21
Lucian Cosbuc din Germania (...@firemail.de, IP: 80.128.99...)
2004-04-21 13:14
Trombon si trombonist

Ma mira nitel aparenta "naivitate" a editorialistului!
Solutia ecuatiei este, de fapt si in mod paradoxal, pe cat de simpla si de primitiva, pe atat de diabolic-geniala: mancand creta sionista Vadim incearca sa obtina, cum singur a afirmat, aprobarea celor fara de voia carora nu mai misca, nici in Romania, nici aiurea, nici raul, nici ramul, pentru a putea accede la putere - riscand insa totodata ca aceasta "aprobare" sa nu-i foloseasca la nimic, intrucat "schimbarea la fata" risca sa indeparteze grosul electoratului care l-a sustinut pana acum. bSi atunci se aplica vechea metofa securista cu "anchetatorul bataus" si "anchetatorul om de treaba" : Vadim o face pe jidovitul, atragand acea parte a electoratului care este in principiu de acord cu solutiile de iesire din criza hei-rupiste tipic vadimiste, dar s-a simtit respinsa de xenofobia desantzata de pana acum - in timp ce Corleone deserveste electoratul de baza, prea primitiv ca sa sisizeze contradictia......

Intr-un cuvant: Vadim este din punct de vedere moral o molusca - si tocmai de aceea omul-politic ideal, care poate intra cu usurinta in orice cutiuta. In mod cert insa nu este nici nebun si cu atat mai putin prost! Si in inteligenta asta mult peste medie, dublata de o perfecta lipsa a oricarui simt moral, consta periculozitatea sa deosebita!

A propos: acum cateva luni s-a tot vehiculat ideea ca Vadim nu mai are voie sa foloseasca sigla "Romania Mare". Am fost un timpo "absent" din sfera actualitatii romanesti si vad acum ca o face (asa cum de altfel am presupus de atunci) totusi nestanjenit. Stie cineva cum s-a terminat partida juridica pe tema asta?


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lumea interlopa oradeana a intrat in prescriptie (592 afisari)
 Antisemitul, candidatul filosemitului (43 afisari)
 Stiri pe scurt (42 afisari)
 "Academia mamicilor" pe hartie (26 afisari)
 Ministerele considera normala "mita legala" (20 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00539 sec.