Ziua Logo
  Nr. 3888 de sambata, 24 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
Peste 400 de piese ale lui Elton John vor fi disponibile online, la sfarsitul lunii
-- Mai mult de 30 de albume ale lui Elton John vor putea fi cumparate online la finalul acestei luni, a anuntat artistul miercuri, cand a spus ca intreg catalogul sau muzical, ce cuprinde peste 400 de melodii, va fi, pentru prima data, disponibil pe Internet, potrivit Reuters.
Artistul, ce implineste 60 de ani la sfarsitul saptamanii, a lansat deja online cateva dintre cele mai recente piese ale sale, in SUA. Elton John a spus ca-si dorea demult sa-si posteze online intreg catalogul muzical, insa a avut nevoie de foarte mult timp pentru a reusi.
Catalogul, ce va cuprinde toate piesele artistului, nu doar hiturile, va fi disponibil exclusiv prin magazinul virtual de la Apple, iTunes, din 26 martie pana pe 30 aprilie, data de la care va putea fi cumparat si de pe alte servicii de download.
Lansarea catalogului online va coincide cu aniversarea cantaretului si cu lansarea, in format fizic si digital, a unei compilatii cu 18 piese, intitulata "Rocket Man - The Definitive Hits".
Elton John isi va lansa cateva dintre cele mai mari hituri si ca ringtonuri pentru telefoanele mobile, alaturi de o selectie de videoclipuri ce vor fi distribuite tot prin magazinele virtuale.
Elton John a vandut in intreaga sa cariera, ce se intinde pe mai mult de 40 de ani, peste 250 de milioane de albume si a lansat peste 50 de melodii de top. in 1994 a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame si a devenit cavaler in 1998. Artistul a castigat pana acum cinci premii Grammy si are o avere estimata, neoficial, la aproximativ 300 de milioane de euro.
A r h i v a
  Razboi IT intre sustinatorii lui Clinton si Obama pentru investitura democrata    1 comentariu
  Yahoo a creat un post de manager responsabil cu lupta contra fraudei in publicitate    
 Top afisari / comentarii 
 Marea realiniere globala a secolului al XXI-lea (3790 afisari)
 Pe mana serviciilor (3418 afisari)
 Minunile Greciei Antice (3064 afisari)
 Nici demisie, nici anticipate (2714 afisari)
 De ce au nevoie basarabenii de cetatenie romana (2558 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01936 sec.