Ziua Logo
  Nr. 3869 de vineri, 2 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
TVR o sa transmita emisiuni si pe telefonul mobil
-- Postul public de televiziune va transmite emisiuni pe telefonul mobil, incepand cu aceasta primavara, ca urmare a reorientarii spre publicul tanar, iar, pentru inceput, va pune la dispozitia utilizatorilor clipuri in avans din productiile de succes ale TVR.
Reprezentantii postului public de televiziune au declarat, marti, pentru NewsIn, ca doresc sa relanseze pagina web si sa puna accentul pe continutul new-media. Intr-o prima etapa, vor fi transmite, pe telefonul mobil, clipuri in avans din productiile TVR de succes.
Postul public de televiziune a anuntat ca se reorienteaza spre publicul tanar si va oferi servicii de interes pentru acesta chiar daca veniturile aduse de domeniul new media nu sunt mari. "In momentul de fata, veniturile din vizionarea de material video pe telefonul mobil nu sunt spectaculoase, dar este un domeniu in crestere, de interes pentru publicul nostru, iar prezenta puternica a continutului TVR in mediul acesta este necesara", au declarat marti, pentru NewsIn, reprezentanti ai Departamentului de Comunicare si Relatii Internationale al SRTv.
"Pentru inceput, vorbim de videostreaming pentru TVR International, oferit in mod gratis. Mai exact, publicul nu va plati decat traficul, asa cum plateste abonamentul la internet, ci nu accesul la site-ul TVR", au mai precizat reprezentantii televiziunii publice.
Pentru a avea acces la aceste servicii, utilizatorii trebuie sa beneficieze de serviciul WAP (Wireless Application Protocol) pe telefonul mobil, dar nu au nevoie de calculator sau de conexiune la internet.
Continutul va putea fi descarcat sau vizionat la adresa http://wap.tvr.ro/ .
TVR a mai oferit continut pentru telefonul mobil in timpul concursului de muzica "Cerbul de Aur" din 2005 si cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarna de la Torino de anul trecut.
Societatea Romana de Televiziune este serviciul public de televiziune din Romania ce are in componenta posturile publice TVR 1, TVR 2, TVR international si TVR Cultural.
 Afisari: 266  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Japonia: Hamburgeri, platiti cu ajutorul telefonului mobil    
  Imagini de la NBA, postate legal pe YouTube    
 Top afisari / comentarii 
 Furia lui Cozma (5639 afisari)
 Ochiul lui Videanu (3612 afisari)
 Al treilea proiect de Cod Penal (2968 afisari)
 Stapanii adevarului (2821 afisari)
 Israel si nostalgia NATO (2243 afisari)
 "Antisemitul" Sacha Baron Cohen, premiat in Israel (212 afisari)
 Opozitia vrea amanarea alegerilor europarlamentare, presedintele si premierul, nu (169 afisari)
 Ministrul Culturii: Proprietarul neposesor a dat in judecata pe posesorul neproprietar (126 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01735 sec.