Ziua Logo
  Nr. 4238 de joi, 22 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Opinii
Homosexualii, dreptul si dreapta romaneasca
-- Mi-aduc aminte ca homosexualii urlau la Bucuresti ca sunt discriminati chiar daca "pink mafia" - mafia roz, cum o intituleaza britanicii, era infiltrata adanc in varful puterii. Asta e ca si cu ungurii: UDMR reclama si azi Romania la UE ca maghiarii sunt lipsiti de drepturi in Transilvania (!) in timp ce organizatia etnica este chiar la guvernare.
Dar dacA in ceea ce priveste alianta UDMR-PCM, interesele sunt acum fatise - autonomie teritoriala -, in ce priveste homosexualii, ele sunt inca ascunse. Ceea ce uneste insa cele doua grupari minoritare revendicative este sponsorul, principal in cazul manifestarilor de propaganda homosexuale derulate zilele acestea la Bucuresti: Reteaua Soros.
CiudATenia este ca nici Partidul "National Liberal", nici viitoarea formatiune politica de guvernamant, Partidul Democrat-Liberal, care in prezent detine si Capitala, nu si-au manifestat in nici un fel opozitia fata de exhibitionismul homosexual in spatiul public. La Bruxelles, gruparea la care s-a arondat PD-L, Partidul Popular European, are o pozitie extrem de clara in aceasta privinta: apararea Familiei, a Scolii si a Bisericii. Popularii sustin afirmatia ca homosexualitatea este un pacat, iar casatoria poate fi doar uniunea dintre o femeie si un barbat - si o sfanta taina - din care se continua viitorul lumii, prin copii.
AgitaTia homosexualA de la Bucuresti urmeaza celei de la Chisinau, care s-a desfasurat sub sloganul "Curcubeu peste Nistru", cu atragerea in scandalul public si a unor grupuscule de la Tiraspol. Majoritatea participantilor erau oricum adunati din toate colturile lumii, inclusiv sau mai ales de la Bucuresti. E bine ca, daca structurile Romaniei nu reusesc sa promoveze valorile romanismului in Basarabia, in schimb se raspandesc, inclusiv prin ICR, "valorile culturale" ale "comunitatii lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si transsexualilor". Daca la Bucuresti insa, de cativa ani incoace, nu se gandeste nimeni din randul oficialitatilor chipurile de dreapta ca manifestarile agresive de genul marsului homosexualilor agreseaza si sfideaza ordinea si morala publica, la Chisinau, culmea!, autoritatile basarabene au intervenit prompt, pentru apararea valorilor normalitatii. Primarul liberal al celei de-a doua capitale romanesti, tanarul Dorin Chirtoaca, a interzis din scurt marsul de propaganda homosexuala explicand ca acesta lezeaza si ofenseaza majoritatea crestin-ortodoxa a Chisinaului si a Republicii Moldova. Iar in Parlament, Iurie Rosca, seful Partidului Popular Crestin Democrat, afiliat la PPE, a tinut un discurs in plen in care a condamnat astfel de manifestari anti-crestine.
