Ziua Logo
  Nr. 2772 de luni, 28 iulie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2003-07-28
Matusalem (, IP: 213.233.78...)
2003-07-28 09:11
Holocaust

Sunt impotriva negationismului si sunt impotriva lui Iliescu. Cred ca antisemitismul e o mare prostie. Cred ca evreii au avut de suferit in Romania.

Totusi, (dupa cum am auzit ieri la TV Cultural intr-o discutie intre Stelian Tanase si HR Patapievici) , sunt tortionari evrei care si-au inceput cariera in Securitate si care au ajuns in Mosad. Eli Wisel nu a vizitat Sighetul decat cu mare greutate. Comunismul in Romania are o puternica marca evreiasca.

Undeva, cumva, cred ca Dl D. Pavel, pentru care am un mare respect, ar trebui sa introduca elementele astea in contextul articolului sau ca sa nu ajungem tot la negationism.

(, IP: 81.196.16...)
2003-07-28 10:49
Re: Holocaust

La 2003-07-28 09:11:43, Matusalem a scris:

> Sunt impotriva negationismului si sunt impotriva lui Iliescu. Cred ca
> antisemitismul e o mare prostie. Cred ca evreii au avut de suferit in
> Romania.
> 
> Totusi, (dupa cum am auzit ieri la TV Cultural intr-o discutie intre
> Stelian Tanase si HR Patapievici) , sunt tortionari evrei care si-au
> inceput cariera in Securitate si care au ajuns in Mosad. Eli Wisel nu
> a vizitat Sighetul decat cu mare greutate. Comunismul in Romania are
> o puternica marca evreiasca.
> 
> Undeva, cumva, cred ca Dl D. Pavel, pentru care am un mare respect,
> ar trebui sa introduca elementele astea in contextul articolului sau
> ca sa nu ajungem tot la negationism.
________________________________________________________

In definitiv, 99 % dintre romani muncesc aproape pe degeaba pentru acel 1%, format din securisti, activisti centrali si judeteni P.C.R. si clientela politica post-decembrista, formata in principal din informatori din lumea interlopa ai Securitatii derveniti revolutionari( cu toate avantajele materiale legale, dar mai ales ilegale), fosti propagandisti din presa de partid ( transformati peste noapte in patroni de presa si edituri, membrii ai autointitulatei societati civile, etc), fosti sportivi ai cluburilor Dinamo si Steaua( deveniti peste noapte patroni de cluburi de fotbal, unde jucatorii au fost transferati in strainatate, fara ca la bugetul national sa fie platite vreodata taxe). Practic suntem sclavii acestei oligarhii, pentru care schimbarea din 1989 nu a avut alt scop decit acela de a crea milionari de carton, pe banii si pe spatele nostru, cu scopul de a transfera conducererea Romaniei din sfera politicii, asa cum era inainte de 1989, in miinile oamenilor cu bani. Numai ca cei care s-au imbogatit dupa 1989, au fost selectatii din rindul "oamenilor de bine" si au facut-o cu sprijinul Securitatii, intr-un climat in care notiunile de concurenta si egalitate a sanselor, sunt glume sinistre. E normal ca strainii, care vad cum suntem tratati de conducatorii nostrii sa incerce si ei sa profite pe orice cale, pentru ca sclavii actualei conduceri politice din Romania sunt si sclavii lor. Ca doar ei i-au acceptat si i-au sprijinit mereu dupa caderea lui Ceausescu. Toate aberantele pretentii cu privire la existenta unui holocaust in Romania, cit si legate de pretentiile Ungariei, ar dispare ca prin farmec atunci cind la conducerea Romaniei ar veni acei oameni, asupra carora acest santaj nu are efect. Pina atunci votati ca si pina acum si pe urma revoltati-va doar in gindul vostru( asa cum ati facut-o si pina acum), de tupeul strainilor. Asa va veti descarca surplusul de adrenalina si nu veti mai simti ca va e foame si nu aveti ce minca.

dan toader (, IP: 134.158.94...)
2003-07-28 12:41
domnu' vasilescu. e incorect.

