Ziua Logo
  Nr. 2826 de luni, 29 septembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2003-09-29
(, IP: 24.90.125...)
2003-09-29 14:08
"Partide" de mutanti, conduse de Alogeni Blestemati!

Motto:
"Te schimbi!? Deci nu esti adevarul..."
Yeshu din Nazaret

Nu'mi vine sa cred ca acest mutant alogen blestemat de Daniel Pavlovici Bruckerovici isi permite(inca) sa jigneasca un suflet pur de Roman, asa cum este sufletul profesorului Pruteanu, filolog caruia Romanii ar trebui sa'i ridice statuie.
Pruteanu a crezut ca PNT este un partid romanesc interesat de arzatoarele probleme ale napastuitilor Romani in chiar tara lor.PNT a fost votat de catre Romani si i s'a oferit sansa de a se reabilita in fata istoriei.Intre 1996-2000, PNT a "oferit" orice, dar numai romanism, modernism si democratie, nu.Ciorbea, Vasile si Lis, sunt caracterele principale din piesa de teatru absurd regizata de un batranel ce clampane cand vorbeste, si...tuseste cand gandeste.Imaginati'va ca primarul "taranist" al Bucurestilor, a doua functie in Romania, a fost detinuta de un Tigan Slinos care, urmand celuilalt Tigan, "liberalul" Halal-aicu, au adus capitala in starea in care se afla.
Scurtand indignarea ce m'a cuprins citind filipica degradanta a mutantului DP, afirm ca PNT a fost un "partid" de mutanti care aproape ca a frant inima inimosului Pruteanu. Ce era sa faca omul?! A parasit adunatura de decrepiti pentru a'si salva spiritul(lasanD la o parte FAPTUL ca el, Taranul Roman, a fost alungat pur si simplu din PNT).

Dupa alegeri, mutantii libidinosi pesedisti au inceput o campanie furibunda de intimidare a "oponentilor", cu intentia de a'i forta sa vina in PSD.In cazul lui Pruteanu, stiau ca nu pot folosi forta.Au recurs la persuasiune si minciuna, cu gandul de a'l atrage pentru a'l TINE SUB CONTROL; lucru pe care omul Pruteanu l'a sesizat si facut public.Pentru ca nu vrea sa se schimbe; pentru ca vrea sa ramana adevarul christic; pentru ca nu a mai vrut sa fie partasi la lezarea Natiunii Romane de catre "partidul" mutantilor Rrromani condusi de doi alogeni megalomani dementi aliati cu "spuma'n veninata, cu pleava si gunoiul Eurasiatic unguresc", Pruteanu a trebuit sa hotarasca sa fie ce'a fost, si chiar mai mult decat atat!

Pruteanu nu este mutant, asa cum este DP insusi.Partidele care au tradat si dezamagit sunt "partide" de mutanti.Chiar si noua "alianta" condusa de doi Fuhreri, este alianta mutantilor absoluti, condusa de doi alogeni dementi care au facut public ca vor apela la "colaborarea" cu dusmanii Romanilor pentru a obtine majoritate parlamentara.

Daniel Pavlovici se comporta ca un copil inrait care n'a luat'o niciodata peste bot.Sunt multi indivizi certati cu omenia si rabdarea Romanilor, in "media" din Romania. Daniel Pavlovici a fost condamnat de mult de catre tineretul Roman.Nici'un tanar nu'l mai agreaza pe acest alogen inrait, Iudeu nesimtit si arogant, dusman al bunul simt romanesc.
Ajunge, blestematule!!! Nici macar inteligent nu esti. Esti doar un paranoic ce ai fost batut si tinut fara mancare, cand ai fost copil, ca sa 'tocesti'-un cuvant sublim romanesc ce inlocuieste 'a invata'.

laurie (, IP: 145.64.128...)
2003-09-29 14:14
Re: Chilian "rromanul"

Chiliane, nici numele tau nu-i chiar romanesc ... sa fie oare mai nobil sa fii turc sau rus?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mustapha Essaid a castigat crosul "Loteriei Nationale" (19 afisari)
 Lucian Pintilie (18 afisari)
 Roman Abramovici o sterge englezeste din Rusia (16 afisari)
 "Hotul de inimi" a ajuns Acasa (15 afisari)
 Comisioanele lui Cuzman, spalate prin Mauritius (15 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00667 sec.