Ziua Logo
  Nr. 3985 de joi, 19 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Liga - visul lui Lobont
Portarul lui Dinamo a dialogat ieri cu fanii prin intermediul site-ului sau personal, declarand ca, in acest moment, echipei sale ii lipseste un singur lucru: Liga Campionilor! Lobont a spus ca noul campionat va fi mult mai disputat, dar Dinamo este mult mai puternica decat in sezonul trecut. "Fiecare campionat incepe de la zero. Va fi mult mai dificil decat in sezonul trecut. Suntem mai puternici, dar trebuie sa demonstram asta pe teren. Pe termen scurt, vreau sa castigam Supercupa Romaniei, apoi sa intram in grupele Ligii Campionilor", a spus Lobont. Acesta a adaugat ca nu mai are probleme de sanatate, fiind refacut dupa o usoara accidentare la mana. Despre o eventuala plecare, Lobont a spus: "Mai am patru ani de contract cu Dinamo!". (MIG)
Burlacu va juca in Italia
Pivotul reprezentativei de baschet a Romaniei, Catalin Burlacu, va juca din sezonul urmator la echipa italiana Air Avelino, urmand sa parafeze transferul in cursul acestei saptamani. "Sunt fericit ca am ajuns la o intelegere cu Air Avelino, dar si pentru ca sunt primul roman din prima liga italiana. Pentru mine e un pas mare si cred ca a meritat sa fac toate sacrificiile de pana acum", a spus Burlacu, adaugand ca va intra rapid intr-un program de recuperare fizica la bicepsul femural drept, la care a suferit o intindere in timpul finalei campionatului Estoniei, pierduta de fosta sa echipa BC Kalev in fata celor de la Tartu Rock. "Am avut oferte de la mai multe echipe. BC Kalev, Menorca, Panionios si Nymburk din Cehia, dar mi-am schimbat planurile pentru ca am realizat ce mult inseamna sa joci in Italia. Poate fi o rampa de lansare si, sincer sa fiu, daca voi avea un an bun, visez sa merg mai departe in Europa", a mai declarat Burlacu, mentionand ca visul sau este sa joace la echipa de suflet, Real Madrid. Pe de alta parte, internationalul roman va face jonctiunea cu echipa nationala pregatita de Liviu Calin in finalul lunii, urmand sa participe la toate meciurile din campania de calificare in prima divizie europeana. (T. RIST)
Stepney dispus la dezvaluiri
Fostul inginer de la Ferrari, britanicul Nigel Stepney, este dispus sa-si sustina nevinovatia si sa dea numele persoanelor banuite de implicare in afacerea de spionaj industrial dintre scuderia italiana si McLaren-Mercedes, a anuntat ieri avocatul Sonia Bartolini. "Stepney a sustinut ca este nevinovat si este gata sa dea numele persoanelor pe care le banuieste. El a repetat ca nu are nimic in comun cu afacerea cu care a fost asociat numele sau si vrea ca vinovatii sa fie identificati", a sustinut Bartolini, care-l apara pe fostul angajat al echipei "calutului cabrat" in ancheta declansata de politia italiana. De altfel, organele abilitate din Italia incearca de mai multe zile sa descopere elemente care sa demonstreze gradul de implicare al persoanelor suspectate ca i-ar fi livrat informatii tehnice confidentiale sefului de conceptie de la McLaren-Mercedes, Mike Coughlan. Reamintim ca si justitia britanica a fost sesizata in acest caz de spionaj, Coughlan fiind audiat de Inalta Curte din Londra, unde s-a angajat sa dea o declaratie sub juramant despre modul in care si-a procurat documentele tehnice ale Ferrari. (T. RIST)
 Afisari: 175  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Niculae a semnat cu Inverness    
  Steaua trage de Dady    
  Amariei: "Tadici m-a invoit!"    
  Lavric alearga sa implineasca un vis tatalui ei    
  Amatori de distractie    
 Top afisari / comentarii 
 Moscova ameninta Londra cu bombardierele (4239 afisari)
 Flit peste Prut (2257 afisari)
 Dick Marty, un bilet pentru Tiraspol (2110 afisari)
 Ion Iliescu militar? (1704 afisari)
 Oameni de cultura si odihna (1278 afisari)
 Basescu a cerut Guvernului ca in 2008 bugetul Apararii sa fie 2,38% din PIB (226 afisari)
 Sapte romani morti intr-un accident in Ungaria (140 afisari)
 SUA avertizeaza Moscova in legatura cu pozitia fata de viitorul provinciei Kosovo (107 afisari)
 Geoana, ba, Iliescu, da lui Nastase, dar intr-un gand pentru grupul de la Cluj (104 afisari)
 Rusia va expulza patru diplomati britanici (91 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01308 sec.