Ziua Logo
  Nr. 4507 de miercuri, 8 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Progresul pe ultimul drum
-- La solicitarea BNR, proprietarul bazei sportive din Cotroceni, executorii judecatoresti si jandarmii au dat afara din club toti angajatii si au pus sechestru pe toate bunurile pentru a incerca sa recupereze o parte din chiria neplatita. Gruparea "bancara", infiintata in 1944, este ca si desfiintata.
Progresul Bucuresti a devenit de ieri istorie. Clubul asa numit "bancar" a fost executat chiar de Banca Nationala a Romaniei. Aceasta detine baza sportiva din Cotroceni, iar gruparea din liga a II-a, cu grave probleme financiare, nu a reusit sa plateasca chiria timp de mai mult luni, motiv pentru care a fost data afara. Putinii angajati ramasi la club si-au luat ieri bagajele personale si au parasit Cotroceniul, vorbind despre faptul ca vor deveni someri, dar si conducatorii Progresului au primit vizita executorilor cu resemnare. "Din pacate, clubul nu mai poate continua. Nu mai avem baza sportiva, nimeni nu investeste intr-o echipa care joaca pe strada. Eu nu am mai putut sa sustin clubul si am cedat actiunile unor persoane care nici ele nu au putut sa duca clubul mai departe", a declarat Marian Dodu, fost patron, care mai trage sperante ca Progresul sa nu moara de tot, ci sa o ia de la capat la anul, in liga a III-a. "E pacat, asta e, asa a inteles BNR-ul sa ne ajute", a comentat si Constantin Iacov, fost patron, care mai detine trei procente din grupare. Falimentul Progresului se anunta de luni de zile, fiindca clubul avea datorii catre jucatori, catre BNR, catre furnizori si catre terti, motiv pentru care nu a fost programata la prima etapa din retur de catre FRF, nu va juca nici duminica, a primit o sanctiune de trei puncte din partea FIFA pentru neplata salariului unui jucator bulgar si nu avea antrenor, pentru ca Gigi Multescu a plecat saptamana trecuta. (B.G.)
 Afisari: 187  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Rednic la atac    1 comentariu
  LIGA I - ETAPA A 23-A    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Bogdan Hossu tradeaza miscarea sindicala (2472 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2405 afisari)
 Ole, ole, Basarabie! (2302 afisari)
 Basarabenii se ridica din nou (2183 afisari)
 Tacerea oilor (1848 afisari)
 LIVE: Protestatarii s-au adunat din nou in centrul Chisinaului. Se scandeaza "Nu plecam" si "Iura si cu Vova ne-au furat Moldova" (3492 afisari)
 Sexul oral poate duce la cancer la gat (3377 afisari)
 Experiment secret intr-un centru social britanic: Sute de fetite au fost drogate si abuzate sexual in anii '70 (3086 afisari)
 Care "dusmani romani"? Fiul lui Voronin, Oleg, face afaceri bune in Romania (2526 afisari)
 Tata, amant si proxenet: Pentru ca tipam si strigam, imi punea o perna pe cap si continua... (2152 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00834 sec.