Ziua Logo
  Nr. 4445 de luni, 26 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Topitorul de cadavre
-- Un barbat arestat in Mexic a marturisit ca, in ultimii zece ani, a "scapat" de 300 de cadavre topindu-le cu diverse substante chimice pentru o organizatie mafiota implicata in traficul de droguri, relateaza bbc.co.uk
Santiago Meza, supranumit si "bucatarul", a mentionat ca a fost platit cu 600 de dolari pe saptamana pentru a dizolva in soda caustica cadavrele unor mafioti ucisi de organizatiile rivale. Barbatul a aparut in fata camerelor de filmat dupa ce a fost arestat de armata mexicana in apropierea orasului Tijuana.
Peste 700 de persoane si-au pierdut viata la granita dintre Mexic si Statele Unite ale Americii, in ultimul an, in razboiul drogurilor. Potrivit spuselor armatei mexicane, afirmatiile lui Meza sunt reale. "Mi-au adus cadavrele si eu doar am scapat de ele,"a decla�rat barbatul in fata jurnalistilor chiar in incinta "laboratorului" in care si-a dus sarcinile la bun sfarsit timp de zece ani.
Se pare ca cele 300 de victime erau membrii unei grupari rivale a bandei condusa de Teodoro Garcia Simental, unul dintre lorzii drogurilor care se lupta sa controleze traficul de droguri ce trece prin Tijuana. "Mi-as cere scuze daca as putea vorbi cu familiile celor decedati", a mai mentionat acesta. Numarul infractiunilor ce rezulta de pe urma drogurilor a crescut expo-nential in ultimii ani, acestea devenind din ce in ce mai ingrozitoare, mai ales in partea de nord a Mexicului, in zona oraselor Tijuana si Juarez. In luptele legate de droguri din aceasta tara au murit, numai pe parcursul ultimului an, 5700 de oameni, cifra reprezentand mai mult decat dublul numarului de victime inregistrat in 2007.
Ruxandra RADUS 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Bravo ! Au sentiment civic in probleme de ECOLOGIE si decenta... E plictisitor sa tot auzi ca scot .   de Omul cu Picioare foarte Paroase
A r h i v a
  Apocalipsa se amana    1 comentariu
  Frumoasa amputata a decedat    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Linsaj marca Felix (3027 afisari)
 Moarte intelectualilor (2754 afisari)
 Deparazitati scoala! (1695 afisari)
 Capusele explodeaza (1656 afisari)
 Vatafi la invatamant (1449 afisari)
 Lista celor 25 de vinovati pentru criza financiara mondiala (4495 afisari)
 Nina Iliescu detine secretul tineretii vesnice (3863 afisari)
 Noua senzatie Playboy, o satena cu ten masliniu! (VEZI FOTO) (3488 afisari)
 Si-a ucis nevasta dupa ce a prins-o cu amantul in casa - VIDEO (2744 afisari)
  Rebelii din PSD vor infiintarea unei noi formatiuni politice conduse de Adrian Severin (2428 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00750 sec.