"Conceptul nostru s-a bazat pe dorinta de a crea un restaurant cu bucatarie autentic chinezeasca si un meniu care sa cuprinda retetele specifice pentru toate cele patru regiuni distincte ale Chinei: Guangdong, Sichuang, Zhejiang si zona de nord. Fiecare dintre acestea a adus noi elemente in bucataria chinezeasca si fiecare se distinge prin specificul ei. Gastronomia din Zhejiang acorda o mare atentie calitatii ingre�dientelor, tehnicilor de preparare, designului si gustului mancarurilor. Guangdong propune retete pe baza de fructe de mare, peste si pui, Sichuang vine cu o bucatarie mai picant-piperata, pe baza de carne de peste si porc, in timp ce regiunea de nord, care a dat ceea ce este cunoscut sub denumirea de Mancarea Nordului ofera o selectie bogata pe baza de foietaje si elemente de patiserie, dintre care se remarca popularele "pachetele de primavara".
Am testat personal promisiunile celor de la Orasul interzis si am gasit o atmosfera eleganta, relaxata, condimentata cu stilul mai fantezist obisnuit deja in amenajarile interioare chinezesti, dar ferit de kitsch-ul de care pretindem ca ne ferim cu totii. Mancarea - imi pare rau, dar mi-a fost greu sa retin denumirile izvorate din imaginatia debordanta a bucatarilor chinezi - s-a dovedit la inaltime, indiferent ca a fost vorba de rata, limba de porc, terine, creveti, pui sau peste. O nota buna suplimentara pentru existenta pe lista a unor vinuri romanesti de buna calitate, in general imposibil de gasit in restaurantele chinezesti.