Ziua Logo
  Nr. 4022 de vineri, 31 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Tunurile pe Steaua!
-- Ros-albastrii au cazut intr-o grupa cu Arsenal, FC Sevilla sau AEK Atena si Slavia Praga * "Tunarii" au jucat acum un an finala Ligii Campionilor, iar spaniolii au obtinut doi ani la rand Cupa UEFA
Steaua a avut ghinion la tragerea la sorti de ieri a grupelor Ligii Campionilor, de la Monte Carlo. A intrat intr-o serie cu Arsenal Londra, cu FC Sevilla, care are de indeplinit pe 3 septembrie formalitatea unui retur cu AEK Atena, dupa 2-0 in tur, si Slavia Praga, una dintre surprizele preliminariilor. Venind din urna a treia valorica, echipa din Ghencea trebuie sa treaca de una dintre Arsenal si Sevilla pentru a ajunge in primavara Ligii Campionilor, ceea ce va fi destul de greu. Gica Hagi s-a aratat ieri extrem de optimist, declarand, chiar in timpul tragerii, ca nu urmareste sortii de la Monte Carlo, aflandu-se in masina, in drum spre casa, dupa antrenament. "Regele" a marturisit ca nu este prea interesat de numele adversarilor, fiindca este convins ca "la acest nivel nu exista echipe slabe".
Paradoxal, cel mai greu adversar al ros-albastrilor pare a fi echipa venita din urna a doua, FC Sevilla. Castigatoare a ultimelor doua editii de Cupa UEFA, echipa andaluza va putea fi urmarita la lucru de catre fanii Stelei chiar in aceasta seara, in Supercupa Europei, intr-o confruntare de zile mari cu AC Milan. Pentru a ajunge sa infrunte Steaua, FC Sevilla trebuie sa incheie turul preliminar cu AEK Atena, inceput acum doua saptamani pe "Sanchez Pizjuan", cu un 2-0, dar al carui retur nu s-a jucat din cauza tragediei lui Antonio Puerta. Partida este programata pe 3 septembrie la Atena, dar toata lumea este deja convinsa ca FC Sevilla va lua startul in cea mai prestigioasa competitie europeana intercluburi. Asa cum se stie, Sevilla s-a intalnit cu Steaua chiar in primavara acestui an, in saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA, trecand facil, 2-0 la Bucuresti si 1-0 in Spania. Al doilea adversar de calibru din grupa ros-albastrilor este Arsenal Londra, o trupa in reconstructie, dar care a intrat lejer in grupe, dupa 2-0 si 3-0 cu o echipa asemanatoare Stelei, Sparta Praga. "Tunarii" l-au pierdut in aceasta vara pe Thierry Henry, dar ramane un club important al Europei, cu jucatori precum Van Persie, Fabregas, Rosicky sau Lehmann si cu un antrenor, Arsene Wenger, inegalabil in descoperirea tinerilor fotbalisti. In fine, Slavia Praga este o echipa-surpriza, care a eliminat pe Ajax in turul al treilea, dupa doua victorii, 1-0 la Amsterdam si 2-1 in Cehia! Slavia joaca in premiera in UEFA Champions League si are un lot majoritar de cehi, plus cativa "stranieri" fara nume. "Sunt echipe valoroase, cu atuurile lor, dar pentru mine nu exista imposibil. Si noi avem o valoare si trebuie sa ne batem cu ei. Eu cred ca in lume sunt sapte-opt echipe aproape imposibil de batut, dar in rest ne luptam, avem si noi valoare si ne-o vom arata!", a comentat ieri Gica Hagi, antrenorul ros-albastrilor. "Obiectivul a fost atins, gandul meu este acum sa trecem grupa. Poate le depasim pe toate trei echipele din grupa!", a glumit Hagi. Acesta a anuntat ca nu mai are nevoie de intariri ale lotului, care ar fi fost posibile doar astazi, cand se incheie perioada de transferari in Europa. "Pe Camus nu-l mai vreau eu. A zis ca vine doar daca jucam in grupe, acum ce sa fac, sa-l iau si sa scot pe unul care a muncit pentru calificare ca sa-i fac lui loc?", a comentat "Regele". Programul meciurilor din grupa nu a fost stabilit pana la inchiderea editiei.
Grupa H
Arsenal
Sevilla/AEK Atena
STEAUA
Slavia Praga
Bogdan GHEORGHE 
 Afisari: 1649  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
Sperante?!?   de Alpin
Sunt sperante pentru un loc II in grupa H !   de sagetator
Ghinion ??????   de Val
A r h i v a
  De la agonie la extaz la Osaka    
  Casa Romaniei-Ursus la Osaka    1 comentariu
  Otelul afara din UEFA    
  Liga I - etapa a 6-a    
  Stiri pe scurt    
  Hagi: "Nu plec de la Steaua"    1 comentariu
  Goian zice ca l-a "lucrat" pe Hagi    
  Radoi sta cel putin trei luni    
  Grupele Ligii Campionilor    
  CFR Cluj, rusinea tarii!    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Incompetenta in cazul "avionului misterios" (2839 afisari)
 Mobilele pot produce cancer (2391 afisari)
 Caderea in derizoriu (2332 afisari)
 A murit nepoata lui Stalin (1947 afisari)
 Ioan Niculae, cu cutitul la os (1723 afisari)
 Functionarii Aeroportului de la Chisinau, acuzati de trafic cu pasapoarte romanesti (218 afisari)
 Cioroianu: Daca ramanem la guvernare, premierul devine un Highlander (207 afisari)
 Huliganul Ganea, suspendat 22 de etape (202 afisari)
 Geoana propune partidelor un proiect politic comun, invocand acordul Iliescu - Coposu (151 afisari)
 Insula Serpilor: Alegeri locale pentru 36 de ucrainieni (107 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00999 sec.