Ziua Logo
  Nr. 4198 de marti, 1 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Dorinel dat afara!
-- Adrian Porumboiu l-a acuzat pe antrenor de blat la meciul cu Steaua si, dupa ce a asteptat degeaba o demisie, l-a mandatat pe un subaltern sa ii rezilieze contractul
Colaborarea cu rezultate bune dintre FC Vaslui si Dorinel Munteanu se incheie brutal, cu demiterea antrenorului in urma unei acuzatii de blat in meciul cu Steaua. Patronul Adrian Porumboiu l-a atacat public si extrem de grav pe fostul international, solicitandu-i acestuia sa plece de la Vaslui dupa ce s-ar fi predat in jocul de duminica dupa amiaza. Finantatorul a evitat sa ii acuze pe ros-albastri, tavalindu-i, in schimb, fara menajamente, pe angajatii sai. Scandalul vine la aproape doi ani de la un meci FC Vaslui - Steaua, disputat in ultima etapa de campionat, care a adus atunci o victorie cu 4-0 si cu mult cantec a bucurestenilor, deveniti campioni dupa acel meci.
Imediat dupa meciul de duminica dupa-amiaza, castigat de Steaua cu 1-0, Adrian Porumboiu a iesit cu declaratii dure, mai intai la adresa jucatorilor. "Steaua a castigat prin greutatea numerica, au jucat cu mai multi. Nu gasesc explicatie pentru cum au jucat unii. Au avut o prima record (n.r. 400 de milioane de lei vechi de jucator), daca jucau ca pana acum, trebuia sa dam doua-trei goluri. Cei care il invoca pe Dumnezeu n-au nici o credinta, castiga cu mijoace diavolesti, aici e dracul, a mai ramas o codita de acum doi ani. Daca cineva spune ca a fost blat, nu exagereaza cu nimic. Asta simt eu, nu am nici o proba", a spus Porumboiu, acuzandu-l pe Dorinel Munteanu doar pentru ca nu si-a capacitat elevii, desi avea o prima de 75.000 de dolari doar pentru el! La emisiunile sportive de duminica seara, unde seful Vasluiului a facut un tur telefonic, l-a pus la zid pe Munteanu, acuzandu-l pe fata de tradare. Porumboiu a gasit si intermediarul, pe Aurel Marinescu, impresarul lui Dorinel si subaltern al lui Gigi Becali, ca presedinte al PNG Caras Severin. Astfel, patronul moldovenilor sustine ca i-a spus antrenorului, intre patru ochi, ca Gigi Becali il considera un antrenor foarte slab, intentia sa fiind aceea de a-l inrai pe Munteanu. Dorinel s-a plans impresarului sau, iar acesta l-a "turnat" la Gigi. Porumboiu a anuntat duminica seara ca asteapta demisia antrenorului, in timp ce fostul international a refuzat categoric, respingand vehement orice aranjament cu Steaua, echipa la care a fost legitimat, pentru doua sezoane, acum patru ani. "Eu am crezut ca toate lucrurile se spala in familie, daca intr-adevar suntem o echipa. Trebuia sa ne priveasca personal lucrurile care ar fi fost de discutat. Intr-adevar a fost un joc slab, dar nici vorba de blat. Suspiciunile si teama de a fi fost sunt la orice pas. Daca nu mai sunt dorit la Vaslui, sa mi-o spuna in fata si plec fara sa ma deranjeze. Nu e frumos si normal ceea ce se intampla. Vreau sa am o ultima discutie cu domnul Porumboiu. Este foarte greu sa acuzi un om care a facut foarte multe pentru Vaslui. Sunt lucruri neacceptabile pentru mine. Raman fara cuvinte cand primesc asemenea acuze", a spus Munteanu. Ieri, Adrian Porumboiu a ramas pe pozitie. "Nu m-am linistit deloc dupa ce s-a intamplat. Nu am cum sa ma razgandesc in ceea ce priveste demiterea lui Munteanu. Nu pot sa ma razgandesc atunci cand ii spune adversarului tot ce am discutat eu cu el. Am avut o discutie privata cu el si i-a spus tot impresarului sau, care este membru in partidul lui Gigi Becali. Asa ceva este inacceptabil. Indiferent de ce se va intampla nu voi reveni asupra deciziei", a spus Porumboiu, pentru ca imediat sa treaca la fapte. Astfel, l-a desemnat pe Ciprian Damian, presedintele FC Vaslui, sa negocieze cu Dorinel Munteanu rezilierea contractului. Antrenorul a fost prezent ieri dimineata la baza de pregatire a echipei, dar a fost anuntat sa nu mai vina la sedinta de pregatire de la ora 16.
Bogdan GHEORGHE 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Parabola vanatorului de mamuti   de ARP
A r h i v a
  La umbra Coloanei Infinitului    
  Rednic pe axa Rapid-Dinamo-Vaslui    
  LIGA I - ETAPA A 26-A    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
  Liga I la Antena 1 si RCS&RDS    
  Spilul zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Prostituata geniala (5003 afisari)
 Basescu a stricat filajul SRI (2994 afisari)
 Cum cad la pace Putin si Bush (1537 afisari)
 Gazprom contra NATO (1514 afisari)
 Mogulul F1 filmat intr-o orgie sexuala nazista (1404 afisari)
 Gigi Becali s-a suparat pe ziarista Andreea Cretulescu si a parasit platoul Realitatea Tv (4124 afisari)
 Curcubeu pentru Bush (3273 afisari)
 BBC a descoperit pinguini zburatori (2604 afisari)
 Calculati-va singuri taxa auto (2442 afisari)
 Viseaza la titlul Miss Anglia, desi are cu 30 de kilograme in plus fata de dimensiunile ideale (2391 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00997 sec.