Ziua Logo
  Nr. 2802 de luni, 1 septembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2003-09-01
gheorghe vlasceanu (, IP: 193.231.183...)
2003-09-01 18:18
Domnule Pavel nu te recunosc

Lecturind articolul dvs. n-am aflat nimic. Erodarea credibilitatii unei Puteri nu e noutate. Asta e si mecanismul democratiei, Se intimpla oriunde in lume. Pledoaria dumitale pentru "credibilitate" ca nu mai stiu de mai e si asta citindu-va, e de fapt o simpla constatare ca PSD e in vrie in fata electoratului. Si nici asta nu ma uimeste.
Ma uimesc asociatiile si hiperbolele pe care la " fieraria lui Iocan" ar cadea toti pe spate: dupa "Megapartidul PSD nu a invatat nimic din esecul politic al coalitiei din perioada 1996-2000..." urmeaza "...partidul condus de Adrian Nastase este extrem de puternic, organizat si disciplinat..." dupa care "...demonstreaza ca strategii PSD nu pricep si pace cum trebuie gestionate situatiile de subminare a increderii si pierdere a credibilitatii. "
Domnule Pavel lamuriti-ma, ori PSD nu a invatat nimic, ori a invatat ca de-aia e asa de puternic. Si cum o fi puternic, daca si-a pierdut credibilitatea, cum sustineti in esenta, mai ales ca strategii nu pricep? Cind cvasipresa face sluj pe la Putere dvs. spuneti ca PSD are o "conceptie rudimentara privind mentalitatile colective"?
"Pana de curand, parea ca nu exista o alternativa credibila la PSD" Domnule dar acu e credibila? Cind matrozul se ciciie cu Stolo pe oasele after? Care alternativa credibila?
" Existenta PRM si sustinerea sa de catre partea cu discernamant dubios a electoratului..." Domnule Pavel jignesti lumea pentru ca a gasit credibilitate la ce nu intelegi dumneata despre democratie. Nu ai curajul sa spui acelasi lucru despre electoratul PSD care cum sustii simtindu-se pacalit fuge in criza de credibilitate de la PSD. Cred ca au putea sa-i spui credul, sedus si abandonat, care crezind ca redivivus socialismul cu fata umana se va linge de miere.
Ca Gusa a zis ca Basescu e ca Vadim? Susa, domnule Pavel.
Chestia adinca cum ca "razboaiele civile ale credibilitatii sunt fenomene sociale" m-a amutit domnule Pavel. Poate suna frumos in contextul "o lupta-i viata deci te lupta". Dar m-am speriat degeaba, acum sunt total lamurit ca "ele nu implica doar partidele si politicienii, ci includ presa, intelectualitatea critica, categoriile active ale populatiei, iar prin ricoseu intreaga populatie. Ele nu au strict dimensiuni nationale"
Nici nu mai am rabdare sa gindesc la ce te referi, domnule Pavel. Poate nu am suficienta experienta de lexic printre slalomuri subtile. Totusi fenomenul ziaristic social de dupa vacanta se cheama lene. Inca mai haladuie un zumzet de val prin neuronii prajiti de maxima solara. Urechismul, chiar si ziaristic, e un alt fenomen social. Urechistul habar n-are de ceva dar el isi da parerea. Si cind il contrazici devine irascibil, acuza ca esti prost, ca nu stii si-ti mai si trinteste o chestie de genul " stii de scrie la art.47, litera h, alineat 2 din Legea...?" Pai daca esti prost, d-aia nu stii si te invita sa o citesti. Dar nici el nu stie pentru ca Legea aia nici nu exista.
Domnule Pavel, imi cer scuze ca v-am citit.

PS. CITEZ FINALUL APOTEOTIC: "Iar daca democratia insasi isi pierde credibilitatea, apar falsii profeti..." In nici-un caz analistul Sfintu' Pavel.

gogu de la-mpins vagoane (, IP: 209.234.160...)
2003-09-01 21:58
Re: Domnule Pavel nu te recunosc

La 2003-09-01 18:18:44, gheorghe vlasceanu a scris:

>  " Existenta PRM si sustinerea sa de catre partea cu
> discernamant dubios a electoratului..." Domnule Pavel jignesti
> lumea pentru ca a gasit credibilitate la ce nu intelegi dumneata
> despre democratie.

"partea cu discernamant dubios a electoratului" e un eufemism la adresa peremistilor. in realitate, pot fi usor numiti cretini lobotomizati. iar tu esti unul dintre ei.

intrebari?

gheorghe vlasceanu (, IP: 193.231.183...)
2003-09-01 22:39
Re: Domnule Pavel nu te recunosc

La 2003-09-01 21:58:56, gogu de la-mpins vagoane a scris:

> La 2003-09-01 18:18:44, gheorghe vlasceanu a scris:
> 
> >  " Existenta PRM si sustinerea sa de catre partea cu
> > discernamant dubios a electoratului..." Domnule Pavel jignesti
> > lumea pentru ca a gasit credibilitate la ce nu intelegi dumneata
> > despre democratie.
> 
> "partea cu discernamant dubios a electoratului" e un
> eufemism la adresa peremistilor. in realitate, pot fi usor numiti
> cretini lobotomizati. iar tu esti unul dintre ei.
> 
> intrebari?
> 

Cretinii degeaba sunt lobotomizati, noroc ca mai exista si exceptii post operatorii, sigur, cu delirul garantat. Dar imi place la nebunie acest dulce aforism: "mai pune-ti un pahar de bordeaux ca viata e scurta si
> nu merita sa fie irosita pe prostii! "

gogu de la-mpins vagoane (, IP: 209.234.160...)
2003-09-01 22:51
Re: Domnule Pavel nu te recunosc

La 2003-09-01 22:39:48, gheorghe vlasceanu a scris:

> Dar imi place la nebunie
> acest dulce aforism: "mai pune-ti un pahar de bordeaux ca viata
> e scurta si
> > nu merita sa fie irosita pe prostii! "
> 

nu era pentru tine ci pentru cei care POT deosebi un bordeaux de lichidul de frina, insa REFUZA sa inteleaga ca neamul prost tot neam prost ramine.

;-)


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 CRISTIAN SIMIONESCU (65 afisari)
 VASILE PROCA (60 afisari)
 HOP inainte pentru Natalie Ester si Adrian Vancica (41 afisari)
 Dedal surprins in "Labirintul" artei plastice (33 afisari)
 Stiri (27 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00685 sec.