SA fim bine InTeleSi: nici la Chisinau, nici la Bucuresti, nimeni nu are nimic impotriva homosexualilor. Ci impotriva homosexualitatii ridicata la "optiune normala", condamnata insa ca anormala si de Biserica Ortodoxa, si de cea Catolica si de liderii spirituali musulmani, si de Marii Rabini de la Ierusalim. Chestiunea este extrem de simpla si tine chiar si de bunul simt: de ce trebuie bucurestenii si mai ales copiii romanilor platitori de taxe sa fie agresati in spatiul public si in miezul zilei, ca si la jurnalele de stiri, prin manifestari si exhibitionisme sexuale care altminteri sunt trecute la index de CNA, cu obligatia televiziunilor de a fi difuzate noaptea, cu avertisment clar in ce priveste varsta telespectatorilor? "Pentru drepturi egale" este sloganul de la Bucuresti al inversionistilor sexuali, in ideea ca "trebuie legalizate" cat mai repede "casatoriile" intre homosexuali. Dar insusi documentul fundamental pe care se bazeaza orice guvernare democratica a lumii - Declaratia Universala a Drepturilor Omului - zice asa: "Familia - formata din comuniunea dintre barbat si femeie - constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Aceasta inseamna ocrotire si in cazul subminarii acesteia. Iar la Articolul 29 sta scris ca in apararea drepturilor si libertatilor trebuie "sa fie satisfacute justele cerinte ale moralei, ordinii publice si bunastarii generale intr-o societate democratica". Or, morala romaneasca, care impune si ordinea publica, este morala crestina. De aceea justele cerinte ale moralei presupun ca acest mars sa fie interzis. Evident, daca exista si drept si o dreapta in Romania. Daca nu, ramane sa se nasca, alaturi de Biserica.
Victor RONCEA 
 Comentarii: 28 Afiseaza toate comentariile  
Nu e adevarat ca in USA asa ceva este acceptat !   de Aladin
God bless me with higher oil prices...   de cotrofelnitza
Romania nu e Sodoma! de Bogdan I. Stanciu   de alex dalaion
CARTE AMENINTATA: “BOLILE HOMOSEXUALILOR"   de alex dalaion
Strategia e ca homosexualitatea scurteaza viata   de JMJ
Bine Victoras ... ai dat-o pe poponari ...   de gili
ce vor homosexuali?   de sonia
cine suntetzi voi sa dictatzi viatza altuia ?   de CHIORU
lipsa de bunsimt li se poate reprosa acestui tip de minoritari,   de silviana
Care dreapta romaneasca ?!   de Ghita Bizonu'
Pai daca li se permite homosexualilor sa-si faca reclama-n public si prozelitism, tre' sa li se    de Hu Ciu Tzi
Da' calugarii nu-s crestini ?   de Sorin
Familia,homo si hoamele.   de vida clara
Ronceo!   de Caius-Roland
Scapam noi si de asta   de Cezars
Pana la urma, poligamia ar fi mai aproape de normalitate, de ce nu se legalizeaza?   de Gelu
ADN rasei umane este in schimbare datorita politicei "ce nu se mananca-se conserva si apoi se    de ionion
Daca tot desfiintam familia si sustinem doar dreptul unui om de a isi intemeia o familie   de Ardealul
Ce bine...   de Ion Puiu Stoisor
morala crestina ...   de Arcturus
excelent !   de bogdan_fr
In Romania nu exista nici drept nici dreapta nici dreptate!   de Ardealul
Iarasi ICR?   de Atanasie Popescu
II voi respecta pe homosexuali atunci   de Duras
Mda, dar ce hram poarta G. Soros ?   de Uliu_Roman
Homosexualii,dreptul si dreapta romaneasca   de hej
Familia trebuie desfintata   de Tudor190
Victore, trebuie sa despartim treaba cu ungurii de problema    de briel
A r h i v a
  Candidatul, partidul si badarania...    7 comentarii
  Editorialul cititorului    
 Top afisari / comentarii 
 Al doilea front (2480 afisari)
 Feriti-va de phishing! (2458 afisari)
 Coalitia anti-romi Berlusconi - Camorra (1800 afisari)
 Homosexualii, dreptul si dreapta romaneasca (1753 afisari)
 Victoria de la Bastroe (1523 afisari)
 Divortul-fantoma al Anei Birchall, confirmat de judecatori (3116 afisari)
 Incalzirea globala opreste centrala de la Cernavoda (2244 afisari)
 Adolescenta violata in repetate randuri de propriul tata (2123 afisari)
 Bombardiere rusesti, escortate de avioane NATO deasupra Atlanticului (2012 afisari)
 Jodie Foster si-a parasit iubita pentru o scriitoare (1797 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00993 sec.