Ziua Logo
  Nr. 4252 de sambata, 7 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Stiri pe scurt
Omul de langa tine
Astazi si maine, pe strada Pictor Verona va avea loc evenimentul "Omul de langa tine", un modul important al manifestarii Street Delivery, organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania si Libraria Carturesti. Astazi, la ora 11.00, Bruno Mastan si Daria Ganescu vor sustine un spectacol de marionete numit "Jocul de acasa", iar la ora 17.00, se va deschide expozitia de antropologie urbana "Povestea fetei din tatuaj". Tot atunci, Adrian Majuru va lansa cartea "Bucuresti, povestea unei geografii interioare". La ora 20.00, Elite Art Orchestra va sustine un concert simfonic, iar maine dimineata a pregatit spectacolul "Prostia omeneasca", dupa Ion Creanga. (M.A.)
Mediul si Masca
Maine, in Parcul Herastrau, va avea loc un concert special dedicat Zilei Mondiale a Mediului, aflata la cea de-a noua editie. Evenimentul este organizat de Teatrul Masca. Cu acest prilej, directorul teatrului, actorul Mihai Malaimare, a declarat: "Vom incerca si de aceasta data, asa cum am facut-o implicandu-ne in numeroase proiecte sociale, ca printr-un act de cultura sa educam populatia sa constientizeze problemele mediului si sa lupte impotriva poluarii prin abordarea unui stil de viata "verde". (D.C.)
Oz cu si pentru copii
Astazi, la ora 18.00, la Teatrul Ion Creanga va avea loc spectacolul "Vrajitorul din Oz", o adaptare de Camelia Andrita, dupa povestea lui Frank Baum, prezentata de clubul de teatru Erudio. Distributia este alcatuita din 8 copii care au lucrat timp de doua luni pentru a pune in scena acest spectacol. "Copiii pe care ii veti vedea in acest spectacol au intre 7 si 12 ani. Din fericire sunt inca la varsta la care nu trebuie sa faca nici un fel de curs ca sa se exprime deschis, sa se bucure de-adevaratelea si sa se joace.", declara Camelia Andrita. La spectacol sunt asteptati toti copiii... mari si mici. (M.A.)
A r h i v a
  Ultima strigare la carti cu reducere    1 comentariu
  Magazin de papusi la Opera    
  Intronizarea IPS Teofan Savu    2 comentarii
  Nimic despre politica    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Bölöni ne face praf! (2453 afisari)
 Masoneria si Marea Unire (2093 afisari)
 Ucraina provoaca Romania in larg (1863 afisari)
 Alianta LSD (1832 afisari)
 Fata care vede prin oameni (1725 afisari)
 Charlize Theron il acuza pe Will Smith ca a palmuit-o intentionat (1689 afisari)
 Cutremurele cu o magnitudine de 7 grade pe scara Richter revin o data la 32 de ani (1454 afisari)
 Medvedev: SUA sunt la originea crizei financiare mondiale (1295 afisari)
 Carla Bruni a reusit sa le fure inimile francezilor (1209 afisari)
 Desi i se mai dadusera doar cateva luni de trait, Patrick Swayze incepe filmarile la un nou serial (1204 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00896 sec.