se duce dracului totul daca ajunge vadim la putere. de bine de rau oricare din ceilalti nu e considerat oficial antisemit, xenofob si rasist. eu nu sunt indignat de atitudinea strainilor pentru ca ei fac ceea ce considera ca e drept. si in multe situatii chiar au dreptate. e nasol cu iliescu pe plan extern. chiar trebuie sa ajungem ca zimbabwe votandu-l pe vadim? pai asta ajungem cu vadim. sa te tii securitate daca ajunge ala la putere. ma uit si eu cine e pe langa vadim. sumedenie de militieni si informatori. mai multi ca in oricare partid. nu am sa ma duc la vot pentru ca si a nu vota este o atitudine civica. dar daca ajunge vadim nici ca mai trec prin tara. doar nu am innebunit sa ma duc intr-o tara care devine lagar fie ea si tara mea la care tin.

(, IP: 81.196.16...)
2003-07-28 13:11
Re: domnu' vasilescu. e incorect.

Dar dle. dan toader Romania e deja de 13 ani un lagar pentru 99 % din populatia Romaniei. Sau nu ati citit intreaga mea postare ? Dvs. preluati anumite afirmatii despre Vadim, care e considerat asa de catre cei care au fost si sunt comandantii acestui lagar de exterminare a poporului roman. Sunteti intr-o eroare, pe care va incapatinati sa nu o corectati. Faptele conteaza si nu presupunerile la adresa cuiva, atita timp cit de acel cineva nu a depins niciodata ca afirmatiile la care va referiti, sa se concretizeze in fapte. Cei care s-au aflat la putere sunt responsabili de faptele lor, singurele care ne-au dirijat premeditat in marasmul in care ne zbatem. Nu ideile lui Vadim( unele bune, altele de-a dreptul idioate), care sunt comentate in fel si chip, omitindu-se cu buna stiinta sa se spuna ca omul nu a detinut pirghiile necesare pentru a le aplica in practica sunt de vina. Si atunci de ce mai faceti referire la Constituia Romaniei, daca tot nu ati citit-o ? Sa fie oare gindul pasibil de a fi sanctionat atita timp cit faptele si consecintele produse de ele sunt deasupra legii ?

dan toader (, IP: 134.158.94...)
2003-07-28 14:15
?

1. ce referire la constitutie?

2. nu preiau afirmatii despre ci ale lui vadim.

3. eu nu am incalcat niciodata legea. nici macar nu am fost suspectat vreodata. cu atat mai putin cercetat penal.

4. am dreptul sa ma exprim liber chiar si in romania. acest lucru nu ar mai fi posibil dupa venirea lui vadim la putere. stiti si dumneavoastra acest lucru.

dan toader (, IP: 134.158.94...)
2003-07-28 17:36
domnule vasilescu, zi ce e cu referirea la constitutie

La 2003-07-28 13:11:57, Valentin Vasilescu a scris:

>Si atunci de ce mai faceti referire la Constituia
> Romaniei, daca tot nu ati citit-o ? Sa fie oare gindul pasibil de a
> fi sanctionat atita timp cit faptele si consecintele produse de ele
> sunt deasupra legii ?


intrebare: de unde pana unde referire la constitutie? sau e doar o aluzie grosolana?

precizare:

pana una alta eu nu am nici un motiv sa ma tem de nici o lege. ba mai mult, am luat o singura amenda in viata mea. si asta pentru ca imi ramasese biletul in compostor. acuma te rog eu sa imi explici ce e cu "sanctionarea". daca sunteti de buna credinta va cereti scuze si eu trec peste fara nici o umbra de suparare. daca nu imi dati o explicatie o consider ca o jignire gratuita. ceva ce nu are legatura cu nimic decat cu a arunca ceva "controversat" asupra mea. sunt un simplu cetatean roman fara nici o functie publica sau politica. nu mi se pare normala atitudinea dumneavoastra fata de mine cu atat mai mult cu cat eu sunt un simplu cititor al acestui ziar iar dumneavoastra membru al parlamentului romaniei.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Fiul premierului Libanului, nas la nunta Oanei Niculescu Mizil (71 afisari)
 Ioana DINULESCU (44 afisari)
 Notari cercetati penal (27 afisari)
 Crinu Olteanu si Marcelica Tudoriu, la lotul de box (26 afisari)
 Noi aventuri in seria "Cubix" (25 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00604 sec.