Ziua Logo
  Nr. 4198 de marti, 1 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Steaua il reclama pe Porumboiu
"Din punct de vedere al comportamentului, domnul Porumboiu este depasit de timp, sa iti acuzi antrenorul si jucatorii in acest mod nu este o practica normala. Steaua nu se simte cu nimic vinovata in urma acestui meci, a fost o victorie obtinuta corect, in sport trebuie sa inveti sa si pierzi. Au fost niste acuze grave, iar clubul Steaua va face memoriu impotriva domnului Porumboiu la Comisia de Disciplina", a declarat ieri Valeriu Argaseala, presedintele Stelei. (B.G.)
Copos vrea preSedinte de onoare
Conform saptamanalului "Money Express", George Copos i-a solicitat insistent lui Fathi Taher, caruia i-a vandut 58% din actiunile clubului Rapid acum aproape doua saptamani, sa il numeasca presedinte de onoare al gruparii pe care a patronat-o timp de 16 ani. De asemenea, aceeasi sursa confirma ca tranzactia este deocamdata doar o promisiune ferma de vanzare, urmand ca actele sa fie semnate in vara acestui an. (B.G.)
Dinamo fara Multescu!
Gigi Multescu si-a dat demisia ieri din functia de antrenor al lui Dinamo, fiind al patrulea tehnician care paraseste gruparea campioana in acest sezon! Multescu si-a motivat decizia surprinzatoare prin faptul ca avea ca obiectiv locul al doilea, care este foarte departe de Dinamo in acest moment, insa el nu a pierdut decat un singur meci din cele cinci pe care le-a condus de pe banca. "Am convenit cu conducerea clubului, de comun acord, rezilierea contractului. Sper ca Dinamo sa se califice intr-o cupa europeana!", a declarat Multescu dupa sedinta in care a parafat plecarea sa din "Groapa". Conducerea lui Dinamo a decis sa se orienteze catre piata externa de antrenori, insa deocamdata de prima echipa se ocupa Cornel Talnar. (B.G.)
Lobont mai spera
Portarul dinamovist Bogdan Lobont era dezamagit ieri, dupa pierderea meciului de duminica seara cu CFR Cluj, dar aprecia ca echipa sa mai are sanse la locul doi. "Pe toti ne doare aceasta infrangere, dar mai sunt opt etape pana la finalul sezonului si toti ne dorim sa obtinem maximum posibil din fiecare meci. In fotbal orice e posibil. Multe de spus nu sunt. Toti suntem dezamagiti ca am pierdut acasa. In fotbal se mai intampla si chestii de genul asta. Nu mi-am dat seama ca fanii s-au bucurat de victoria celor de la CFR si nici nu ma intereseaza soarta celorlalte echipe, ci doar de Dinamo. Cred ca toti cei care am jucat nu am fost intr-o forma buna", a spus portarul Nationalei, care si-a lansat ieri o linie
vestimentara, "Lobby One". (B.G.)
Locul 6 in Europa
Thomas Grimm, supervizorul elvetian al licitatiei de la LPF si fost seful al biroului de licitatii, drepturi tv, reclama si publicitate din cadrul UEFA si FIFA timp de opt ani, s-a declarat surprins de suma ofertia de castigator. Grimm a spus ca Liga I este din acest punct de vedere pe locul 6 in Europa, dupa Premier League (Anglia) - suma totala de aproape 2,2 miliarde de euro pentru trei sezoane!, Ligue 1 (Franta), Serie A (Italia), Primera Division (Spania) si 1. Bundesliga (Germania). (MIG)
Revine UCL
Diseara, de la ora 21,45, se disputa primele doua partide din prima mansa a sferturilor de finala ale UEFA Champions League, dupa urmatorul program: AS Roma - Manchester United (arbitri: F. De Bleeckere - P. Hermans, A. Verstraeten; toti din belgia) - in direct la ProTV si Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Barcelona (arbitri: K. Vassaras - D. Bozatzidis, D. Saraidaris) Partidele retur vor avea loc pe 9 aprilie. (MIG)
A r h i v a
  Dorinel dat afara!    1 comentariu
  La umbra Coloanei Infinitului    
  Rednic pe axa Rapid-Dinamo-Vaslui    
  LIGA I - ETAPA A 26-A    1 comentariu
  Liga I la Antena 1 si RCS&RDS    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Prostituata geniala (5003 afisari)
 Basescu a stricat filajul SRI (2994 afisari)
 Cum cad la pace Putin si Bush (1537 afisari)
 Gazprom contra NATO (1514 afisari)
 Mogulul F1 filmat intr-o orgie sexuala nazista (1404 afisari)
 Gigi Becali s-a suparat pe ziarista Andreea Cretulescu si a parasit platoul Realitatea Tv (4124 afisari)
 Curcubeu pentru Bush (3273 afisari)
 BBC a descoperit pinguini zburatori (2604 afisari)
 Calculati-va singuri taxa auto (2442 afisari)
 Viseaza la titlul Miss Anglia, desi are cu 30 de kilograme in plus fata de dimensiunile ideale (2391 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00909 sec.