Ziua Logo
  Nr. 4252 de sambata, 7 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Nastere in tren
O tanara a intrat in travaliu pe cand se afla in trenul personal Oradea-Satu-Mare si a nascut o fetita sanatoasa, ea fiind asistata de un medic de familie care se afla in aceeasi garnitura de tren. Tanara de 19 ani a intrat in travaliu in apropiere de localitatea Tamaseu, situata la 17 kilometri de Oradea, iar pana la Rosiori, patru kilometri mai incolo, femeia a nascut o fetita perfect sanatoasa, pe care a si botezat-o Izaura Monika. (C.P.)
Trichineloza in Satu Mare
Numarul persoanelor suspecte de trichineloza, din judetul Satu Mare, ajunsese ieri la 150, Pana la pranz, 74 dintre ele au fost internate in spital. Potrivit unui comunicat al Spitalului Judetean Satu Mare, in intervalul 2-6 iunie la Sectia de boli infecto-contagioase a Spitalului Judetean Satu Mare au fost internate 74 de persoane cu diagnosticul "trichineloza" sau "suspiciune trichineloza" si alte 69 au prezentat forme usoare ale acestei afectiuni, fiind internate la domiciliu cu obligativitatea prezentarii zilnice la spital. (C.P.)
Inundatii in Alba
Aproximativ o suta de gospodarii au fost inundate, un drum national si un drum comunal au fost avariate, doua linii de alimentare cu energie electrica au fost rupte, iar sute de pasari din gospodariile localnicilor au fost ucise de ape in judetul Alba, in urma ploilor din ultimele 24 de ore. Prefectul de Alba, Dan Coriolan Simedru, a declarat, pentru Mediafax, ca pe teritoriul judetului au fost afectate sapte localitati, din care doua municipii si cinci comune. (L.M.)
Eleva premiata
Eleva Madalina Ciobanu, sefa de promotie la Scoala Gen. "Acad. Marin Voiculescu" din Giurgiu, a primit Premiul in valoare de 3-500 lei al Fundatiei ce poarta numele renumitului medic. Premiul a fost inmanat de fiul savantului, profesorul Mihai Voiculescu, Presedintele Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului. (D.E.)
A r h i v a
  Macaz catre moarte    2 comentarii
  Laptarii in razboi cu Danone    3 comentarii
  Alte 18 strazi din Capitala au sens unic    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Bölöni ne face praf! (2453 afisari)
 Masoneria si Marea Unire (2093 afisari)
 Ucraina provoaca Romania in larg (1863 afisari)
 Alianta LSD (1832 afisari)
 Fata care vede prin oameni (1725 afisari)
 Charlize Theron il acuza pe Will Smith ca a palmuit-o intentionat (1689 afisari)
 Cutremurele cu o magnitudine de 7 grade pe scara Richter revin o data la 32 de ani (1454 afisari)
 Medvedev: SUA sunt la originea crizei financiare mondiale (1295 afisari)
 Carla Bruni a reusit sa le fure inimile francezilor (1209 afisari)
 Desi i se mai dadusera doar cateva luni de trait, Patrick Swayze incepe filmarile la un nou serial (1204 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01748 sec.