Ziua Logo
  Nr. 4537 de luni, 18 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Finante
Stiri pe scurt
Concurs la Posta
Compania Nationala Posta Romana (CNPR) va efectua, in perioada 21 - 22 mai, evaluarea cunostintelor si aptitudinilor manageriale ale persoanelor care urmeaza sa ocupe functiile de director coordonator pentru directiile regionale de posta si de director coordonator adjunct pentru oficiile judetene de posta, conform prevederilor OUG 37/22 aprilie 2009 privind descentralizarea. Cei interesati trebuie sa depuna, pana la 20 mai, ora 12.00, dosarul cu acte si proiectul de management pe suport de hartie si in format electronic intr-un plic inchis, la sediul Postei Romane, din Bucuresti. (F.B.)
Relaxare de la FMI
Fondul Monetar International (FMI) este pregatit sa relaxeze conditiile fiscale ale programelor de finantare incheiate cu state mambre ale Uniunii Europene (UE), respectiv Romania, Letonia si Ungaria, in urma inrautatirii situatiei economice, a declarat un consilier al Fondului, potrivit Reuters. In situatia Romaniei, unde Produsul Intern Brut (PIB) a scazut peste asteptari, cu 6,4% in primul trimestru, revizuirea conditiilor din acordul cu FMI depinde de evolutia economica, a spus consilierul Anne-Marie Gulde-Wolf. (F.B.)
REACH in Romania
Campania de avertizare, informare si constientizare pentru implementarea in Romania a Regulamentului REACH al Uniunii Europene, prin care sunt inregistrate, evaluate si autorizate substantele chimice a fost lansata, recent, la Bucuresti. Principalul obiectiv este asigurarea unui nivel ridicat de protectie a sanatatii umane si a mediului in tarile UE. "Inainte de REACH, era o lipsa generala de cunostinte/informatii privind 99% dintre chimicalele (aprox. 100.000 substante) plasate pe piata inainte de 1981", a declarat, recent, Jose Manuel Durao Barroso, presedintele Comisiei Europene. (F.B.)
Gaze din Irak
Grupurile petroliere MOL si OMV au anuntat, ieri, infiintarea unui consortiu, impreuna cu doua companii din Emiratele Arabe Unite (EAU), cu scopul de a furniza suficiente gaze naturale din Irak pentru demararea proiectului Nabucco, transmite Reuters. Compania Crescent Petroleum si Dana Gas (EAU) considera ca pot aproviziona gazoductul Nabucco cu o cantitate suficienta de gaze din zacamintele pe care le exploateaza in zona kurda, din nordul Irakului. Pana in prezent, consortiul care dezvolta gazoductul Nabucco, menit sa reduca dependenta Europei de importurile de gaze naturale din Rusia, nu a reusit sa asigure cantitatea de gaze naturale necesara proiectului. (G.M.)
A r h i v a
  Cu ochii pe clientii mari    1 comentariu
  Imprumut pe pietele externe    
  Informare la tren    
 Top afisari / comentarii 
 Sedinta secreta a Guvernului mondial (6921 afisari)
 Austria scapa a doua scrisoare despre Basescu (6520 afisari)
 Scenariul B: Romania contraataca! (4169 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2274 afisari)
 Comunicatul Ambasadei (1692 afisari)
 Tito i-a lasat vaduvei 2 miliarde de dolari in conturile elvetiene. Asteptam banii lui Ceausescu! (2798 afisari)
 S-a razbunat pe amantul nevestei sale, incercand sa-i violeze sotia! (VIDEO) (2518 afisari)
 Mostenitoarea imperiului BMW cade a doua oara victima santajului sexual (2411 afisari)
 Incredibil: A cazut de la aproape 1.900 de metri si a supravietuit (FOTO/VIDEO) (1829 afisari)
 Au incalcat legea americana ce interzice sexul cu porcii spinosi si s-au ales cu inflamatii la organele genitale! (1581 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00891 sec.