Ziua Logo
  Nr. 4615 de luni, 17 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
S-a trezit Dinamo
-- "Cainii rosii" au invins cu 4-0 la Piatra Neamt, unde au prestat un joc mult peste cel din primele doua etape
Foto: MEDIAFAX
Dinamo pare ca s-a trezit la timp, exact inaintea meciurilor din Europa League cu Slovan Liberec. Dupa doua prestatii mai degraba nereusite, cu Craiova si cu International Curtea de Arges, la finalul carora s-a dat vina exclusiv pe arbitraj, "cainii" au facut spectacol pe terenul nou-promovatei Ceahlaul. Criticat vehement de sefii dinamovisti, Adrian Cristea a marcat un gol de senzatie sub Pietricica, insa omul de baza al lui Dinamo ramane Ionel Danciulescu, autorul unei "duble".
Amenintarile la adresa lui Bonetti, care ar fi fost demis daca nu castiga, par sa se fi linistit, insa Cristi Borcea anunta clar ca obiectivul imediat al lui Dinamo ramane calificarea in grupele Europa League, adica eliminarea din play-off a cehilor de la Slovan Liberec, pe care bucurestenii ii intalnesc joi pe teren propriu si joia viitoare in deplasare. Revenind la meciul de la Piatra Neamt, antrenorul italian avea motive de satis�factie. "Am facut o partida buna, asta si datorita modului in care am fost arbitrati. Prin jocul de astazi am demonstrat ca Dinamo are forta. Consider ca trebuia sa avem noua puncte in momentul de fata, nu patru. Putem fi competitivi, in mod sigur aceasta victorie ne da un moral bun in perspectiva meciurilor cu Slovan Liberec din cupele europene. Presiunile facute asupra mea inaintea meciului cu Ceahlaul fac parte din meseria de antrenor. Insa eu ma concentrez pe pregatirea jocurilor si nu pe presiuni. Echipa are traditie si valoare, forta adevarata este importanta. Chiar daca am invins cu 4-0, lucrurile nu s-au desfasurat cum am vrut. Toate partidele sunt dificile, mai ales inainte de a le juca. Si cu cehii va fi tensiune inaintea meciurilor, ei au experienta internationala, chiar daca au multi tineri si au facut schimbul de generatii, dar eu sunt increzator. Echipa noastra poate juca mai bine de la meci la meci", a spus Bonetti.
Timisoara si CFR ok
Celelalte doua reprezentate ale Romaniei in cupele europene care au jucat pana ieri, FC Timisoara si CFR Cluj, au reusit victorii. Banatenii au invins vineri seara Rapidul cu 1-0, printr-un gol frumos al lui Arman Karamian, cel care a marcat si sezonul trecut in Giulesti. Echipa lui Sabau a parut ca a facut o repetitie pentru intalnirea cu VfB Stuttgart, de marti, din play-off-ul Ligii Campionilor, pentru ca in multe momente a cedat initiativa oaspetilor, dar Herea si Cesinha nu au reusit sa treaca de Pantilimon. CFR a invins tot la limita pe Otelul, gol senzational al lui Traore, "bomba" de la 20 de metri la vinclu, iar antrenorul Conceicao a pus scorul prea mic pe seama apararii supraaglomerate a oaspetilor. Ardelenii joaca in play-off-ul Europa League joi, la Sarajevo, cu FK.
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Bujin a sarit in finala    
  Mazilu inscrie iar    
  Canoe de bronz    
  Stiri pe scurt    
  Szekely in dizgratie    
  Clasament    
 Top afisari / comentarii 
 Stolojan se da la Udrea (2166 afisari)
 Rusii continua partida de sah (2136 afisari)
 Nae, capusa lui Berceanu (1814 afisari)
 Educatia Frankenstein (1604 afisari)
 Macel in primarii (1043 afisari)
 Bacau: Macelarita in plina strada de fostul iubit gelos (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE) (2598 afisari)
 Crima de la Timisoara: Carmen facea sex pe bani pentru a-si pune silicoane! (2159 afisari)
 Serviciul de Informatii Externe al Rusiei: Semnarea Pactului Ribbentrop-Molotov a fost unica masura accesibila de autoaparare pentru Uniunea Sovietica  (2078 afisari)
 Fiica secreta a lui Joe Jackson, motivul real al urii lui Michael pentru tatal sau (1821 afisari)
 ªeful Poliþiei din Slobozia, filmat in stare de ebritate in casa unor interlopi - VEZI IMAGINI (1647 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00857 sec.