Ziua Logo
  Nr. 4722 de miercuri, 30 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
EximBank te ajuta sa reduci riscurile in afaceri
EximBank pune la dispozitia firmelor rapoarte de informatii comerciale despre partenerii de afaceri pentru minimizarea si evitarea riscurilor comerciale implicate de tranzactiile internationale. Prin produsul Informatia Comerciala si de Credit despre partenerii de afaceri, orice companie isi poate cunoaste partenerul de afaceri inaintea incheierii unei afaceri.
Informatia comerciala este un raport elaborat de analisti specializati in furnizarea de informatii actualizate privitoare la evaluarea firmei in mediul ei economic.
Raportul de informatii comerciale cuprinde:
prezentarea firmei - elemente de identificare: denumire exacta, adresa, nr. de inregistrare in Registrul Comertului, cod unic de inregistrare, management, obiect de activitate, angajati, banci, capital social etc.
date financiare: principalele posturi din bilant, cont de profit si pierderi raportate public.
analiza financiara a firmei pe baza datelor financiare: caracterizarea standing-ului financiar pe baza indicatorilor de lichiditate, solvabilitate, rentabilitate, puterea financiara a societatii, evolutia societatii ca volum de activitate si rezultate economice, incadrarea pe baza elementelor financiare in clase de risc.
recomandari: gradul de im��plicare intr-o posibila afacere cu societatea analizata, limita de credit (suma maxima pana la care agentul poate desfasura relatii comerciale pe credit).
Avantajul acestui produs il reprezinta faptul ca informatiile referitoare la riscul de firma pot fi obtinute inainte de incheierea contractului, astfel incat aceasta sa contina prevederi acoperitoare pentru minimizarea riscului si chiar evitarea lui.
Obtinerea raportului de informatii comerciale se poate realiza:
- punctual: prin completarea unei cereri;
- prin abonament: pachet ce cu�prinde un numar prestabilit de rapoarte informatii comerciale despre societati romanesti (numarul de societati variind in functie de tipul de abonament, intre 25 si 60 ); informatii referitoare la riscul de tara (prezentarea pe suport informatic); previziuni trimestriale privind implicatiile evolutiilor indicatorilor calitativi (de tipul inflatiei, cursului, dobanzilor, salariilor) asupra trend-ului principalelor sectoare industriale.
Companiile interesate de produsele EximBank se pot adresa direct celor 11 unitati teritoriale ale bancii din Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau, Oradea, Deva si Alba Iulia. De asemenea, operatorii economici pot obtine informatii despre produse si documentatia aferenta prin intermediul site-ului www.eximbank.ro sau pot primi detalii scriind pe adresa informatii@eximbank.ro.
A r h i v a
  Anul Nou "cu bucurii"    
  Taxe locale mai mari    
 Top afisari / comentarii 
 Ordin de lupta: Impuscati-va intre voi! (4686 afisari)
 Preda, armurierul de la Ciorogarla (1697 afisari)
 "Teroristul" din pom (1581 afisari)
 Europa 2010. Batalia pentru resurse (1535 afisari)
 Executie in China (1333 afisari)
 Un membru al echipei Carcotasilor, in coma din cauza gripei porcine  (3325 afisari)
 Tot personalul bugetar va fi reincadrat de la 1 ianuarie 2010 (2588 afisari)
 Doi banditi iranieni, eliberati din spanzuratoare de catre multimea furioasa, chiar in timpul executiei (VIDEO INTERZIS MINORILOR) (2533 afisari)
 Rusia vrea sa atace un asteroid care ameninta Pamantul (2508 afisari)
 Foto-soc: Cum va arata Madonna la 60 de ani (FOTO) (2260 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.17004 sec.