Ziua Logo
  Nr. 3936 de miercuri, 23 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Orban schimba directori pe banda
-- Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a inlocuit, ieri, din functie, directorii generali de la Autoritatii Aeronautice Civile si de la Administratia Canalelor Navigabile si a schimbat consiliile de administratie si adunarile generale ale actionarilor la sapte companii subordonate.
Noul director al Autoritatii Aeronautice Civile este Florea Zeica (PNL) care-l inlocuieste pe Catalin Codrut. De asemenea, Ovidiu Cupsa (PNL) l-a inlocuit pe Valentin Zeicu (PD), la conducerea Administratiei Canalelor Navigabile, informeaza Mediafax "I-am inlocuit din functie din cauza performantelor slabe in administrarea domeniilor si ca urmare a intarzierii programelor aflate in derulare. In acelasi timp este o chestiune de incredere si de coeziune in activitatea ministerului. Pe masura ce voi finaliza analiza activitatii companiilor subordonate, vor urma si alte demiteri", a declarat ministrul Transporturilor.
In ceea ce priveste schimbarile componentei consiliilor de administratie si adunarilor generale ale actionarilor, Orban a spus ca a fost respectat un principiu potrivit caruia in AGA si CA sa activeze specialisti din domeniile in care activeaza companiile. "Este normal ca un ministru sa isi numeasca reprezentantii in Adunarile Generale ale Actionarilor, Consiliile de Administratie si Consiliile de Conducere ale unitatilor aflate sub autoritatea, in subordinea si in coordonarea ministerului pe care il conduce, pentru a fi sigur ca politica, strategiile si deciziile manageriale sunt bine puse in practica", a adaugat Orban. (C.P.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
responsabilul cu transportul Urban   de the
A r h i v a
  Greva in energie    
  Padurarii vor fi mai bine motivati    
  Locuintele, asigurate obligatoriu din 2008    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Cu fusta in vine la Cannes (8312 afisari)
 Romania si-ar putea pierde drepturile in UE (4349 afisari)
 "Pasarica", tradusa de Voiculescu (3511 afisari)
 Boicot si uninominale (3449 afisari)
 PSD isi pune capul sub sabia lui Basescu (2863 afisari)
 "Padurea spanzuratilor", dupa 40 de ani, din nou la Cannes (362 afisari)
 A murit Ralu Filip (149 afisari)
 PSD-ul incepe negocierile, PD-ul vrea anticipate, liberalii sunt in sedinta (116 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00845 sec.