Ziua Logo
  Nr. 4615 de luni, 17 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Nevasta afaceristului "Sterilet"
Medicul oftalmolog Dana Vodislav, de la Spitalul Judetean Targu-Jiu, a fost prinsa in flagrant, in timp ce lua de la un pacient 1000 de lei, pentru a-i da o scrisoare medicala de recomandare catre Comisia de Expertiza Medicala a Persoanelor Adulte cu Handicap (CEMPAH) Gorj, conform NewsIn. Fata de Dana Vodislav, procurorul de caz a dispus masura in�terzicerii parasirii localitatii pe o perioada de 30 de zile, cercetarile continuand sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita. "In cursul zilei de 14 august a.c., ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor au fost sesizati de catre un barbat despre faptul ca un medic din cadrul Spitalului de Urgenta "Tudor Vladimirescu" Targu-Jiu i-a pretins o suma de bani pentru a-i completa o scrisoare medicala de recomandare, necesara unei reevaluari la CEMPAH Gorj.
"Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, politistii au organizat un flagrant.", a declarat Daniel Tica, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj. Cu aceasta ocazie, Dana Vodislav a fost surprinsa la scurt timp dupa ce a pretins si a primit suma de 1000 lei de la denuntator. Ea a fost audiata la sediul Parchetului Judetean Gorj. Dana Vodislav este sotia medicului Cristinel Spiridon Vodislav, care a fost implicat, in 2007, in dosarul "Steriletul". Procurorii anticoruptie au dispus la vremea respectiva trimiterea in judecata a lui Cristinel Vodislav, in legatura cu achizitionarea de catre Ministerul Sanatatii de sterilete la preturi de 30 de ori mai mari decat cele din import si de cinci ori mai mari decat cele practicate in reteaua farmaceutica.
Baciu Remus Virgil, fost consilier personal pe probleme de control al fostului ministru al sanatatii, Daniela Bartos, este judecat pentru luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave. Elena Daiana Druta, medic primar la Spitalul Clinic "Dr. I. Cantacuzino" Bucuresti a fost trimisa in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice, cu consecinte deosebit de grave. Vodislav Cristinel Spriridon, reprezentant legal al S.C.Vodimedicor S.R.L. Tg. Jiu, firma de la care au fost achizitionate de catre Ministerul Sanatatii 16.200 de sterilete, este judecat pentru savarsirea infractiunilor de dare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata, spalare de bani si instigare neurmata de executare la infractiunea de marturie mincinoasa.
Marian GHITEANU 
A r h i v a
  Asteptandu-l pe Al Capone    2 comentarii
  Seful politiei se clatina    1 comentariu
  Copilul de la Ranca, gasit sfasiat    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Stolojan se da la Udrea (2166 afisari)
 Rusii continua partida de sah (2136 afisari)
 Nae, capusa lui Berceanu (1814 afisari)
 Educatia Frankenstein (1604 afisari)
 Macel in primarii (1043 afisari)
 Bacau: Macelarita in plina strada de fostul iubit gelos (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE) (2598 afisari)
 Crima de la Timisoara: Carmen facea sex pe bani pentru a-si pune silicoane! (2159 afisari)
 Serviciul de Informatii Externe al Rusiei: Semnarea Pactului Ribbentrop-Molotov a fost unica masura accesibila de autoaparare pentru Uniunea Sovietica  (2078 afisari)
 Fiica secreta a lui Joe Jackson, motivul real al urii lui Michael pentru tatal sau (1821 afisari)
 ªeful Polişiei din Slobozia, filmat in stare de ebritate in casa unor interlopi - VEZI IMAGINI (1647 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00782 sec.