Ziua Logo
  Nr. 4537 de luni, 18 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Finante
Informare la tren
Ca urmare a aparitiei in cotidianul ZIUA din 15 mai 2008 a articolului "Statul sabotat de stat" in care se mentioneaza anumite "nereguli" sesizate pe aeroportul Bucuresti Otopeni privind informarea posibililor utilizatori ai trenurilor "Henri Coanda Expres", Directia de Informare Publica si Comunicare a Ministerului Trasporturilor si Infrastructurii ne-a transmis un Drept la Replica, in care arata ca Administratia CN Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti S.A. a asigurat constant promovarea conexiunii de cale ferata dintre Gara de Nord si Aeroport. "Astfel, pe langa informatiile comunicate sistematic presei - inca dinainte de inaugurarea acestei rute - au fost plasate panouri informative si de directionare in aerogari, pe fluxurile pasagerilor, inclusiv in sala de recuperare a bagajelor, si sunt transmise anunturi pe sistemul de sonorizare la intervale de 11 minute. La ghiseele de informatii, sunt distribuite pliante cu informatii despre acest tren. Web-site-ul Aeroportului contine, de asemenea, pe prima pagina, informatii despre aceasta conexiune cu Gara de Nord, precum si o trimitere ("link") la programul trenurilor. Constructia casei de bilete a fost asigurata integral de aeroport, iar amplasamentul casei de bilete a fost stabilit, de comun acord cu reprezentantii CFR, in imediata apropiere a statiei de imbarcare in autobuzul de transfer. Toate acestea, pentru a asigura o mai buna informare directa, precum si asistenta pasagerilor care doresc sa utilizeze trenul", se arata in Dreptul la Replica.
Reamintim, cotidianul ZIUA a publicat articolul in urma sesizarilor calatorilor (in special cei care ajung in tara cu avionul), care au reclamat tocmai faptul ca nu sunt informati suficient de existenta trenului, care face legatura intre aeroport si Gara de Nord. (G.M.)
 Afisari: 179  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Cu ochii pe clientii mari    1 comentariu
  Imprumut pe pietele externe    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Sedinta secreta a Guvernului mondial (6921 afisari)
 Austria scapa a doua scrisoare despre Basescu (6520 afisari)
 Scenariul B: Romania contraataca! (4169 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2274 afisari)
 Comunicatul Ambasadei (1692 afisari)
 Tito i-a lasat vaduvei 2 miliarde de dolari in conturile elvetiene. Asteptam banii lui Ceausescu! (2798 afisari)
 S-a razbunat pe amantul nevestei sale, incercand sa-i violeze sotia! (VIDEO) (2518 afisari)
 Mostenitoarea imperiului BMW cade a doua oara victima santajului sexual (2411 afisari)
 Incredibil: A cazut de la aproape 1.900 de metri si a supravietuit (FOTO/VIDEO) (1829 afisari)
 Au incalcat legea americana ce interzice sexul cu porcii spinosi si s-au ales cu inflamatii la organele genitale! (1581 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00792 sec.