Ziua Logo
  Nr. 4047 de sambata, 29 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
Armani va lansa un telefon mobil si un televizor impreuna cu Samsung Electronics
-- Designerul italian Giorgio Armani a semnat un parteneriat cu grupul Samsung Electronics pentru crearea unui telefon mobil si a unui televizor, precum si a altor electronice, potrivit unui anunt al celor doua companii, citat de Reuters.
Armani, unul dintre cei mai mari designeri italieni, va dezvalui noul model de telefon pe 24 septembrie, cu ocazia lansarii colectiei pentru sezonul de primavara-vara al anului 2008, alaturandu-se celorlalti creatori de moda care s-au implicat in piata electronicelor.
Telefonul Armani-Samsung va fi de dimensiunea unui card de credit, cu o grosime de 10,5 milimetri, au precizat companiile in comunicat.
Designerii Dolce & Gabbana au semnat un acord cu grupul Motorola privind modelul de telefon RAZR iar Prada a dezvoltat un telefon in cooperare cu firma coreeana LG Electronics.
Armani a precizat ca televizorul cu ecran LCD (cu cristale lichide), pe care in dezvolta impreuna cu Samsung, va fi lansat in ianuarie 2008, informeaza Reuters.
Produsele de lux sunt din ce in ce mai cautate datorita cresterii economice inregistrate in state emergente precum China, India si Rusia.
"Oferim un mesaj la fel de puternic prin intermediul telefonului pe care il purtam si al televizorului nostru ca si prin intermediul pantofilor si gentilor pe care le cumparam sau al mobilei pe care o alegem", a declarat Armani in comunicat.
Cele doua firme nu au oferit detalii financiare despre aceasta cooperare.
 Afisari: 112  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Autoritatea in Comunicatii a majorat cu circa 37% tariful de monitorizare pentru 2007    
 Top afisari / comentarii 
 Animalul politic Traian Basescu a mirosit pericolul (4607 afisari)
 Isteric show (3672 afisari)
 Faptele penale ale "eliberatorilor" sovietici (3221 afisari)
 Bucurestiul Zarazei (2795 afisari)
 Comitetul Democratic Evreiesc - o facatura comunista (2438 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00937 sec.