Ziua Logo
  Nr. 4675 de luni, 26 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Romania bantuita de agitati
-- Basescu s-ar lua la tranta cu Iliescu, Geoana si Antonescu cu Basescu si, in lipsa de partener, Oprescu cu preturile
In primul weekend al campaniei prezidentiale, candidatul Traian Basescu s-a luat la tranta cu Ion Iliescu. Mircea Geoana si Crin Antonescu l-au atacat pe seful statului, Marian Vanghelie s-a razboit cu Blaga si Videanu, Gheorghe Flutur a sarit la beregata liderului PSD, Boc a cumparat un bici pentru Opozitie, iar Ludovic Orban a trimis sageti catre Palatul Cotroceni. Ramas in Bucuresti, Sorin Oprescu s-a luptat doar cu preturile din piete.
Din dorinta de a arata ca nu are rival printre contra�candidati, presedintele Basescu l-a identificat drept principal adversar pe Ion Iliescu. "Senzatia mea este ca nu sunt in competitie cu Mircea Geoana, ci cu Ion Iliescu, care este in spatele lui. Va fi prima data cand o sa-l bat si pe Ion Iliescu, nu numai pe Mircea Geoana", a tintit seful statului, aflat in turneu prin tara. Pentru ca doar presedintele de onoare al PSD nu era de ajuns, Basescu a mai strans cativa adversari cu care sa se bata. "Nu am negociat interesul national nici cu domnul Vantu, nici cu Voiculescu, nici cu domnul Iliescu, nici cu domnul Patriciu, cu nimeni", a plusat razboinicul presedinte. Maestru in ale blogosferei, presedintele de onoare al PSD a ridicat manusa aruncata de seful statului. "Imi pare rau pentru dansul, dar, nu mai are aceasta sansa. Altminteri, in euforia sa maladiva, poate sa-si inchipuie orice, inclusiv ca se afla in competitie chiar si cu Napoleon Bonaparte!", a contraatacat Iliescu. Pentru a arata ca are nevoie de si mai multi adversari, Traian Basescu a mai lansat un atac, spunand ca sufletul sau ar dori 220 de parlamentari si nu 300.
Comparat cu Hitler
"Cred de la caderea lui Hitler incoace, ca la Franco nu se punea problema, in Europa democratica nu a existat niciun lider politic care sa spuna <<nu recunosc majoritatea cutare pentru ca nu-mi plac cei care o compun>>, a explicat profesorul de istorie Crin Antonescu, aflat la Constanta. Trubadurul Ludovic Orban nu a ratat ocazia sa-si evidentieze lirismul ce-l caracterizeaza si i-a prezis viitorul lui Traian Basescu: "Chiar daca a imbracat tricoul verde, de fapt este foarte ruginiu pe interior si sta sa cada ca o frunza toamna". Capul de berbece al opozitiei a fost inca o data Marian Vanghelie. "Faceti dosare, dosare veti primi!", a rasunat din Poiana Brasov avertismentul primarului sectorului 5 catre Traian Basescu si PDL. Pentru a arata ca nu glumeste, liderul pesedistilor din Capitala a pregatit doua plangeri penale. "Una pentru Vasile Blaga, in calitate de ministru de Interne, pentru tot ceea ce a semnat ilegal si pentru santajul asupra unor ofiteri din Ministerul de Interne, si cea de-a doua pentru Emil Boc, fata de calitatea sa de ministru al Educatiei si fata de faptul ca incearca sa dea afara tot ceea ce nu este in PD-L", a explicat cel "care este". O a treia plangere ar putea fi depusa impotriva ministrului Economiei, Adriean Videanu, pentru privatizarea Electrica Oltenia. Ca un om informat, Vanghelie a anuntat ca Basescu a spart deja opt milioane de euro pentru bannere in trei judete si 25 de milioane de euro la nivelul intregii tari. Aflat in Moldova, candidatul pesedistilor s-a laudat cu relatiile sale: "Geoana are cele mai mari contacte cu liderii acestei lumi. Nu mai am nevoie sa ma duc sa fac fotografii, am destule acasa, n-am unde sa le mai pun cu mai-marii lumii".
Bici si huiduieli
"Am cumparat un bici pentru cei carora trebuie sa le fie frica, incepand cu parlamentarii si continuand cu toti aceia care cred ca oamenii nu trebuie sa fie egali in fata legii", a iesit la bataie si curajosul Emil Boc, aflat in Dambovita. La Suceava, colegul sau de partid a trecut la treburi mai practice. Echipa de campanie a PDL condusa de Gheorghe Flutur l-a huiduit pe Mircea Geoana, care se afla intr-un turneu electoral prin Moldova.
Cristian ANDREI - cristian.andrei@ziua.ro 
 Afisari: 673  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 7 Afiseaza toate comentariile  
Doar Crin!   de R.R
Asociere "manusa"   de Gabi A.
basescu un gargaragiu securist...   de alinus
circul basescian   de ica_26
Base se bate cu toti :))   de Adeutsa
invincibilul Basescu si-o va lua rau ..   de Stefan Bogdan
Am aterizat la fix.Incepe fiesta.   de vida clara
A r h i v a
  Economia Romaniei in aer    15 comentarii
  Videanu, papusarul energetic al tarii    1 comentariu
  SUA in stare de urgenta    2 comentarii
  Dublu atentat sangeros la Bagdad    4 comentarii
  Pelerinaj non-stop in Bucuresti    6 comentarii
  Vanatoare de datornici    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 A facut sex cu 900 de barbati (3452 afisari)
 Economia Romaniei in aer (2295 afisari)
 SUA in stare de urgenta (1863 afisari)
 Basescu renunta la demnitate pentru voturi (1764 afisari)
 Windows 7. Start (1753 afisari)
 Socant: Medicii au suprins momentul in care sufletul unui pacient se ridica deasupra trupului!  (6782 afisari)
 A ramas cu un san pe-afara, in plina emisiune culinara (VIDEO) (3482 afisari)
 Barbatul care apare in visurile a mii de indivizi - FOTO (2944 afisari)
 A ramas cu penisul blocat intr-o banca din parc! - VIDEO (2824 afisari)
 La 16 ani, Angelina Jolie s-a culcat cu iubitul mamei sale (2801 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00932 sec.