Ziua Logo
  Nr. 3969 de sambata, 30 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
Utilizatorii de telefoane Nokia isi pot primi fotografiile pe hartie, prin posta
-- Nokia a lansat in Romania serviciul XpressPrint, prin care utilizatorii telefoanelor Nseries pot comanda prin telefonul mobil copii pe hartie ale imaginilor, pe care apoi le vor primi acasa prin posta sau le pot expedia prietenilor potrivit unui anunt al companiei
Utilizatorii pot de asemenea cere imprimarea fotografiilor preferate pe autocolante sau pe obiecte specifice pentru cadouri, precum cani, puzzle-uri si tricouri.
Serviciul va fi disponibil pentru posesorii de telefoane Nokia din gama Nseries din intreaga Europa, incepand de vineri. Acestia trebuie sa instaleze pe aparat aplicatia Nokia XpressPrint. Serviciul necesita o conexiune mobila la internet, prin conexiunea 3G oferita de operatorul de telefonie mobila sau prin conectarea la o retea wireless WLAN.
Serviciul mobil de imprimare este accesibil din meniul Galerie (Gallery) al dispozitivului. Pentru a comanda fotografiile, utilizatorii trebuie sa selecteze imaginile pe care doresc sa le transfere pe hartie, sa introduca adresa si celelalte informatii necesare si sa selecteze optiunea "Comanda". Termenul de livrare pentru Romania este de cinci zile.
Preturile romanesti variaza intre 0,40 lei cu TVA (pentru o poza cu dimensiunile de 9 x 12 centimetri) si 3,29 lei (pentru o imagine de 20 x 30 centimetri). Acestor preturi li se adauga un tarif de 8,25 lei/pachet pentru transport, care include taxele postale si TVA. Plata se poate face prin card de credit sau prin alte variante, iar primele zece fotografii imprimate sunt gratuite.
Serviciul este oferit in partneriat cu compania germana CeWe Color, care este cea mai mare mare firma de procesare foto din Europa, cu o cota de piata de aproximativ 50%. Anul trecut, CeWe Color a avut incasari de 400 de milioane de euro si a livrat in Europa un numar de 2,9 miliarde de fotografii. Compania CeWe Color are 3000 de angajati. Firme detine centre de productie in Anglia, Franta, Cehia, Slovacia, Polonia si Ungaria.
Clientii din Romania pot solicita asistenta tehnica din partea CeWe prin telefon, apeland un numar din Ungaria.
 Afisari: 214  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Afacerile Oracle in Europa, Orientul Mijlociu si Africa au ajuns la 6 mld. dolari    
  Guvernul a aprobat infiintarea Agentiei pentru Serviciile Societatii Informationale    
 Top afisari / comentarii 
 "Tribunalul Poporului" si Procesul ziaristilor "nationalisti" (2150 afisari)
 Batalia pentru Marea Neagra (2121 afisari)
 Rusia vrea sa puna mana pe Polul Nord (2040 afisari)
 Japca "Sapca" (1684 afisari)
 Cod Rutier indulcit (1588 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02112 sec.