Ziua Logo
  Nr. 4580 de marti, 7 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Stiri pe scurt
Tun de noua milioane
Administratorul unei firme care se ocupa de colectarea deseurilor metalice industriale reciclabile a fost deferit justitiei de procurorii DNA pentru evaziune fiscala. Prejudiciul adus statului este de aproape noua milioane de lei, constand in impozit pe profit si TVA. Nu au fost luate masuri asiguratorii pentru administratorul societatii in cauza (Petryca XXL), Nelu Gogu, pentru ca nu au fost identificate bunuri in patrimoniul acestuia!. (R.M.)
Jaf la Ploiesti
Fostul director al firmei Ploiesti Industrial Parc, un consilier juridic si reprezentantul CJ Prahova in AGA societatii au fost trimisi in judecata de procurorii DNA in cazul vanzarii unui teren la un pret subevaluat. Potrivit anchetatorilor, societatea a fost prejudiciata cu suma de aproximativ 1.980.248 de euro, calculat la cursul aferent anilor 2004 - 2005, reprezentand diferenta dintre valoarea de piata a terenului si suma cu care acesta a fost vandut. (R.M.)
Tepuit de tiganci
Un om de afaceri italian, stabilit la Pitesti, a fost jefuit, ieri, de un grup de 15 tiganci, care l-au abordat pe strada in fata Tribunalului Arges si au reusit sa-i fure o borseta in care avea actele, o mie de euro si lei. Pana la sosirea politiei, italianul a negociat cu femeile, insa nu a reusit sa-si recupereze decat actele. Este al doilea caz in decurs de o luna cand un cetatean strain cade prada femeilor de etnie rroma. (R.M.)
Impuscat in bar
Un tanar de 26 de ani a ajuns la spital, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost impuscat in picior, in fata unui bar din Rasnov, de un barbat care a imprumutat pistolul de la un angajat al Ocolului Silvic, ce se afla si el in localul respectiv. Agresorul risca pana la zece ani de inchisoare, in timp ce angajatul Ocolului Silvic poate fi inclus pana la 12 ani pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. (A.N.P.)
A r h i v a
  Casuneanu, maestrul combinatiilor    3 comentarii
  Sporuri discriminatorii in armata    3 comentarii
  Permisele se intorc la Arges    1 comentariu
  Alt accident langa Aerodromul Clinceni    
  De la DGA la DNA    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Carrefour criminal (4628 afisari)
 Tolontan arvunit de Patriciu (2084 afisari)
 PSD condus de securisti si interlopi (1987 afisari)
 Ialta-Malta-Moscova (1648 afisari)
 Casuneanu, maestrul combinatiilor (1438 afisari)
 UPDATE - Socant: O femeie din Constanta s-a filmat in timp ce-si viola fiul in varsta de sase ani (4512 afisari)
 Femeia care are cel mai puternic vagin din lume si-a doborat propriul record (3788 afisari)
 Obama ironizeaza Rusia: Multumim pentru afacerea Alaska! (2374 afisari)
 Hotelurile special construite pentru sex, o afacere de miliarde (2355 afisari)
 Yemen: Un barbat acuzat ca a violat si ucis un baiat de 11 ani a fost impuscat in cap in fata a sute de spectatori (Imagini Socante!)  (2183 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00929 sec.