Ziua Logo
  Nr. 2952 de marti, 2 martie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2004-03-02
Scufitza Rosie (, IP: 68.98.254...)
2004-03-02 01:38
Ha ha ha ... Academia Romana ... a lu coana Leana din capu satului!

Satana si Vampiru colegi cu Sfintul Parinte! Piei Satana piei Vampire ... pti ptiu ptiu ... acuma scot crucea de argint la voi ... bosorogi pesevenchi ... de nu va mai scapa nici carnetele rosii de PCR-isti fruntasi si nici viteza budozerului!

Numa la Academia lu Nelutzu Voda cel Cumplit se mai intimpla asa ceva! Se amesteca iadu cu raiu ca sa se deruteze masele de nevinovati flaminzi ... stalinistii cu regii si boierimea se pupa reciproc in cur ... ateii s-au declarat colegi cu Sfintu Parinte ... de-ti sta mintea-n loc si mai ales foamea-n git!

De cite ori a crescut nivelu de trai la Stolnicesti de cind Bampiru Satului face propaganda la Ziua ... astia parca erau activisti de NOAPTEA? S-a intors lumea cu curu-n sus! Se mai intreba cineva de unde vine atita clar viziune nula si prosperitate multilateral dezvoltata pe "Plaiul cu Academicieni"?

Boier Bampir ... degeaba te autodeclari, modest din fire, mata coleg cu Picasso ... negru e negru, rosu e rosu, stalinistu e stalinist, ateul e ateu, credinciosul e credincios, regele si boierimea mioritica ... niste bosorogi nevertebrati! Nu tine sa le amesteci pe paleta stalinista ... ca iese tot timpul culoarea caca pina la epuizarea mandatelor ... chiar asa ramolit esti de nu te-ai prins inca?

P.S. Vezi c-ai uitat sa te deschizi la slit cind ai fost ultima data la buda! Iar ai facut pipilica impotriva fermoarului!


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 A murit Cezar Tabarcea (323 afisari)
 "Stapanul inelelor", stapanul Oscarurilor (202 afisari)
 Stiri pe scurt (38 afisari)
 Oana Andoni a venit la Pro TV Bucuresti (20 afisari)
 Din nou, dar nu iarasi, "Sex, Drugs, Rock and Roll" (18 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00575 sec.